Ν. Μπακογιάννη: «Απρεπής η δήλωση Σόιμπλε για το χρέος διότι απευθυνόταν στον Μ. Ομπάμα»

«Απρεπή» χαρακτήρισε τη δήλωση Σόιμπλε, αναφορικά με το χρέος, η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς, όπως είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, απευθυνόταν ευθέως στον Μπάρακ Ομπάμα.


Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε υψηλού συμβολισμού την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου αν και, όπως είπε, δεν αποφασίζουν οι Αμερικανοί για το χρέος. Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως το θέμα του χρέους είναι εθνικό ζήτημα, το οποίο εκτίμησε ότι θα διευθετηθεί μετά την αξιολόγηση και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Πάντως, υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους για τα πρωτογενή πλεονάσματα.

Ερωτηθείσα για την πρόταση της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε ότι η ΝΔ «υπόσχεται μείωση δαπανών του κράτους και όχι απολύσεις» υπογραμμίζοντας πως το κράτος πλέον είναι αριθμητικά μικρό αλλά υπάρχει περιθώριο περιστολής δαπανών. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η ΝΔ θα προχωρήσει στη μείωση της φορολογίας και θα ενθαρρύνει τις επενδύσεις. Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε και την ανάγκη να διορθωθεί η αγορά εργασίας.

Καταλήγοντας, η κ. Μπακογιάννη επέμεινε στην ανάγκη εκλογών άμεσα, καθώς όπως είπε η ΝΔ δεν θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση επί των ερειπίων της χώρας και θέλει να προλάβει ώστε να μην υπαχθεί η χώρα σε 4ο μνημόνιο.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

18 σχόλια :

 1. Δηλαδή τί εννοείτε κ Μπακογιάννη με το..."μείωση δαπανών του κράτους"; Κι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων; Κι άλλες περικοπές σε κοινωνικά επιδόματα; Κι άλλες περικοπές στον τομέα της υγείας,της άμυνας και της παιδείας; Αν θέλετε να το παίξετε μετανοιωμένοι "Ιούδες" βγείτε αν έχετε τα κότσια,και εξηγείστε δημοσίως στον κόσμο,τί εννοείτε λέγοντας μείωση κρατικών δαπανών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μειωση δαπανων απο το Μητσοτακεικο και τους παρατρεχαμενους που περιμενουν να φανε με χρυσες μασελες;;;;;
  Εσας δεν σας ταιζε η ζιμενς και ο μαρτινης του ντυναν;;;;
  Να πατε στα τσακιδια!
  Καλυτερα μνημονιο με τον Τσιπρα που τουλαχιστον δεν τρωει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΤΑΝ Τελειωνη το χαρτι τουαλετας στου μαξιμου πας και γλειφης τον κολο του τσιπρα ανωνυμε

   Διαγραφή
  2. πολιτικά ρουσφέτια, τα 4.900 στελέχη (μετακλητοί και πρόεδροι συμβουλίων κλπ) μπαίνουν «σφήνα» ανάμεσα στο Δημόσιο και στην πολιτική εξουσία, υπολογίζεται ότι απολαμβάνουν περί τα 8 εκατομμύρια ευρώ το μήνα ή σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, οι αμοιβές των άλλων 3.000 προέδρων και μελών ΔΣ των κρατικών φορέων, δεν εξαρτώνται από το μισθολόγιο αλλά καθορίζονται με αποφάσεις των συναρμοδίων υπουργών, αν και δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία, οι αμοιβές τους (κατ’αποκοπήν, ανά συνεδρίαση κλπ) με συντηρητικές εκτιμήσεις υπολογίζονται στα 1.500 ευρώ κατά μέσο όρο κάθε μήνα, το έτος 50 εκατ. ευρώ περίπου,

   Διαγραφή
  3. καταστατικό του κόμματος! Όσοι γνωρίζουν από μέσα τις δομές και την ανθρωπογεωγραφία του κυβερνητικού κόμματος, υποστηρίζουν ότι μέσω του μισθού που λαμβάνουν όσοι κατέχουν θέσεις στο δημόσιο, χρηματοδοτείται (και) ο ΣΥΡΙΖΑ!

