Σχόλιο-ντροπή από τον Δ. Παπαδημούλη: «Πρόσφυγες οι γονείς του Ιησού Χριστού»! (φώτο)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι ως γνωστό στάζουν μίσος για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Η σύγχρονη Αριστερά, αυτή η οποία εκπροσωπεί την παγκοσμιοποίηση και την κατάργηση των Εθνών, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει την ατζέντα της.

Σε ένα σχόλιο των ημερών, που αφιερώνει, όπως αναφέρει, «στους πάσης φύσεως ρατσιστές» και είναι και επίκαιρο, προσθέτει, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνει:

«Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!», καταλήγει στην ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το twitter:

Αφιερωμένο στους πάσης φύσεως ρατσιστές και επίκαιρο: Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!

123 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

loading...

5 thoughts on “Σχόλιο-ντροπή από τον Δ. Παπαδημούλη: «Πρόσφυγες οι γονείς του Ιησού Χριστού»! (φώτο)

  1. ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΕΚΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
    ΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΡΕ ΖΩΟΝ
    ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ

  2. ΓΝΩΡΙΖΩΜΕΝ ΟΤΙ ΕΙΣΘΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΣ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΣΤΗΣ ΓΟΝΟΣ Κ.Σ (ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΑΚΙΣ!

  3. Αυτοί που λένε ότι ο Χριστός ήταν πρόσφυγας, το λένε από άγνοια ή για να υπηρετήσουν κάποια σκοπιμότητα;
    Σημειωτέον ότι αυτό το λένε όχι μόνο πολιτικοί, αλλά και Ορθόδοξοι ιερείς!!!

    Η Θεοτόκος και ο Ιωσήφ έφυγαν στην Αίγυπτο χωρίς να ασκηθεί σ' αυτούς κάποια βία είτε πολιτική είτε θρησκευτική. Κατέφυγαν στην Αίγυπτο με τη δική τους θέληση κατόπιν εντολής θεόσταλτου Αγγέλου.
    Επομένως η Θεοτόκος και ο Ιωσήφ δεν υπήρξαν ποτέ πρόσφυγες.

  4. ΡΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ.

  5. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΟΥΜ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ

Comments are closed.