ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – ΚΟΛΑΦΟΣ! ΚΛΑΙΝΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 8.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

 ΝΔ 42% – ΣΥΡΙΖΑ 8% – ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ… ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑ!
Aφήστε τα γραφεία σας και
βγείτε στους δρόμους να υποστηρίξετε το θρυλικό κυβερνητικό έργο μας…

Με αυτή την παρότρυνση ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε χθες στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αρχίζουν να διαισθάνονται ότι δεν θα υπάρξει άλλη περίοδος της ζωής τους που να παντελονιάζουν 8-10.000 ευρώ τον μήνα σαν μισθό για την εξαπάτηση των κορόιδων που τους έστειλαν στη Βουλή.

Το πανηγύρι τελειώνει. Αν μάλιστα ο Τσίπρας επιχειρήσει να εξαντλήσει την 4ετία δεν θα βρει ούτε την ψήφο του Μπαλτά.

Οι βουλευτές λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ για τα 8.000 ευρώ πουλάνε–που λέει ο λόγος-και τη μάνα τους. Όπως έκαναν και οι υπόλοιποι της Βουλής. Σας θυμίζουμε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν από την ορκωμοσία τους το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Όταν ο πρωθυπουργός τούς ζήτησε να απαρνηθούν τα αυτοκίνητα τον έγραψαν κανονικά και όρμησαν στις κλιματιζόμενες λιμουζίνες. Στην συνέχεια για το μισθό και τις καρέκλες ψήφισαν το πιο εγκληματικό μνημόνιο και συνεχίζουν. Έχουν πάρει παρτούζα το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Όπως διαβάζουμε στο kourdistoportocali.com, οι δημοσκοπήσεις που φθάνουν στο Μαξίμου είναι κόλαφος μια και δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 8-12%, την ΝΔ στο 42%,  την Χρυσή Αυγή στο 11%, το ΚΚΕ στο 8%, την Δημοκρατική Συμπαράταξη στο 4,5% κι από εκεί και πέρα το χάος. Οι ψηφοφόροι κάτι περιμένουν σύμφωνα με τους δημοσκόπους. Μάλλον την τέλεια καταστροφή της χώρας.

Σε μία συνεδρίαση όπου ήταν εμφανής η αγωνία για τις εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, ο πρωθυπουργός επιχείρησε να ανατάξει το πεσμένο ηθικό των βουλευτών του, που φοβούνται νέα μέτρα, διαμηνύοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν πρέπει να αφήσουν την προσπάθεια στη μέση. Ομολόγησε δε ευθέως ότι το κοινωνικό κλίμα δεν είναι το καλύτερο-όπως μεταδίδει το Πρώτο Θέμα.

«Όλοι εδώ, αλλά και η κοινωνία -παρά το γεγονός ότι υπάρχει απογοήτευση γιατί υπήρχε μια ελπίδα πιο γρήγορης ανάπτυξης της οικονομίας-, ξέρουν ότι το να αφήσεις την προσπάθεια στην μέση του ποταμού και να γυρίσεις πίσω είναι συνταγή αποτυχίας. Έχουμε την αποφασιστικότητα να περάσουμε απέναντι και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, όχι για τους αριθμούς, αλλά για τους πολίτες. Ο στόχος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι μια ακόμα κυβέρνηση της κρίσης, αλλά η κυβέρνηση που έβγαλε τη χώρα από την κρίση», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας νωρίτερα τους βουλευτές να αφήσουν τα γραφεία τους και να βγουν στους δόμους για να υποστηρίξουν το κυβερνητικό έργο, καθώς προβάλλονται, όπως είπε, “μόνο αρνητικές ειδήσεις”!

Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε και πάλι ότι η ελληνική οικονομία είναι πλέον σε φάση ανάκαμψης και πως το ζήτημα είναι να εμπεδωθεί αυτή η πορεία και να ληφθούν οι αποφάσεις για τη μακρόπνοη πορεία.

Σε κάθε περίπτωση απέρριψε το ενδεχόμενο των εκλογών, επιτιθέμενος μάλιστα με σφοδρότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που διατυπώνει διαρκώς το αίτημα προσφυγής στις κάλπες.

Κατά τον κ. Τσίπρα “ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν η τέλεια καταστροφή για την οικονομία. Θα χάναμε την ποσοτική χαλάρωση, την επίτευξη της ανάπτυξης και την έξοδο από την κρίση” σημείωσε. Κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι επιδιώκει να οδηγηθεί η χώρα σε αδιέξοδο και να φέρει αυτός ένα ακόμα μνημόνιο, ρίχνοντας στους άλλους την ευθύνη. “Ένα νέο μνημόνιο με άγριες περικοπές και λιτότητα, απολύσεις στο δημόσιο, πλήρης απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα. Το πρόγραμμα αυτό το έχει έτοιμο και γι’ αυτό υπονομεύει τόσο εξόφθαλμα την κυβερνητική προσπάθεια. Αλλά δεν θα του κάνουμε το χατίρι, να αφήσουμε τη χώρα να καταστραφεί για να έλθει ο ίδιος μαζί με τον φίλο του τον κ. Βενιζέλο”. Και αναρωτήθηκε για τον κ. Μητσοτάκη: “Ζητάει εκλογές για ποιον λόγο; Μήπως θα διαπραγματευτεί καλύτερα; Το μόνο που μπορεί να λέει ότι θα συνεννοείται καλύτερα με τους δανειστές γιατί δεν θα φέρει αντίρρηση σε τίποτα”.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ότι “είμαστε κοντά στην αναγκαία συμφωνία, οι διαφορές μπορούν να γεφυρωθούν εάν υπάρχει, που υπάρχει, η πολιτική βούληση όλων των πλευρών” και διαβεβαίωσε ότι “η αξιολόγηση θα κλείσει, χωρίς υποχωρήσεις σε θέματα αρχών”, σημειώνοντας ότι “αυτό είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης της ΝΔ, διότι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι πώς θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις καρέκλες της εξουσίας και όχι η τύχη της χώρας”.