   Διαγραφή
  4. Πρόκειται για όσα προβλέπει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, για τις πηγές χρηματοδότησής του, (Άρθρο 29 παράγραφος 3) που ορίζει ρητά τα ακόλουθα:

   "Με ευθύνη της Κεντρικής Επιτροπής καταρτίζεται αναλυτικό μισθολόγιο για όσους έχουν επαγγελματική σχέση με την κόμμα. Σε αυτό εντάσσονται και όσοι κατέχουν έμμισθη θέση ή δημόσιο αξίωμα μετά από πρόταση (ή με την έγκριση) του κόμματος (κομματικά στελέχη, επιστημονικοί συνεργάτες, μετακλητοί, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτές, ευρωβουλευτές, διορισμένοι σε πολιτικές θέσεις του κράτους ή εποπτευόμενων φορέων κ.λπ.). Οι τελευταίοι αποδίδουν στο ταμείο του κόμματος το σύνολο των αποδοχών τους από τις εν λόγω θέσεις και λαμβάνουν από το κόμμα τον προβλεπόμενο μισθό. Ειδική μέριμνα υπάρχει για την κάλυψη τυχόν πρόσθετων φορολογικών υποχρεώσεων. Με ειδική ρύθμιση καθορίζεται η οικονομική εισφορά αποσπασμένων από το δημόσιο στελεχών, η οποία πάντως δεν μπορεί να τα οδηγεί να λαμβάνουν μικρότερο μισθό από αυτόν που έπαιρναν στην κανονική τους θέση".

   Για όσους σπεύσουν να δικαιολογήσουν την συγκεκριμένη διαδικασία, να υπενθυμίσουμε ότι το καταστατικό κάθε κόμματος είναι το “ευαγγέλιό” του, είναι το μόνο έγγραφο που έχει νομική ισχύ!
   AdTech Ad

   Αν πράγματι η συγκεκριμένη διαδικασία τηρείται στο ακέραιο, τόσο η κυβέρνηση, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να δημοσιοποιήσουν αμέσως τον κατάλογο των κομματικών στελεχών που διόρισαν στο δημόσιο. Όπως οφείλουν αμέσως, να δημοσιοποιήσουν αναλυτικά τις εισφορές των μελών τους προς το κόμμα.

   Το λιγότερο που οφείλει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι των Ελλήνων πολιτών είναι να ενημερώσει για το πού ακριβώς κατευθύνονται οι φόροι του.

   Διαγραφή
  5. Οι πολίτες έχουν υποστεί αιματηρές θυσίες για να ανέχονται οι φόροι τους να κατευθύνονται σε έμμεση χρηματοδότηση κομματικών δράσεων, προπαγανδιστικών εντύπων ή αφισοκολλήσεων. Άλλωστε, πριν έναν χρόνο, επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ για το “ηθικό πλεονέκτημα” που επικαλείτο σε σχέση με τους προηγούμενους που κυβέρνησαν τη χώρα.

   Δυστυχώς όμως για την χώρα, φαίνεται ότι το “πλεονέκτημα” μετατρέπεται μέρα με τη μέρα σε βασικό μειονέκτημα της πρώτης κυβέρνησης της “Αριστεράς”. Ας μην ξεχνάμε την κριτική που άσκησε στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες κυβερνήσεις και με περιστατικά λιγότερο προκλητικά σε σχέση με αυτά που συναντάμε σήμερα...

   Διαγραφή
  6. Ούτε το 10% πληρώνει εισιτήριο στο μετρό. Αυτό το γνωρίζουν οι πάντες. Όλοι όμως σιωπούν. Ένοχη σιωπή. Η ξεφτίλα ενός μπάχαλου κράτους. Παντού βρομιά λαμογιά και δυσοσμία. Η αλητεία περισσεύει σ αυτή τη χώρα.

   Διαγραφή
  7. Η Ντόρα επέμεινε στην ανάγκη εκλογών άμεσα, καθώς όπως είπε η οικογένεια της δεν θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με άδεια τα ταμεία και να προλάβει ο εσμός που την υπηρετεί, ώστε να εισπράξει τις μίζες πριν το 4ο μνημόνιο.

   Το παρελθόν είναι ένοχο και όχι ξεχασμένο.

