ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

της Μαρίας Χωριανοπούλου
Η Ελλάδα του 2016 είναι μία σχεδόν ολοσχερώς διαλυμένη χώρα που επιτροπεύεται ταπεινωτικά. Χάνει καθημερινά το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό της το οποίο
ματαναστεύει στο εξωτερικό, το ποσοστό των πολιτών που αδυνατεί να πληρώσει τις οφειλές του (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΗ κλπ.) καθημερινά αυξάνεται, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις κλείνουν και ο λαός πτωχεύει, ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός της χώρας είναι προ των πυλών (ευτυχώς το παραδέχθηκε, έστω καθυστερημένα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος).
Το πρόβλημα είναι ολοφάνερο, δεν αποτελεί ούτε κινδυνολογία, ούτε φραστικό πυροτέχνημα κάποιου κόμματος.
Τι κάνει όμως το πολιτικό σύστημα για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης;
Οι πολιτικοί μας δεν έχουν υποστεί καμία μείωση των προνομίων τους και δεν έχουν ζητήσει να γίνει κάτι τέτοιο για να δείξουν, έστω, την προσχηματική συμπαράστασή τους στον χειμαζόμενο συνέλληνα.
Έχουν αναγάγει σε πρώτο θέμα συζητήσεων, εδώ και πολύ καιρό, το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, και δεν βγάζουν ούτε μία λέξη για τα φλέγοντα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Ο Ερντογάν κάνει λόγο για τα σύνορα της καρδιάς του και ορέγεται τα νησιά του Αιγαίου, οι αλβανοί καταστρέφουν τις περιουσίες των Ελλήνων στην Χιμάρα και προκαλούν συνεχώς, θέτοντας θέμα με το τσάμικο, η Θράκη κινδυνεύει επικίνδυνα αφού το τουρκικό προξενείο και οι τουρκικές τράπεζες αλωνίζουν ανενόχλητα.
Γιατί κανείς πολιτικός μας δεν παρευρέθηκε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θράκη όπου παρήλασαν Έλληνες μουσουλμάνοι-Πομάκοι; Γιατί κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν πρόβαλε αυτήν την παρέλαση, αντιθέτως μας βομβαρδίζουν με φωτογραφίες μουσουλμάνων μαθητριών που φορούν την μαντήλα τους ;
Γιατί οι πολιτικοί αρχηγοί, στις δημόσεις εμφανίσεις τους, αποφεύγουν επιμελώς τις λέξεις πατρίδα, έθνος, λαός και προτιμούν πιο «μοντέρνες» εκφράσεις, λιγότερο ενοχλητικές στα αυτιά των εθνομηδενιστών, όπως χώρα, τόπος και πολίτες;
Γιατί δεν κάνουν λόγο για την τραγική υπογεννητικότητα; Σε πολύ λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην Ελλάδα, η μουσουλμανική θρησκεία θα είναι η επικρατούσα αντί της ορθόδοξης χριστιανικής, η ελληνική γλώσσα θα είναι απλώς μία διαλέκτος που θα χρησιμοποιείται από μία μειοψηφία.
Γιατί δεν μιλούν για το τραγικό, ατελεύτητο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας; Το ξεπούλημα των ασημικών της χώρας δεν είναι «μεταρρύθμιση» όπως κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί διατείνονται προκλητικά. Είναι απορρύθμιση του παραγωγικού ιστού, είναι απονεύρωση του εθνικού ιστού, είναι απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας.
Γιατί δεν συζητούν την πιθανότητα του εθνικού νομίσματος; Να παρουσιάσουν στο λαό, τα θετικά και τα αρνητικά, λέγοντας την αλήθεια, αφήνοντας όλες τις απόψεις να ακουστούν ισάξια. Να έχει την δυνατότητα ο λαός να κρίνει και να διαμορφώσει γνώμη. Η πρόσδεση στο άρμα του ευρώ μόνο οικονομική παράλυση και εθνική υποδούλωση θα συνεχίσει να φέρνει, τα μνημόνια θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και η επιτροπεία θα αυξάνει.
Γιατί δεν καυτηριάζουν το θέμα της λαθρομετανάστευσης; Η χώρα μας έγινε η αποθήκη ψυχών της Ευρώπης και δεν είναι δυνατόν να αντέξει το βάρος άλλων ανθρώπων. Γιατί δεν γίνεται πραγματικός διαχωρισμός μεταξύ προσφύγων και λαθρομεταναστών; Οι Σύριοι πράγματι βρίσκονται σε πόλεμο, εμείς όμως δεχόμαστε καθημερινά πακιστανούς, αφγανούς, μαροκινούς και άλλους αφρικανούς, οι χώρες των οποίων δεν βρίσκονται σε πολεμική σύρραξη.