Κατά τον κ. Τσίπρα στην αξιωματική αντιπολίτευση “εύχονται την αποτυχία και ζητούν εκλογές. Είναι μία στάση ανεύθυνη και ταυτόχρονα εθνικά επιζήμια. Ο κ. Μητσοτάκης δεν πιέζει την κυβέρνηση, αλλά τη χώρα. Δεν είναι απλά αντιπολιτευτικός ζήλος, αλλά η στάση του είναι ενδεικτική ενός πολιτικού σχεδίου, που λέγεται τέταρτο μνημόνιο. Επιδιώκει να μην κλείσει η αξιολόγηση και να μην μπει η χώρα στην ποσοτική χαλάρωση, ενώ αμφισβητεί και την είσοδο της χώρας στην ανάπτυξη. Ταυτίζεται με το ΔΝΤ, χωρίς να τηρεί τα προσχήματα.

Πρόσθεσε δε ότι “σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις στο ζήτημα του χρέους και έτσι θα κλείσει η τρίτη πράξη της αριστερής παρένθεσης”. Αναλύοντας τις τελευταίες εξελίξεις επισήμανε ότι με βάση την πρόοδο είναι ρεαλιστικό και αναγκαίο η διαπραγμάτευση να κλείσει σύντομα ώστε στις 5 Δεκεμβρίου να έχουμε την πολιτική απόφαση για κλείσιμο της αξιολόγησης και άνοιγμα της συζήτησης για την ελάφρυνση του χρέους, δηλαδή να ληφθούν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα, αλλά και να ανοίξει η συζήτηση για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα

“Η ελληνική κυβέρνηση τηρεί κατά γράμμα όσα έχουν συμφωνηθεί και έχει την πολιτική βούληση να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συζητήσουμε καν παράλογες απαιτήσεις, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Είτε αυτές αφορούν νέα μέτρα, είτε τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το ευρωπαϊκό κεκτημένο των συλλογικών συμβάσεων. Το καθεστώς αυτό πρέπει να λάβει τέλος. Δεν υπάρχει καμία λογική να συζητάμε το πώς θα αυξήσουμε το όριο των απολύσεων. Ούτε να αποτελεί η Ελλάδα εξαίρεση από τη θεσμική ευρωπαϊκή κανονικότητα ως προς τα εργασιακά’ τόνισε ο πρωθυπουργός.

Διευκρίνισε ότι “δεν είναι ιδεολογική εμμονή της αριστεράς, αλλά πρόκειται για αναγκαίες κινήσεις ώστε να τερματιστεί το καθεστώς της γαλέρας, που επικράτησε στα χρόνια της κρίσης επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ”. Επιτέθηκε δε και σε αυτό το σημείο στον κ. Μητσοτάκη, για τον οποίο είπε πως “επιβεβαιώνει ότι επιθυμεί τη διαιώνιση του καθεστώτος της εργασιακής γαλέρας και υποστηρίζει τις ακραίες θέσεις των δανειστών και των βιομηχάνων. Αυτό που λέει ο κ. Μητσοτάκης σημαίνει “γινόμαστε μπανανία”, όχι μένουμε Ευρώπη”. Και πρόσθεσε, αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: “Είναι σαν να λέει προς το ΔΝΤ μην υποχωρείτε, κρατήστε γερά για να συνεχιστεί η αποδιοργάνωση της εργασίας. Είναι οργισμένα ταξική η στάση του, υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων, παίρνοντας την πλευρά της άλλης πλευράς. Δεν θα του γίνει το χατίρι”.

makeleio
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

96 σχόλια :

 1. Εντάξει, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Ένα 3% θα το πάρει.
  Τώρα πια ούτε ο χοντρός δεν τον σώζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο Αφρικανοί «μέντιουμ» που διαφήμιζαν το χάρισμά τους
  ''Στη σύλληψη δύο Αφρικανών από τη Γκάμπια, ηλικίας 35 και 46 ετών, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων. Οι Αφρικανοί προέβαλαν το "χάρισμα του μέντιουμ και του μάγου" για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες. Οι δύο συλληφθέντες μοίραζαν απροκάλυπτα σε κεντρικά σημεία της πόλης φέιγ βολάν για να διαφημίσουν τις ικανότητες τους. Οι δύο Αφρικανοί όμως, δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την σύλληψη τους.''
  εχει γεμισει ολη η ελλαδα με λαθρεποικους,που δειχνει τον τεραστιο βαθμο πληθυσμιακης αλλοιωσης της πατριδας μας,και φυσικα κανεις απο αυτους δεν ειχε ερθει νομιμα στην ελλαδα,ολο το σκουπιδαριο του κοσμου εχει μαζευτει στην πατριδα μας
  γεμισε ολη η ελλαδα μεχρι και στο τελευταιο χωριο,μπουκαρουν παρανομα με το ετσι θελω στην Ελλαδα ειναι ολοι τους εξοπλισμενοι,αλληλοτραυματιζονται-σκοτωνονται,
  σκοτωνουν-τραυματιζουν,βιαζουν,κλεβουν,παρενοχλουν,επαιτουν,εμπλεκονται σε υποθεσεις απατης-πλαστογραφιας-πορνειας-μαστροπειας-σωματεμποριας-παιδεραστιας-εκβιασμου-παραπλανησης-απαγωγων-διακινησης λαθρομεταναστων-λαθρεμποριου-παρεμποριου-λαθροθηριας κλπ...,και πληρωνε μετα λακαμα ελληνα ολα τους τα εξοδα σε ολα τα επιπεδα(δικαστηρια,φυλακες,νοσηλεια κλπ...)τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα
  ως ποτε θα ανεχομαστε ολους αυτους τους αλητες,γιατι ρε γαμωτο δεν τους απελαυνουμε οταν γνωριζουμε πολυ καλα την επικινδυνοτητα ολων αυτων των ανθρωπων
  ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
  ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΧΩΡΑ, ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΙΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ..!!!

   ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟ,ΕΙΔΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ..!!!!
   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ…!!!!

   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ:
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   Νικος Κωλετσης
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!

   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   Διαγραφή
  2. Ο 2.45 ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΤΟ ΚΑΝΕΙ Copy Paste ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ...

   Διαγραφή
  3. ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

   Διαγραφή
  4. Δημοσιοποιήθηκε εδώ και χρόνια (2012) η βεβαίωση κατάθεσης τίτλων, που έχει εκδοθεί από ιδιωτικό αποθετήριο στον Καναδά. Όχι από Τράπεζα. ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το μυστικό κρύβεται πίσω από τη βεβαίωση του Αποθετηρίου, στους τίτλους. Που δεν είναι φυσικά Αμερικάνικα Ομόλογα αλλά ΙΒΟΕ, δηλαδή ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. Το παιχνίδι είναι απλό. Βρίσκεις μια παρατράπεζα της πλάκας ή ένα ιδιωτικό αποθετήριο, καταθέτεις τίτλους –μούφα, των οποίων την αξία δηλώνεις εσύ ο ίδιος σε 600 ΔΙΣ, και βρίσκεσαι στα χέρια σου με ένα Αποδεικτικό Κατάθεσης, που αναφέρει ότι κατέχεις τίτλους αξίας 600 ΔΙΣ. Και μετά έρχεσαι να σώσεις την Ελλάδα, χωρίς όμως να αναφέρεις τη λεπτομέρεια ότι η Ελλάδα θα σωθεί με ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. Το αδίκημα είναι κακουργηματική απάτη με ζημία του δημοσίου, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας (600 ΔΙΣ), και η προβλεπόμενη ποινή κάθειρξης είναι τα ΙΣΟΒΙΑ.

   Διαγραφή
  5. ''ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣ??????????????????????ΠΟΙΟΣ????????????????Ο ΠΟΥΤΙΝ? Ο ΟΠΜΠΑΜΑ? Η ΜΕΡΚΕΛ???????????????? Α...........Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ?Ο ΣΩΡΡΑΣ???????????????????????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΣΑΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ------ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  6. ΤΙ ΛΕΣ 4.12????????????????????ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ!ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΠΟΥΣΤΡΑΚΗΣ ΚΑΛΕ!

   Διαγραφή
  7. από το 2010 όλο εντολές δείνει και χαρτιά, αλλά λεφτά γιόκ, κανείς δεν είδε ούτε ένα δολάριο για δείγμα .................................

   Διαγραφή
  8. 2.45- ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΩΡΡΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑ!!!!!!!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  9. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Ο Δ Ο Τ Η Σ Η ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ Τ Ω Ρ Α 2,3 ΤΡΙΣ!ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΚΡΑΤΙΑ ΟΥΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ,ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΒΑΡΕΛΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  10. Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε από το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών μία απάντηση για το αν υπάρχουν ή όχι τα χρήματα του Σώρρα. Η απάντηση ήρθε στις 5 Απριλίου του 2013.
   Η ερώτηση… “Η δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Bleakley Platt &Schmidt μας έστειλε αντίγραφο επιστολής (επισυνάπτεται προς ενημέρωση των αμερικανικών αρχών), η οποία απευθύνεται προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ και αφορά το άνοιγμα λογαριασμών θεματοφύλαξης και αποθετηρίου υπέρ του Αρτεμίου Σώρρα. Με την επιστολή επίσης γνωστοποιείται στους παραλήπτες η κατάθεση συγκεκριμένων Διεθνών Συναλλαγματικών στον εν λόγω λογαριασμό εις πίστωσιν και υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. Σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε σχετικά με την ύπαρξη – εγκυρότητα των συναλλαγματικών που αναφέρονται στη συνημμένη επιστολή. Σας παρακαλούμε επίσης να επιβεβαιώσετε κατά πόσον η διαδικασία γνωστοποίησης και καταχώρισης που περιγράφεται στις δύο τελευταίες παραγράφους της επιστολής συνιστά υποχρέωση απορρέουσα από το δίκαιο των ΗΠΑ”. …
   κι η απάντηση “Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ (τα κεφαλαία επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία”. “Παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό”… Τέλος, ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ συνέστησε στην Τράπεζα της Ελλάδος: “αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας”.   Διαγραφή
  11. http://www.ksipnistere.com/2016/11/e_24.html?showComment=1480018283165#c489412005439664235
   ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ!

   Διαγραφή
  12. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΡΑΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ??

   ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ..!!!!
   ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ 100.000 ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΕΣ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ...

   ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ...

   ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΤΩΡΑΑΑΑΑ???

   ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 200 ΧΡΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΚΑ ΓΕΝΕΩΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ,ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ,ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ...ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

   Διαγραφή
  13. το Δαφνί είναι κοντά ..........................

   Διαγραφή
  14. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

   ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ,Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΣΩΡΡΑ ΣΑΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ,ΠΩΣ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΣΟΥ??

   ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΚΗ...

   Διαγραφή
  15. πόσα χρόνια ακόμη θα ακούμε ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ πέραν 6 χρόνια, ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ, φράγκο δεν είδαμε ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  16. ΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΑΜΕ,ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

   ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ...!!!
   ΓΙΝΑΜΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΥΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ..

   Διαγραφή
  17. σαν το αφήγημα του Αλέξη, δικέ μου, νέος Χουντίνι δηλαδή ...................

   Διαγραφή
  18. θα σκίσεις τα μνημόνια και εσύ, πρόλαβε άλλος μεγάλε, ήρθες δεύτερος ..............