   Τα Δρακουλόπαιδα και τα Δρακουλοέγγονα θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

   Μια κυβέρνηση της ΝΔ, των νοικοκυραίων, των ανθρώπων που πιστεύουν στην αξιοκρατία και όχι στο μαύρο χρήμα και τις «δουλειές» πίσω από τις κουρτίνες, θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης των παλαιών και νέων νταβατζήδων.

   Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας,ξεπουλημένα παράσιτα, αιμορουφήχτρες, εσείς και όλο το σκατοσυνάφι της πολιτικής φαμίλιας του Μιζοτάκη, που κυβερνήσατε ανεξέλεγκτα, καταστρέψατε την χωρά και ζητάτε ακόμη να σας επιτρέψουμε, να μας αρμέγετε...


   Διαγραφή
 3. elen manesi20 Οκτωβρίου 2016 - 11:06 π.μ.
  ρε δε πανα γ@μηθητε εσεισ κι ο ψωρρασ και ο καζακησ μαζι βουρλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βρε ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ όταν λέμε μείωση του Κράτους δεν εννοείτε απολύσεις και οτι άλλες μπαταριές γράφετε για παιδεία υγεία άμυνα κ.τ.λ , έχετε διαβάσει ποτέ πόσες χιλιάδες νομικά πρόσωπα υπάρχουν σήμερα διάσπαρτα στην επικράτεια με 1 ή 2 υπαλλήλους , τα οποία δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ ένα μεγάλο Ο , ξέρετε πόσες χιλιάδες ή εκατομμύρια ευρώ πληρώνει αυτό το κράτος για την στέγαση αυτών , ξέρετε πόσα εκατομμύρια πληρώνουμε σαν κράτος για ενοίκια διαφόρων δημοσίων υπηρεσιών ενώ υπάρχουν χιλιάδες κτίρια κρατικά εγκαταλειμμένα , ξέρετε πόσες χιλιάδες Δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν επίδομα θέσεις Δ/ντου ή Τμημ/χου με 1 ή καθόλου υπαλλήλους .
  Βρε κουφιοκέφαλοι σας αναφέρω μόνο ελάχιστα από αυτά που σήμερα απομυζούν το δημόσιο χρήμα και μας οδηγούν στις μειώσεις των συντάξεων ή στο μισθό των 400 ευρώ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΑΝΟΗΤΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ; ΒΡΕ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτο το πλανο αφαιρεσε ο ΑΝΤ1 κατοπιν...ανωθεν εντοληs!
  ixnos.blogspot.gr/2016/05/1.html
  ΚΟΥΟΥΟΥΟΥ-ΛΗΗΗΗ!ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ'';;;
  odysseiatv.blogspot.gr/2016/10/blog-post_59.html
  ο υιοs τηs αδελφηs του....μπαμπακιτα το γουρλοματικο ανακοντα χρυσο παιντι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλος ο αλεξης ,μεχρι του σημείου να ηγειται δεκαπενταμελες και να εκβιαζει καθηγητές με ανταλαγματα καλυτερη βαθμολογια μεχρι εκει φτανει η μαγκια του και περναει μονο σε μαθητες λυκειου από κει και περα ηδη εχει κανει ζημια πολλων δις στον ελληνικο λαο ο οποιος θα πληρωσε με 3 και 4 μνημονιο που οσονουπω ερχεται, ισως το 4 μνημονιο να είναι με δραχμή και πληθωρισμο βενεζουελας .