Γιατί δεν μάς λένε οι πολιτικοί μας εμπράκτως, με συγκεκριμένα στοιχεία, πως θα έρθει η πολυθρύλητη ανάπτυξη; Με ποιο τρόπο; Με ποιες ενέργειες; Τι θα κάνουν οι καινούριοι που θα έρθουν στην εξουσία και δεν το έκαναν οι προηγούμενοι; Όλοι τους, πριν έρθουν στην εξουσία, υπόσχονται ανάπτυξη, ξεχνούν όμως ότι μνημόνια και ανάπτυξη δεν συμβαδίζουν.
Πως ήρθαν τα μνημόνια στην Ελλάδα; Προφανώς λόγω της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος από τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, κυρίως από το 1981 και μετά, όπου άρχισε το μεγάλο πάρτυ των ημετέρων του Ανδρέα Παπανδρέου και το οποίο συνέχισαν όλοι οι υπόλοιποι.
Πως βρέθηκαν διορισμένοι τόσοι πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι; Μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα οι πολιτικοί μας, αφού αυτοί και οι οικογένειές τους τούς διόρισαν. Προφανέστατα, για να εξασφαλίσουν την συνεχή παραμονή τους στην εξουσία.
Μην ξεχνάμε, στην Ελλάδα οι εκλογές είναι προσχηματικές. Μερικές οικογένειες μας κυβερνούν, κληρονομικώ δικαίω. Δείτε πόσοι απόγονοι πρώην βουλευτών βρόσκονται τώρα στην Βουλή και δείτε πόσοι νέοι απόγονοι θα αντικαταστήσουν τους πατεράδες και τους θείους τους στις επόμενες εκλογές.
Διαπιστώνουμε λοιπόν με αντράνταχτα επιχειρήματα ότι το πολιτικό σύστημα δεν λαμβάνει υπόψιν του την κοινωνία. Την αγνοεί προκλητικά. Δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτήν.
Η ΛΥΣΗ
Τι προτείνουμε; Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και πατριωτική συνείδηση, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να θεσμοθετηθεί η δυνατότητα των πολιτών να αποφασίζουν, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, για όλα τα σημαντικά θεσμικά, πολιτικά, εθνικά θέματα.
Θεωρούμε επιπλέον ότι πρέπει να τεθεί ένας περιορισμός σε αυτό και να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής σε αυτήν την ηλεκτρονική ψηφοφορία μόνο οι πολίτες που έχουν τουλάχιστον απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Θα αναρωτηθείτε από που πηγάζει η επιχειρηματολογία γι’αυτόν τον περιορισμό. Θα σας αναφέρουμε ένα απλό παράδειγμα. Σήμερα στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών στοιβάζονται σωρηδόν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που αναζητούν «λύσεις» –κοινώς ρουσφέτια- στα προβλήματα των ίδιων και των παιδιών τους. Οι νεώτεροι ή οι υψηλότερου μορφωτικού επιπέδου κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο επιθυμούν. Προσπαθούν να βρουν λύσεις, να ενημερωθούν από το διαδίκτυο, επιδιώκουν την επιμόρφωσή τους και προσπαθούν να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις.
Είναι πλέον γεγονός ότι οι βουλευτές όλο και λιγότερο μας εκπροσωπούν. Αποφασίζουν για εμάς χωρίς να μας ρωτήσουν, χωρίς να διερευνήσουν καν την γνώμη μας.
Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι δυνατόν να εφαρμοστεί άμεσα, εύκολα και αδιάβλητα. Μόνον έτσι ο λαός, η κοινωνία, θα πάρει την τύχη της στα χέρια της.
Διαφορετικά θα συνεχίσει να μάς κυβερνά η κομματοκρατία, το φαύλο πολιτικό κατεστημένο που επιζητά διακαώς την διασφάλιση των προνομίων του.
Αν συμφωνείτε με αυτές τις απόψεις, διαδώστε τις. Να γίνουμε φωτιά που θα συμπαρασύρει στο διάβα της την εθνομηδενισμό, την δουλικότητα, την ιδεολογική ισοπέδωση, τον ωχαδερφισμό, τις πνευματικές αγκυλώσεις, την καταπάτηση της συνείδησης.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