   Διαγραφή
  19. Ο 4:59 μμ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ; ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ @@@@@@@@@@@@@@@@@

   Διαγραφή
  20. 5.22

   ΜΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΦΑΡΔΙΕΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΒΡΑΑΜ...

   ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ??

   ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ,ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΟΙ...

   ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,600ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥΣ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

   ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Ο ΑΥΤΟΦΩΡΟ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ...

   ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ??

   ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΖΑΝ??

   Διαγραφή
  21. Η ΝΑΣΑ δίνει 30.000 δολάρια σε όποιον λύσει το γρίφο της τουαλέτας.
   Η νέα πρόκληση ακούει στο όνομα Space Poop Challenge και η ΝΑΣΑ ψάχνει ιδέες για να χρηματοδοτήσει. Οι συμμετοχές μπορούν να κατατίθενται έως τις 20 Δεκεμβρίου.
   Ο νικητής θα γίνει πλουσιότερος έως 30.000 δολάρια. Οι αστροναύτες κατά τα ταξίδια τους στο διάστημα πρέπει να φορούν τη γνωστή πάνα, την οποία πρέπει να αλλάζουν συχνά διότι αλλιώς κινδυνεύουν με μολύνσεις. Κι όμως η τεχνολογία δε μπόρεσε μέχρι σήμερα να βοηθήσει σε αυτή την ανθρώπινη φυσιολογική ανάγκη. Οι υπεύθυνοι τους διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ επιδιώκουν να βρεθεί μία άλλη λύση, πέρα από αυτή της πάνας. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 5:35 μ.μ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ !!! ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ././././././././././././././././././././././././.

   Διαγραφή
  22. ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
   ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

   ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

   Διαγραφή
 3. Μουζάλας: 8 στους 10 που φτάνουν στα νησιά είναι παράτυποι μετανάστες Και πλέον το 97% υποβάλλει αίτηση για άσυλο.Σχόλιο: Ποιός είναι υπεύθυνος για την φύλαξη των συνόρων; Κατά που...πατριωτίζεται το καημένο Πανούλι; Μάλλον καημένοι είμαστε μεις Αφού παρέδωσε τις θάλασσες μας στο ΝΑΤΟ και την Τουρκία τώρα ψάχνει με την ησυχία του ευκαιρία να πουλήσει μούρη πατριωτισμού; Ερμηνεία ότι θα καταρρεύσει η συμφωνία αν πάρουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα μετανάστες από τα νησιά, λέει τώρα ο υπουργός Το επιχείρημα που τα τελευταία 24ωρα επικαλείται η κυβέρνηση ότι αν μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα θα πέσει η συμφωνία κατέρριψε ο ίδιος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ένας από τους υπουργούς που το επικαλέστηκε. Όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το επιχείρημα αυτό είναι ερμηνεία της συμφωνίας. Η συμφωνία δεν το γράφει αυτό, προκύπτει από την ερμηνεία της συμφωνίας είπε ο κ. Μουζάλας.Σύμφωνα με τον ίδιο αν φύγουν πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και πέσει η συμφωνία κάθε βράδυ θα έρχονται 2.000 άνθρωποι στη Χίο. Όπως είπε το 80% όσων έρχονται πλέον στα νησιά είναι παράτυποι μετανάστες ενώ παραδέχθηκε καθυστερήσεις στο θέμα της χορήγησης ασύλου καθώς πλέον το 97% όσων φτάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ζητούν άσυλο ενώ πριν τη συμφωνία το ποσοστό αυτό ήταν 2%. Ναι είναι μια πολύ δύσκολη συμφωνία που κάνει καλό στη χώρα μας καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε 100-150 χιλιάδες μετανάστες και με κλειστά σύνορα είπε επίσης ο κ. Μουζάλας. Δεσμεύθηκε, τέλος, ότι θα δημιουργηθούν κλειστά κέντρα στα νησιά παρά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι υποδαυλίζει τις καταστάσεις ώστε αυτά τα κέντρα να μην προχωρούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βασικη ευθύνη για αυτη την κατάσταση έχει ο σύριζα.Με τις ηλίθιες ιδέες του(ανοίξαμε και σας περιμένουμε)με στόχο να σας στειλουμε όλους στην πλουσια εευρώπη και γερμανία χωρίς να έχουν πρώτα συννενοηθεί αν τους θέλουν όλους αυτούς τους ανθρώπους εκεί στην ευρώπη(μολις μπηκε ενα εκατομμύριο ειπαν στοπ)μετέφερε το πρόβλημα της τουρκίας στην χώρα μας(ειμαστε σε μειονεκτική θέση πλεον)έκανε μάγκα τον ερντογάν σε όλη την ευρώπη και εκανε αυτους τους δυστυχισμένους ανθρώπους ακόμα πιο δυστυχείς.Ειχε λύσεις για όλους ο τσίπρας δηλαδή τους έλληνες να τους κάνει πιο πλούσιους(τάζοντας τους λεφτά απο την πλούσια ευρώπη)τους μετανάστες να τους κάνει ευτυχισμένους(θα σας στείλω όλους στην πλουσια ευρώπη εγω απλα θα κάνω τον τροχονομο οποτε αυτοί το πήραν το σσυνθημα και ερχόντουσαν καραβιες)με βασικό άξονα την πλουσια ευρώπη που θα επωμιστεί όλα τα βάρη του κόσμου και απλα ο αλεξάκης θα διατάζει.τελικά αυτο που κατάφερε ήταν να κάνει τους έλληνες πιο δυστυχείς τους μετανάστες επίσης την ευρώπη στα κάγκελα με ακροδεξιές τάσεις(η αγγλία ενας βασικός λόγος που έφυγε ηταν για τους μετανάστες)και την αμερική επίσης στα κάγκελα(εβγαλαν τράμπ βλέποντας ατηυν την κατάσταση).ΜΠΡΑΒΟ αλέξη τον άλλαξες τον κόσμο(τον πλανήτη) τον έκανες χειρότερο απο ότι ηταν με τις ηλίθιες ιδέες σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ξυπνήστε βόδια!!!!! Εεεε!!!!!!!! Αυτοί στο τέλος θα μας πάρουν και τις γυναίκες !!!!!!!!Θα μας ξεβρακώσουν θα τα πάρουν όλα και στο τέλος θα μας δώσουν κλωτσιά!!!!!!!! Άι σικτίρ και η Ευρώπη και το καλό της Ποιά Ευρώπη Είμαστε ευρωπαίοι εμείς;;;;;; Αιντε από εκεί!!!ξυπνηστε εεεεεεε!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τίποτα για τις πεθερές έχεις ακούσει; Αυτές θα μας τις πάρουν ή όχι;

