Καθάριζε το Ενυδρείο όταν είδε ένα παράξενο Πλάσμα στην Άμμο. Μόλις κατάλαβε ΤΙ ήταν, τα Έχασε!

Είναι πραγματικά εφιαλτικό. Ένας άντρας καθάριζε το ενυδρείο του μια μέρα όταν
βρήκε ένα τεράστιο, ερπετοειδές πλάσμα να παραμονεύει στην άμμο. Είχε ένα μακρύ σώμα με λέπια και πολλές κεραίες που ξεπετάγονταν από το κεφάλι του προς διάφορες κατευθύνσεις. Το παράξενο αυτό ζώο έδειχνε τρομακτικό και έμοιαζε με εξωγήινο.

Ωστόσο, ήταν αληθινό και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο. Αν σιχαίνεστε τα έντομα ή τα φίδια, σίγουρα το παρακάτω βίντεο δεν είναι για σας. Το πλάσμα αυτό που ζούσε στο ενυδρείο του άντρα ονομάζεται επιστημονικά Eunice Aproditois. Σύμφωνα με την Wikipedia, είναι ένα θαλάσσιο σκουλήκι το οποίο στήνει παγίδα στο θύμα του και κρύβεται στον βυθό του ωκεανού.

Επίσης, είναι άσχημα και σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς να τα βρει στο ενυδρείο του. Σύμφωνα με τον άντρα που δημοσίευσε αυτό το βίντεο στο YouTube, μετακόμιζε και γι’αυτό είχε αδειάσει το ενυδρείο του, όταν συνάντησε το σκουλήκι μήκους 120 εκατοστών. Πριν από αυτό είχε παρατηρήσει ότι μέσα σε μια βραδιά είχαν εξαφανιστεί ολόκληρες αποικίες κοραλλιών κι έτσι ήξερε ότι υπήρχε κάτι.

Υπολόγιζε ότι το σκουλήκι ήταν μέσα στο ενυδρείο εδώ και 2 χρόνια, αλλά τον τελευταίο χρόνο το είχε δει μόνο 3 φορές!Δείτε και μόνοι σας το τεράστιο σκουλήκι!

Πηγη masternews

Πηγη masternews
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]