 1. Ναι υπάρχει. Με πρωθυπουργό τον...μπίστη !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σταση πληρωμων,λογιστικο ελεγχο χρεους και επιστροφη στη δραχμη να δεις πως τρεμει το συστημα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΩΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...
   EPAMHELLAS.GR

   Διαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
   ΜΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
   ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ
   ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

   Διαγραφή
 3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΩΣΥΝΗΣ,ΤΟΥ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΣΟΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ
  ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΤΑΛΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΥΓΙΕΙΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ IQ ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΩΝ 70 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΥΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΡΥΜΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΧΟΙΩΔΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ξ/ΡΕ,ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ Η ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΒΡΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ.Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΣΥΧΝΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΜΗΤΗΡ ΑΗΔΙΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ?

   Διαγραφή
  2. ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΛΟΓΕΝΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ,ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ...!!!!
   ========================


   Ανώνυμος5 Νοεμβρίου 2016 - 10:27 μ.μ.
   ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΜΟΥΦΑ???? ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΒΡΙΙΔΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΟΥΠΑΘΕΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕΣ ΑΛΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ??? ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ..Κ.Α ΠΟΛΛΑ.ΧΑΧΑΧΑ

   Ανώνυμος5 Νοεμβρίου 2016 - 10:28 μ.μ.
   http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_9479.html#comment-form
   Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
   Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν

   Bουλευτής Σ. Δανέλλης προς υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης: «Προστατέψτε τους πολίτες από τον Αρτέμη Σώρρα»
   http://www.pronews.gr/portal/20161102/genika/koinonia/71/boyleytis-s-danellis-prostatepste-toys-polites-apo-ton-artemi-sorra

   Από μικρή σκεφτόσουνα όνειρα για μοντέλα, και τελικά κατάφερες να κάνεις το μυαλο σου μορταδελα.!!!!
   Από μικρη σου λεγανε πως μοιαζεις με τερμιτη, και τωρα που μεγαλωσες τη βρισκεις με γκορμιτι…χαχαχαχαα
   http://www.protothema.gr/greece/article/607753/artemis-sorras-o-kroisos-pou-tha-mas-plirosei-tous-forous-/

   Giannis Paterakis6 Νοεμβρίου 2016 - 12:09 π.μ.
   ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΤΟ ΝΑ ΜΕ "ΒΡΙΖΟΥΝ" ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΦΥΛΑΞΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ...
   ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ??

   ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΥΡΜΙΓΚΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ..

   ΜΕΤΑ ΕΔΩ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ...

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ...

   ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CENTER TV----3-11-2016

   ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΘ.ΚΟΛΥΒΑ…

   Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που αφορά όλους μας.

   https://www.youtube.com/watch?v=AbGQwc1xL6s

   Διαγραφή
 8. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ ...όταν ΟΛΟΙ σε εχουν πουλησει, οταν ΟΛΟΙ σε εχουν απογοητευσει, τοτε MIA είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ σου… Ε.ΠΑ.Μ.!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=YHrR9931imU

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  Ε.ΠΑ.Μ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
  ΨΗΦΙΖΩ Ε.ΠΑ.Μ ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ..

   ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ taxalia

   Βάλαμε επίτηδες ολόκληρο το κείμενό του, ώστε να μην κλαίγονται ορισμένοι πως τάχα «απομονώνουμε» συγκεκριμένες φράσεις: Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα γράφει για τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά επικεντρωνόμαστε στις θέσεις του Καζάκη για το κρίσιμο ζήτημα των Σκοπίων.

   Όπως βλέπουμε, αποκαλεί «μακεδονικές εθνότητες» (!!!) εκτός από τους Έλληνες, τους Βουλγαροσλάβους, τους Τούρκους, τους Εβραίους κλπ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ πως Μακεδόνες ονομάζονται απλά όσοι…κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όσοι έχουν ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

   Το χειρότερο: Η μαρξιστική του (παρα)παιδεία τον κάνει να μιλάει μόνο για…λαούς και «ιμπεριαλιστές», ξεχνώντας ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

   Όχι «κύριε»! Δεν σας τα είπανε καλά! Το ότι όντως τα Σκόπια και άλλα κράτη της περιοχής ελέγχονται απολύτως από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο (τον δεύτερο όρο δεν έχετε τολμήσει ποτέ να τον αναφέρετε, παρά μιλάτε για…ιμπεριαλισμούς!), δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει που οι γυφτοσκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!

   ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, «εθνοσωτήρα» Καζάκη!
   Ούτε είναι πράκτορας (!!!) όποιος θέτει το θέμα ΠΡΩΤΑ στην Εθνική του διάσταση και μετά στην…προλετάρια, όπως κάνετε εσείς και οι σύντροφοί σας, που χάρη σε αυτήν ακριβώς την «θέση» ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

   Είτε σας αρέσει είτε όχι, Μακεδόνες μπορούν να ονομάζονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και ναι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
   Όλα τ’ άλλα, είναι για αφελείς και ανιστόρητους!

   Πηγή: taxalia

   Διαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]