   Διαγραφή
 7. ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ: ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Υ./ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 300% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ή ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ''ΤΣΙΠΟΥΡΟΛΑΤΡΕΣ'' Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Δ.Υ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 40% ΑΥΤΩΝ) ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 40ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ 45ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ Κ.ΟΚ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ''ΜΑΥΡΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ...), ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ -ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ!!! ΟΙ 45ΧΡΟΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ...!!!- ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δώσε πόνο στα κοπρόσκυλα που ψηφίσανε Βαρουφάκη ο οποίος σε κορόιδευε στην πρώτη σας συνάντηση πέρυσι απλώνοντας ειρωνικά το χέρι τάχα για να σε χαιρετήσει! Δώσε πόνο στην "περήφανη διαπραγμάτευση" των κατσαπλιάδων! Δώσε πόνο σ'αυτούς που χορεύανε στο Σύνταγμα μετά το δημοψήφισμα! Δώσε πόνο σε όλα τα δημοσιοκοπρόσκυλα του Σύριζα! Να ξέρεις ότι για εμάς τους μενουμευρωπαίους και ευρωλάγνους αυτούς όλους δεν τους θεωρούμε Έλληνες (δηλαδή συμπατριώτες μας). Θεωρούμε συμπατριώτες Ευρωπαίους εσένα, τους Γερμανούς, τους Γάλλους, Βέλγους κ.ο.κ. Είμαστε έτοιμοι ακόμη και για εμφύλιο προκειμένου να υπερασπιστούμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο της Πατρίδας μας! Αυτοί όλοι οι βλαχοβαλκάνιοι ανατολίτες δραχμολάγνοι να πάνε να καθαρίσουν καμιά τουαλέτα στην Αουστράλια και το Αμέρικα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 35 % ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΜΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.

   Διαγραφή
 10. Πιω? Χρέος? Ζωή Γεωργαντά ? Καθηγήτρια οικονομικών στο ΑΠΘ και πρώην ΜΕΛΟΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής !!. . , Άπατη και φούσκα το χρέος που φέσωσε το ΠΑΣΟΚ και στήθηκε σε βάρος του ελληνικού λαού Ο Γερμανός καθηγητής της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE). . , Ανεφερε το ελληνικό χρέος είναι Φουσκα. . , και επιμένει αν η Ελλάδα επιτεθεί νομικός την Γερμανία τα παίρνει όλα!. . , O Επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας προς ΕΕ: ?Κάνατε την Ελλάδα τη μεγαλύτερη φυλακή οφειλετών στην Ιστορία? 300 δις από χιτλερική και μερκελ Γερμανία. 400 δις που κλέψατε από το 2008 μέχρι σήμερα. Έχουμε 450. 000 τ χιλ χερσαίου και θαλάσσιου πλούτου. . , Οπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ Μόνο σε υγρά ορυκτά ανο τον 10 τρις $ , πληθώρα σε στεγνά ορυκτά που υπερβαίνουν τα 13 τρις$ , έχουμε μονοπώλιο 9 εκ ΛΕΞΕΙΣ σπαρμένες σε 7. 5 δις κόσμο κοινωνίες που μπορούμε να αντλήσουμε επιστημονικό / ιστορικό / κοινωνικό οικονομικό πλούτο. . . , γ Γιατί με τόσο πλούτο να είμαι τόσο φτωχός. . , Επιτρέπεις Έλληνα πολιτικέ μια ξένη’’ ομάδα’’ Χαζάρων Εβραιών στην Ελληνική βουλή να δίνη οδηγίες κατά Eλλήνων ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γερά - Γερά Γερούν Νταισεμπλούμ. Πάρτε και ξαναπάρτε και ξαναπάρτε να έχετε ζητιανάκια της Ευρώπης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΝΔ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ (ΣΥΡΙΖΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ????

