Δείτε που μας πάνε ...Μόνο τον Οκτώβριο, χάθηκαν 82.810 θέσεις απασχόλησης!

Θυμάται η Γενιά των 700 ευρώ ποιοι τους κατέβαζαν στους δρόμους το 2008 για να φύγει ο Καραμανλής και να έρθει ο Παπανδρέου μαζί με τον περιούσιο ανώμαλο Στρος Καν του ΔΝΤ;
Σήμερα η Γενιά των 700 ευρώ, έγινε η Γενιά των 250 ευρώ, δουλεύει Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και πλέον δεν την καθοδηγεί κανένας να διαμαρτυρηθεί.

Τα λαμόγια του Συνδικαλισμού και της Αριστεράς έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαγητό.


Πιο αναλυτικά λοιπόν με τα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, τον Οκτώβριο χάθηκαν 82.810 θέσεις απασχόλησης ενώ οι ευέλικτες μορφές εργασίας κυριαρχούν πλέον στην αγορά.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία των ροών μισθωτής απασχόλησης του Οκτωβρίου 2016, οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 185.895, ενώ οι αποχωρήσεις σε 268.705. Από τις 268.705 συνολικά αποχωρήσεις, οι 78.337 προήλθαν από οικειοθελείς αποχωρήσεις και οι 190.368 από καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Από τη σύγκριση των στοιχείων των δύο μηνών, Οκτώβριος 2016 και Οκτώβριος 2015, προκύπτει μειωμένη επίδοση κατά 26.337 λιγότερων θέσεων εργασίας για τον Οκτώβριο 2016 αρνητικό ισοζύγιο (-82.810) θέσεων εργασίας έναντι αρνητικού ισοζυγίου (-56.473) τον Οκτώβριο του 2015. Αθροιστικά για την περίοδο Ιανουάριος - Οκτώβριος 2016, οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν στις 1.830.453 θέσεις εργασίας και οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 1.667.658, εκ των οποίων οι 930.927 ήταν αποτέλεσμα καταγγελιών συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου και οι 736.731 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

«Εφιάλτης η αγορά εργασίας! Ο χειρότερος Οκτώβριος όλων των εποχών για τους εργαζόμενους αναφέρει ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ενώ αναλύοντας τα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ επισημαίνει:

Μετά από 22 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η αγορά εργασίας στην Ελλάδα σημαδεύεται από τις μεγαλύτερες ιστορικά αρνητικές ανατροπές.

Πιο συγκεκριμένα:


Τα στοιχεία του μηνός Οκτωβρίου αναδεικνύουν τη μεγάλη ανατροπή που συντελείται τους τελευταίους μήνες στην αγορά εργασίας. Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης τη διετία 2015-2016 (περίοδος διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) όχι μόνο έσπασαν το ιστορικό φράγμα του 50%, αλλά πλέον κυριαρχούν απόλυτα στην αγορά εργασίας, ξεπερνώντας την πλήρη απασχόληση, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε το 2014 και όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ειδικότερα την περίοδο Ιαν.-Οκτ. 2015 οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης αντιστοιχούσαν στο 52,38%, έναντι 47,62% της πλήρους απασχόλησης. Την αντίστοιχη περίοδο Ιαν.-Σεπτ. 2016 τα ποσοστά των ευέλικτων μορφών απασχόλησης διευρύνθηκαν ακόμη περισσότερο, φθάνοντας το 54,22%.
Αντίστοιχα τα ποσοστά της πλήρους απασχόλησης υποχώρησαν περαιτέρω στο 45,78%.

Μήνα με το μήνα, οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, όχι μόνο είναι κυρίαρχες στην αγορά εργασίας, αλλά η απόκλιση τους από την πλήρη απασχόληση συνεχώς διευρύνεται.

Θύματα της ιδεοληπτικής και ανερμάτιστης πολιτικής της κυβέρνησης είναι –για μια φορά ακόμη- οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι που πληρώνουν βαρύ το τίμημα του λαϊκισμού, και του δημοσιονομικού εκτροχιασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, τη διετία 2015-2016 συντελέστηκε η μεγαλύτερη ανατροπή στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της απασχόλησης, κυριάρχησαν απόλυτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και δημιουργήθηκε μια νέα γενιά εργαζομένων, οι “φτωχοί εργαζόμενοι” των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!Μιας κυβέρνησης που όχι μόνο εξαπάτησε προεκλογικά -με τις αυταπάτες της- τον ελληνικό λαό, αλλά τον οδήγησε σε πολύ δυσμενέστερη θέση από εκείνη που ήταν το 2014!
logiosermis.net

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

 1. Καλα μας κανουν αφου ειμαστε καθηκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ... δηλαδή θέλει πολύ για να καταλάβεις που το πάνε το πράγμα ;
  .. θέλει πολύ για να καταλάβεις ότι όλες οι Ελληνικές επιχειρήσεις θα κλείσουν ,για να έρθουν οι ξένοι να λεηλατήσουν και ΧΩΡΙΣ φόρους να κάνουν επιχειρήσεις με μισθούς ανύπαρκτους;
  θέλει πολύ για να καταλάβεις ότι δεν θα μείνει ούτε ένας αγρότης;

  αν αυτό είναι ανάπτυξη για την χώρα εγώ είμαι ο superman.
  ... ούτε το εθνικό νόμισμα που θα θελήσουν να φέρουν ,σαν μοναδική πλέον λύση ,έχει νόημα αν έρθει, με τους δικούς τους όρους.

