ΠΑΣΟΚ: Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση

«Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου  δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση και τα μνημόνια, στα οποία η ίδια την επανέφερε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ,
σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Είναι ανίκανοι και αδύναμοι να διαπραγματευτούν, είναι κοινωνικά απομονωμένοι. Η μερική αλλαγή προσώπων δεν αλλάζει την ουσία, δεν πρόκειται να την σώσει» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

«Εξάλλου ο κ. Τσίπρας δείχνει να μη έχει καταλάβει την τραγική ήττα της καθεστωτικής πολιτικής τους στο θέμα της ενημέρωσης.»
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ οδήγησαν την χώρα στην χρεωκοπία και τώρα έρχονται να κάνουν τους σωτήρες. Καλά δεν έχουν καθόλου φιλότιμο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ , ΑΙΘΕΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΑ , ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ.
  ΔΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.
  ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ.
  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ.
  ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
  ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.
  ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΒΟΗ ΘΕΙΑ:
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
  ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ) ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΧΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.
  ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΕΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ.

  ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΡΡΡΡ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΡΛΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΊΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΚΟΝΤΟΣΩΜΟ ΡΟΜΑ...ΣΤΑΣ' ΡΙ ΜΗΤΡΟΥ ΧΕΣ'ΤΗΚΑ....ΑΜ ΙΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΝΑΧ'ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΥ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟ'Σ ΝΑ ΜΠ'ΜΕΣΑΣ ΚΙΑΡΑΤΑ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥ'Π ΠΡΡΡΡΡ ΠΡΑΑΑΤΣΣΣ ΩΧΧΧ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥΣ....ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΝΩ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΑ 15Ορικα ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΜΑΥΡΩΚΥΛΩΤΟΥ Η ΦΑΛΑΚΡΟΜΟΥΝΑ.....ΠΡΡΡΡΡΡ

   Διαγραφή
 3. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ?ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ 4 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΣΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.Η ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ Η ΠΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΣΧΥΕΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
  ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 45 ΠΗΓΕ ΣΤΟ 5
  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ.
  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ
  ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]