  https://www.youtube.com/watch?v=7ucAfcPAa5M
  Δ Καζάκης ΕΠΑΜ Εθνικό Νόμισμα VS Ευρώ και Συμβόλαιο με τον Λαό…
  https://uploads.disquscdn.com/images/d6d5c478430636dc6e2fc93e58006e9a50b195b84d8b6c4c48fd49aa5e3ee789.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. «Μεγάλη πόρτα θα διαβείς, λεφτά θα πάρεις», συνήθεις ατάκες τους, ενώ οι πελάτες, κυρίως γένους θηλυκού, συνήθιζαν να τις ρωτούν αν βλέπουν στεφάνι, γάμο δηλαδή.
  Δεν τις συναντάμε, όμως, μόνο στις ταινίες. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ακόμη και τώρα, εν έτει 2016 πλέον, σπεύδουν να μάθουν τα μελλούμενα και να συμβουλευτούν τις εν λόγω μάντισσες. Αναμφίβολα, τυγχάνει μια «τέχνη» που έχει αμφισβητηθεί έντονα από μεγάλο αριθμό ανθρώπων, καθώς χαρτομάντισσες και καφετζούδες καταγγέλθηκαν πολλάκις πως εκμεταλλεύονταν τους αφελείς, ενώ ούτε από την ίδια τη θρησκεία μας γίνονται αποδεκτές.
  Όσοι, βέβαια, την ασπάζονται, δηλώνουν ικανοποιημένοι και δε διστάζουν να επισκεφθούν ξανά και ξανά μέντιουμ κι άλλα συναφή επαγγέλματα, βέβαια τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν εμφανιστεί και άλλα φαινόμενα μεταφυσικά, όπως πολιτικοί φορείς που διαθέτουν δις δολάρια για τους πολίτες, μάλιστα τους δείνουν και δώρο χιλιάδες δολάρια αρκεί να γίνουν μέλη τους και να πληρώνουν κάθε μήνα ..........................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ.!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΙΛ ΠΙΥ ΣΟΥΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΕΡΔΙΣΕΣ 1 ΜΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.!!!!!
   ΠΡΕΠΕΙ ΜΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΤΗΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ" ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 14. ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Έλα!!! Στο 3% πολύ σύντομα Πινόκιο!!! Ούτε οι πέτρες δεν σε πιστεύουν πλέον!!! χα χα χα χα χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΕΣ,ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΕΣ,ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΕΣ,ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ,ΦΙΛΟΓΑΜΟΤΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

  ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ...
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΔΟΓΜΑΤΑ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

  ΕΣΥ,ΕΓΩ,Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ..

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ,ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΝ ΑΔΡΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ...

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ (ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ),ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΜΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...!!!
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι Illuminati αρχίζουν πάντα από το Παρίσι. Και με την Γαλλική επανάσταση που έστησαν, από εκεί ξεκίνησαν και μετά άπλωσαν τις ψευτοδημοκρατίες της θολοκουλτούρας τους παντού, μέχρι την Αμερική και την Ρωσία των αιμοσταγών μπολσεβίκων.

   Επειδή έρχονται μάλιστα δύσκολα γεγονότα, οι Εβραίοι του Παρισιού, όπου ζουν όλοι οι δικοί τους πάμπλουτοι και διανοούμενοι, που δηλώνουν Ιουδαίοι αλλά είναι άθεοι (όπως λέει και το ευαγγέλιο), ζήτησαν από τον Ολάντ να αυξήσει τις ήδη υπάρχουσες φρουρές στις γειτονιές τους, άσχετα με το ότι κανένας Εβραίος δεν ήταν στόχος κατά την πολύνεκρη επίθεση των Τζιχαντιστών.

   Όταν γίνει μία παρόμοια επίθεση στα Ιεροσόλυμα, τότε ο νατοϊκός στρατός θα καταλύσει την εξουσία του Ισραήλ και θα αναλάβει την προστασία της πόλης στην οποία θα χτιστεί ο τρίτος ναός του Σολομώντος, όπου θα στεφθεί ο παγκόσμιος δικτάτορας που θα μας σώσει δήθεν από όλα τα δεινά, την φτώχεια την τρομοκρατία κτλ κτλ.

   Περιμένετε και θα το δείτε. Ο Λιακόπουλος πάντα δικαιώνεται σε αυτά που λέει, εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

   Διαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ:
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   Νικος Κωλετσης
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!

   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   Διαγραφή
  3. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ?ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ?ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑ?Η ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ?ΜΑΛΑΚΕΣ 12ΘΕΟΙ ΟΥΤΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΡΑ!

   Διαγραφή
 17. Η ΝΑΣΑ δίνει 30.000 δολάρια σε όποιον λύσει το γρίφο της τουαλέτας.
  Η νέα πρόκληση ακούει στο όνομα Space Poop Challenge και η ΝΑΣΑ ψάχνει ιδέες για να χρηματοδοτήσει. Οι συμμετοχές μπορούν να κατατίθενται έως τις 20 Δεκεμβρίου.
  Ο νικητής θα γίνει πλουσιότερος έως 30.000 δολάρια. Οι αστροναύτες κατά τα ταξίδια τους στο διάστημα πρέπει να φορούν τη γνωστή πάνα, την οποία πρέπει να αλλάζουν συχνά διότι αλλιώς κινδυνεύουν με μολύνσεις. Κι όμως η τεχνολογία δε μπόρεσε μέχρι σήμερα να βοηθήσει σε αυτή την ανθρώπινη φυσιολογική ανάγκη. Οι υπεύθυνοι τους διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ επιδιώκουν να βρεθεί μία άλλη λύση, πέρα από αυτή της πάνας. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 5:04 μ.μ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ !!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ./././././././././././././././

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

  ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

  ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
  ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

  ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ρε άσε τα παραμύθια, πως έλυσες το πρόβλημα με τα καύσιμα και δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με τοο χέσιμο, πλάκα μας κάνεις ????????????????????????????????

   Διαγραφή
  2. ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
   ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

   ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

   Διαγραφή
  3. ρε δεν πούλησες τα καύσιμα ρε, έτσι δεν μας έλεγες στις συγκεντρώσεις ρε, τώρα δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με το χέσιμο !!!!!!!!!!!!!!!!!! απίστευτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. Ω ΠΡΟΦΗΤΗ, Ω ΠΡΟΦΗΤΗ, ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ,,,,,,,

   Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  6. ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ,ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ...

   ΠΑΝΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ,Ο Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΡΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ...

   Διαγραφή
  7. ενταξει με τα δεκαρικα που σουφρωσε αγορασε κι ενα κοστουμακι και δευτερο σωβρακο
   τι παει να πει αυτο; οτι ειναι και δισεκατομμυριουχος;
   θα συνελθετε να γινετε λογικοι ανθρωποι ή μια ζωη θα σας δουλευουν οι απατεωνες;

   Διαγραφή
  8. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
   ΑΠΟΞΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΙΣΕΛΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

   ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ «ΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ» ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ…

   ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΝ 90 ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ [ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ] ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  9. πάρε τα χάπια σου άρρωστε, πέρασε η ώρα ..................