  ... αλλά και αν νομίζουν ότι ο Ελληνικός λαός θα δεχτεί έτσι, την στημένη σκλαβιά κάνουν μεγάλο λάθος!
  στο Τέλος θα γίνουν απότομα όσα δεν έγιναν σιγά-σιγά τόσα χρόνια.
  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ..η ευημερία μιας χώρας έχει νόημα μόνο όταν ευημερούν οι πολίτες της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ !! Ε.ΣΥ ΠΑΝΕ ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Η ΜΑΥΡΩΚΥΛΩΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 20,000 ΕΥΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!! ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 40,000 ΕΥΡΩ? ΔΩΣΕ ΑΛΛΑ 150 ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ...150 ΔΙΝΕΙΣ ΑΡΧΙΔ....2 ΕΕ 20,000 ΕΥΡΩ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ !!! ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ !!! ΖΟΟΥΥΝΓΚ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...

   ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ...

   ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΜΗΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...

   ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ,ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ 100.000 ΧΙΛ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΛΕΞΗ ...

   ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!

   ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ...

   https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

   Διαγραφή
  2. BΡEEE BΡEEEE ΝΑ ΚΑΙ Η ΣΩΒΡΑΚΩΚΥΛΩΤΑ ΤΟΥ ΠΣΩΡΑ, ΤΕΛΙΚΑ Ε.Σ.Υ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΙΤΣΙΟΖΑ ΜΩΡΗ ΕΤΣΙ???? ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΨΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ, ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΕΘΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΣΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΤΙ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΕΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΣΩΡΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

   Διαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ..

   Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΤΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ,ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΝ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΧΤΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΠΙΘΗΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

   Διαγραφή
  4. ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΠΟΤΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΩΧΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ...ΑΝΤΕ ΚΑΠΟΤΑ ΤΑ ΛΟΥΖΕΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΚΑΚΡΙΟΛΙΤΣΑ...Α ΧΑ ΧΑ Χ ΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 5. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καιρός να μπει τέρμα σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει και δυναμώνει η οργάνωση που θα ενώσει όλους τους Έλληνες, στον κοινό στόχο, στον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό της κατοχής που υφιστάμεθα από τους ξένους, την Εθνική Ανεξαρτησία και την πραγματική Δημοκρατία, για να ελέγχει ο καθένας από εμάς, το τι συμβαίνει στην Πατρίδα του και όχι να έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποιους «σωτήρες».

  Αυτή η οργάνωση είναι το ΕΠΑΜ, που φτιάχτηκε μέσα από το λαό μας, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς, από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που κατάλαβαν ότι ο καθένας μόνος του δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα, αλλά χρειάζεται οργάνωση απέναντι σε αυτούς που μας πίνουν το αίμα και είναι τέλεια οργανωμένοι.


  …όταν ΟΛΟΙ σε εχουν πουλησει, και σε εχουν σε εχουν απογοητευσει,
  τοτε MIA είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ σου…https://www.youtube.com/watch?v=YHrR9931imU
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  Ε.ΠΑ.Μ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
  ΨΗΦΙΖΩ Ε.ΠΑ.Μ ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ..

   ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ taxalia

   Βάλαμε επίτηδες ολόκληρο το κείμενό του, ώστε να μην κλαίγονται ορισμένοι πως τάχα «απομονώνουμε» συγκεκριμένες φράσεις: Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα γράφει για τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά επικεντρωνόμαστε στις θέσεις του Καζάκη για το κρίσιμο ζήτημα των Σκοπίων.

   Όπως βλέπουμε, αποκαλεί «μακεδονικές εθνότητες» (!!!) εκτός από τους Έλληνες, τους Βουλγαροσλάβους, τους Τούρκους, τους Εβραίους κλπ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ πως Μακεδόνες ονομάζονται απλά όσοι…κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όσοι έχουν ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

   Το χειρότερο: Η μαρξιστική του (παρα)παιδεία τον κάνει να μιλάει μόνο για…λαούς και «ιμπεριαλιστές», ξεχνώντας ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

   Όχι «κύριε»! Δεν σας τα είπανε καλά! Το ότι όντως τα Σκόπια και άλλα κράτη της περιοχής ελέγχονται απολύτως από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο (τον δεύτερο όρο δεν έχετε τολμήσει ποτέ να τον αναφέρετε, παρά μιλάτε για…ιμπεριαλισμούς!), δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει που οι γυφτοσκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!

   ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, «εθνοσωτήρα» Καζάκη!
   Ούτε είναι πράκτορας (!!!) όποιος θέτει το θέμα ΠΡΩΤΑ στην Εθνική του διάσταση και μετά στην…προλετάρια, όπως κάνετε εσείς και οι σύντροφοί σας, που χάρη σε αυτήν ακριβώς την «θέση» ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

   Είτε σας αρέσει είτε όχι, Μακεδόνες μπορούν να ονομάζονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και ναι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
   Όλα τ’ άλλα, είναι για αφελείς και ανιστόρητους!

   Πηγή: taxalia

   Διαγραφή
 7. βρε καλεs κυριεs κ.κ.φαλακροκουμουνη-καβλοψωρα παρτε τον δονητη σαs και πηγαινετε για πρωκτοθεραπεια!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]