   Διαγραφή
 6. Με κοροϊδία και αδιαφορία δεν γινεται κοινωνική πολιτική κ Φωτιου Κοινωνική πολιτική με κοροϊδία ψευτιά και πονηριά αγαπητή κ Φωτιου δεν γινεται. Διαβάζω στο προσωπικό σας.... Facebook τα μπινελικια όμοιδεατες σας Συριζαίους και διαπιστώνει κανεις πλέον οτι με όμορφα λογια και υποσχέσεις δεν κανεις κοινωνική πολιτική Ανθρωποι πλέον ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΙ αρκετές χιλιαδες φτωχοί συνάνθρωποι σας (σιγα μην συγκινήστε) να βρίζονται να μαλώνουν να απειλούνται απο ιδιοκτητες οικογενειάρχες που πόνταραν λογω της οικονομικής εξαθλίωσης στο επιδομα ενοικιου παλεύουν μόνοι τους να εξηγήσουν γιατι το Κρατος Πρόνοια του φιλολαϊκού ΣΥΡΙΖΑ τους δουλευει Αυτος ο μήνας ο Νοέμβριος έφθασε ταβάνι στην αναλγησία αδιαφορία της κ Φωτιου Τους αλλους μήνες αργούσε αρκετα το επιδομα ενοικιου με δικαιολογίες οτι καθε μηνα εξακριβωναν στοιχεία οτι διασταύρωναν οτι τους δυο τελευταίους μήνες λογω ΚΕΑ κτλ Αυτο το μηνα φθαςαμε 17 δεν εχουν βρεθεί τα χρήματα απο οτι ενημερώνετε οποιος θελει απο το 2103368291 του γραφείου της Φωτιου οπου σου λενε εχεις δίκιο το λογιστήριο του Κράτους φταίει και καλα Τον φτωχό άνθρωπο τι τον νοιάζει ποιος φταίει ;; Γιατι να ειναι στα καγκελα να μαλώνει καθε ημερα με τον ιδιοκτητη που τον απειλεί οτι μόλις τελειωσει το προγραμμα θα τον στείλει για την ταλαιπωρια που τραβάει;;; Το ενοίκιο κ Φωτιου οπως ορίζει ο ΝΟΜΟΣ πληρώνεται καθε 1 του μηνός Εσεις τους μήνες που πληρώνετε ζήτημα να το δώσατε 2 φορες στην ωρα του τις άλλες 20 ημέρες πισω σαν να θέλετε να βάλετε ενα μηνα μεσα Με τέτοια κόλπα κοινωνική πολιτική δεν κανεις προβλήματα δημιουργήσατε σε φτωχούς ανθρώπους πλέον της οικονομικής εξαθλίωσης Με κοροϊδία ψεύτικα λογια και υποσχέσεις που μας χορτάσατε δεν κανεις δυστυχως δικαιώνετε τους πάντες!!!!! Με Ομπάμα με φαντασμορικα πλάνα δεξιώσεις και εφέ οι φτωχοί δεν πληρώνουν ενοίκια ουτε τρώνε αυτα ειναι για λαϊκή κατανάλωση ουσία μηδέν. Εκτος κι αν λογω Ομπάμα που έτρεχαν ολοι οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ να φωτογραφηθούν η κ Φωτιου ξέχασε τα σημαντικά και το κοινωνικο της και καλα εργο!!! 17 του μηνός τα λεφτά δεν εγκρίθηκαν δεν βρέθηκαν και το επιδομα ενοικιου άφαντο αυτη ειναι η πραγματικοτητα η καθημερινότητα Από makpress ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Οι ξεφτιλισμενοι απατεωνες εκοψαν την συνταξη ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; στους μικροσυνταξιουχους ; Αυτους που υποτιθεται θα προστατευαν! Βλεπω και απο την μητερα μου. Το μεγαλυτερο ΕΓΚΛΗΜΑ των απατεωνων. Αναμμεσα στα πολλα που εχουν κανει. Και υπαρχουν και μερικα καθαρματα (ευτυχως πλεον ελαχιστοι) που τους υποστηριζουν ακομα. Κατι κηφηνες και λαμογια του σαπιου δημοσιου. Και γα να ειμαστε διακαιοι οχι ολοι και απο αυτους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Επειδή σέβομαι τον χρόνο σας, έκανα ένα best of των πιο ελκυστικών ονομάτων δημοσίων φορέων !!!. Συνιστώ στους συνεπείς φορολογούμενους να μην τα διαβάσουν. Μετά το εγκεφαλικό θα έρθει και το καρδιακό. Αναφέρω μερικούς μόνο παρακάτω :
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ένας από τους πολλούς φορείς του Δήμου Κηφισιάς)

  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΤΑ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ

  ΑΡΧΕΙΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ

  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΕΩΝ (δηλαδή;)

  ΔΕΛΗΧΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΕΛΗΧΑ (στον Τύρναβο, όπου για δαπάνη αγοράς σωλήνα 10 € απαιτήθηκαν 7 έγγραφα και υπογραφή του Προέδρου του ΔΣ…στοιχεία στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ)

  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ.)