   Διαγραφή
  10. τι θα γινει με τη ΔΕΗ;
   θα μας την πληρωσεις ή θα μεινουμε χωρις φως;

   Διαγραφή
  11. το αυγό με τα πόδια ; τα λέει αυτά, ο χονδρός, χα χα χα χα χα χα χα χα χα, να πάει για πατσά καλύτερα, ρε ουστ από δω, απατεώνες

   Διαγραφή

  12. Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΙΑΖΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ...

   ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ,ΜΗΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...

   ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ,ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ 100.000 ΧΙΛ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΛΕΞΗ ...

   ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!

   ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ...
   https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

   Διαγραφή
  13. χα χα χα χα 7:13 μ.μ. πια ΔΕΗ θα σε πληρώσει, ο μπατίρης που δεν έχει μια, χα χα χα χα χα χα χα χα, πάλι εντολές χαρτιά και παραμύθια κάργα, χρήμα μηδέν ...............

   Διαγραφή
  14. ρε τον παραμυθά, οι ελληνικές τράπεζες έχουν 2,3 ΤΡΙΣ του ψώρρα, χα χα χα χα χα, το δούλεμα πάει σύννεφο, εάν είχαν τόσα χρήματα λαμόγιο δεν θα είχαν πρόβλημα ρευστότητας, ούτε πρόβλημα ανακεφαλοποίησης, μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη, θα έχεις πάθει μεταψύχωση ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

   Διαγραφή
  15. Ο ΨΩΡΡΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ή ΜΗ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΥΠΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ-ΧΡΕΩΓΡΑΦΩΝ, ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.

   — ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΟΧΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ-ΧΡΕΩΓΡΑΦΩΝ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ή ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

   — ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΡΙΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ, ΑΛΛΟΤΕ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ, ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΥΣ. 3.500 ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΟΙ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΜΑΤΑΙΩΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΛΟΜΕΝΗΣ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ-ΧΡΕΩΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

   — Σύμφωνα με την Ελληνική φορολογική νομοθεσία, υποκείμενοι σε Φόρο Εισοδήματος, σε Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, σε Φόρο Υπεραξίας Κινητών Αξιών-Χρεωγράφων κλπ, κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που κατοικεί ή εδρεύει στην Ελλάδα, τα οποία και υποχρεούνται να δηλώνουν στην Δ.Ο.Υ. της κατοικίας τους ή της έδρας τους, τα εισοδήματα, τα ακίνητα περιουσιακά τους στοιχεία, καθώς και τις εις χείρας τους κινητές αξίες – χρεώγραφα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αν αυτά τα εισοδήματα και αυτά τα περιουσιακά στοιχεία, αποκτήθηκαν στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή.

   Διαγραφή
  16. — Δια να τύχουν φοροαπαλλαγής, τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που κατοικούν ή εδρεύουν στην Ελλάδα, για τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτούν στο εξωτερικό, θα πρέπει η χώρα στην οποία αποκτήθηκαν τα προς δήλωση εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία, ΑΦΕΝΟΣ να έχει συμβληθεί μετά της χώρας μας με διεθνή σύμβαση περί αποφυγής της διπλής φορολογίας των υπηκόων τους και ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ο φορολογούμενος που κατοικεί ή το νομικό πρόσωπο (εταιρεία κλπ) που εδρεύει στην Ελλάδα, να δύναται ΑΝΑ ΠΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, να αποδεικνύει με επίσημα δημόσια έγγραφα στις Ελληνικές Φορολογικές Αρχές, ότι ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΤΟΣ ΝΟΜΙΜΩΣ, ΣΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (με σύμβαση αποφυγής της διπλής φορολογίας) ΧΩΡΑ, τόσο σε φόρο εισοδήματος, όσο και υπεραξίας από αγοραπωλησίες κινητών αξιών – χρεωγράφων!!!!!! Αν ο φορολογούμενος καλείται και αδυνατεί να αποδείξει τη νόμιμη εξάντληση των φορολογικών του υποχρεώσεων εδώ ή στην αλλοδαπή, τότε οι Ελληνικές Φορολογικές Αρχές, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να φορολογήσουν τον κατά περίπτωση εισοδηματία και του εξωτερικού (που διαμένει ή εδρεύει μόνιμα στην Ελλάδα), σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις!!!!!!

   — Ο ΨΩΡΡΑΣ, επιπροσθέτως εμφανίζεται να δηλώνει δημόσια, άλλοτε ότι έχει συστήσει με τρίτους πολιτικό κόμμα και άλλοτε άλλα ιδρύματα, για τη καλύτερη κατά την άποψή τους, πραγματοποίηση των σκοπών τους και παρά τις επικλήσεις της ύπαρξης του αμύθητου θησαυρού, καλούν δια των ιστοσελίδων που ελέγχουν το Ελληνικό κοινωνικό σύνολο, να τους ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ…. ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

   — ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, τα ομόλογα αμερικάνικου δημοσίου, τα οποία επικαλείται ότι κατέχει ο Σώρρας, ΕΛΗΞΑΝ ΤΗΝ 14 Αυγούστου 2014 και άρα ρευστοποιήθησαν πριν προκύψει ισχυρισμός, ότι μετετράπησαν σε κάτι άλλο. Η ρευστοποίηση κινητών αξιών – χρεωγράφων υπό προθεσμία που έληξε, ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ή και ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ, ΑΡΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

   — Οι αρμόδιες φορολογικές αρχές της κατοικίας του Ψώρρα, τον κάλεσαν ποτέ να συμπεριλάβει ΚΑΘ΄ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΝ στις ετήσιες φορολογικές του δηλώσεις, τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία επικαλείται δημόσια ότι αποκτά ή κατέχει και εφόσον υπάρχουν, ελέγχθηκε αν έχει εξαντλήσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις???…