  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΓΥΡΛΑΣ (στην Τήνο, επειδή ξέρω ότι ρωτάτε)

  ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

  ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ (το Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει άλλα 5 αντίστοιχα ινστιτούτα που δεν αναφέρονται στην κατάσταση με τους 1.500 φορείς)

  ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ (δηλαδή;)

  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ & ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ (στο site του αναφέρει ΜΟΝΟΝ τη συντήρηση ενός μνημείου εκτός Ελλάδος….)

  ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ (αυτοαναφορικό, ή μου φαίνεται;)

  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (έδρα Ρόδος 11μελές ΔΣ που διορίζεται από τον Υπ. Δικαιοσύνης)

  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (έδωσε μάχη το 2014 ο δικηγορικός σύλλογος Χανίων να συνεχιστεί η χρηματοδότησή του)

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΙΑΠΕ) ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

  ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (Κ.Δ.Α.Κ.) προτελευταία απόφαση, η έγκριση δαπάνης για το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ πλύσιμο αυτοκινήτου με 70€. Φορολογούμενοι, έτσι διαφυλάσσεται η αγιορείτικη κληρονομιά. Γιατί το πλύσιμο κοστίζει γενικώς μόνον 10€;

  ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΒΑΣΩΣ Γ. ΚΑΤΡΑΚΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

  ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΧΟΡΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΥΜΟΝΔΟΥ ΝΤΑΝΚΑΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ (Κ.Α.Φ.) ΛΙΜΕΝΑ ΡΟΔΟΥ (επί 50 για τα 50 λιμάνια της χώρας)

  ΚΟΝΙΑΡΕΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (επταμελές ΔΣ, επιχορηγείται από το Υπ. Γεωργίας)

  ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Φ. ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗ -ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΝΟΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΑΣ (αμάν, αυτό συγχωνεύτηκε λέει το site του, άκαρδοι τροϊκανοί)

  ΟΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

  Το κορυφαίο: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ (σύνολο ετήσιων εξόδων 308.000€, ανεπαρκέστατο για παγκόσμιο κέντρο)

  ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΥΛΗΣ (οι αναξιοπαθούντες, δηλαδή). Τη διάλυση του Ταμείου απέτρεψε η σθεναρή στάση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ τον Δεκέμβριο) του 2014

  ΥΓ: Ο Θεόδωρος-μαζί τα φάγαμε-Πάγκαλος δεν κατάφερε να κλείσει ούτε έναν από τους ανωτέρω οργανισμούς. Εύγε Θεόδωρε!
  Επειδή θα πεταχτούν οι συνήθεις αγαπητοί σχολιαστές. Δεν λέω να κλείσουν οι 1.500 οργανισμοί. Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), πχ, είναι αναγκαίος. Χωρίς όμως τους 1.000 από τους 1.500 οργανισμούς λειτουργεί μια χαρά το κράτος, όταν ΠΡΕΠΕΙ να σφίξει το ζουνάρι. Θα είχαμε γλιτώσει έξοδα παραστάσεως, επιχορηγήσεων και βιολογικών πλυσιμάτων χιλίων ΑΧΡΗΣΤΩΝ και επιζήμιων Διοικητικών Συμβουλίων, τόσα χρόνια, δεν συμφωνείτε ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κυρια Μητσοτακη Κουβελου-Μπακογιαννη κ.λ.π...ο Κουβελοs που'ναι αντιπροεδροs & διευθυντηs σε offshore στο Παναμα τι τον εχει το συζυγο σου;
  ixnos.blogspot.gr/2016/06/offshore.html
  Αδωνιs για Μητσοτακη!YouTube
  Αδωνιs για Σαμαρα!YouTube
  Συμφωνουμε απολυτα με τον............Συμφωνουμε απολυτα με τον .Μπουμπουκο-Γεωργιαδη και αs μην τον συμπαθουμε!
  ixnos.blogspot.com/2015/01/blog-post_19.html
  ...o βαψωμαλλιαs κουμπαροs τον λεει μανωλιδη ειναι σωστο;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οτι εξοικονομησει η Μπακογιαννη και ο Κουλης απο τη μειωση του κρατους ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ!!!!Προκειται για οικογενεια βαμπιρ που ταιζει πασης φυσεως λαμογια για να μενει στην εξουσια

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]