   Διαγραφή
  17. — Ποια είναι συνολικά η ζημία του Ελληνικού Δημοσίου, από τυχόν αποφυγή συμπερίληψης στις ετήσιες δηλώσεις εισοδήματος του ΨΩΡΡΑ, των εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων, που ισχυρίζεται ΔΗΜΟΣΙΑ ότι απόκτησε και κατέχει στο εξωτερικό???…

   Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προς την οποία έχει απευθυνθεί πολλές φορές εγγράφως ο Ψώρας, δεν διαβλέπει τουλάχιστον ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ πρόκλησης ζημίας στο κοινωνικό σύνολο, είτε δια του αδικήματος της φοροαποφυγής, είτε της εξαπάτησης και απόπειρας (τουλάχιστον) απόσπασης χρημάτων από αφελείς, δήθεν για χρηματοδότηση των σκοπών του, επειδή δεν έχει…. ρευστότητα???…

   Μήπως εν τέλει, τόσο στη δικαιοσύνη, όσο και στις φορολογικές αρχές, υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι αν έκαναν αυτά που οι νόμοι προβλέπουν – για να προστατευθούν έστω οι αφελείς, δεν θα τολμούσε ποτέ ο Ψώρρας να ισχυρίζεται δημόσια τα περί απόκτησης και κατοχής περιουσίας δισεκατομμυρίων ευρώ ??????????????????????….

   Διαγραφή
  18. ΛΑΣΠΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

   ΜΑ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ..!!!
   "Στις 5 Απριλίου 2013, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών και της ΤτΕ"

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ??..ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΤτΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ,ΤΡΟΦΙΜΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΠΩΣ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η 67650/13 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ...

   ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..!!!

   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html
   ΑΝΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..

   ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ..

   ΜΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΣΤΕ??

   Διαγραφή
  19. ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ:
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   Νικος Κωλετσης
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!

   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   Διαγραφή
 19. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΡΑΒΒΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΨΩΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΖΕΦΥΡΙ. ΟΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΒΡΩΜΥΛΕ ΓΥΦΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΦΙΛΕ 2,54 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 Η 45 ΤΟΥ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΕΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ,ΤΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΑ,ΤΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΕΡΩ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ,ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟ,ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Τι θα γινει ρε παιδια με ολες αυτες τις ορδες που μας στελνουν οι τουρκαλαδες?Τι προσφυγες και αηδιες.Οι προσφυγες ,ειναι προσφυγες μονο στην πρωτη χωρα που καταφευγουν.Απο κει και περα ειναι λαθρομεταναστες οπου κι αν πανε γιατι θεωρουνται πλεον ασφαλεις στην πρωτη χωρα.Μεταναστες δε,θεωρουνται οσοι εχουν γινει δεκτοι απο καποια χωρα και φτανουν εκει με διαβατηριο ,εχοντας κανει ολες τις απαραιτητες ιατρικες εξετασεις.Για να τελειωνουμε με τους μεγαλους ΝΟΝΟΥΣ του ΣΥΡΙΖΑ που βγαζει δικους του ορους για ολα για να μπερδευει τον κοσμο.Μεχρι και τις μειωσεις των συνταξεων ονομασε επαναπροσδιορισμο.Βρε δεν κοιμομαστε πια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Αληθεια,τι κανει η ΦΡΟΝΤΕΞ και το ΝΑΤΟ που μας κουβαλησανε στο Αιγαιο?Τον τροχονομο στις βαρκες των διακινητων? Περαστε απο δω ειναι πιο ανετα,και δεν θα βρειτε και πολλη κινηση?Γιατι κανενας δεν τα λεει αυτα?Μας εχουνε για αποθηκη?Για σκεφθειτε,χωραει η ελλαδα ολη την Ασια,πλην ιαπωνιας,και ολη την Αφρικη που θελουν να φυγουν απο τη χωρα τους?Που θα μας καταντησουν τελος παντων??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΘΕΡΜΗ Παράκληση προς τον Αλέξη και τούς βουλευτές του :
  Παιδιά αφήστε τα γραφεία και βγείτε στους δρόμους να μας πείτε για το έργο σας !!!!!!!
  Αλέξη και εσύ το ιδιο !!!!

  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!

  ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!

  ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ......
  ελάτε να σας..... σφιξουμε στην αγκαλιά μας !!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. τον ψωρρα δεν τον μετρανε ντιπ οι δημοσκοπησεις;
  κατσε να μας στειλει ο ψωρρας τα εντυπα που θα λενε οτι θα μας δωσει το 20χιλιαρο την επομενη των εκλογων και για τις καραβιες με τα τσισεκατομμυρια που θα επενδυσει στην ελλαδα και θα σου πω εγω που θα παει η νδ και ο συριζα και οι δημοσκοπησεις
  με 90% θα βγει ο ψωρρας πρωθυπουργος και θα δεις και τον πατερακη υπουργο των οικονομικων κι ας μην ξερει να μοιρασει σε δυο γαιδουρια αχυρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ,ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ,ΟΜΩΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…???..
   ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΣ!!
   http://www.wakeup.gr/products/tyu/
   ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ..

   ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΜΟΜΙΜΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΡΑΦΙ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ..

   Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΓΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΥΨΟΥΣ 2.3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 50% ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ 20 ΧΙΛ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ,ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ,ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 70% ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ...

   ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ?....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ??
   http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

   ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΕΙ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΑΝΗΤΗ..

   ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ??

   Διαγραφή
  2. δεν θελω μετριοφροσυνες
   το ποσοστο θα ειναι πανω απο 90 %
   αν αυξησει και το μετρητο στα 50 χιλιαρικα τοτε ειναι που θα πιασει 99%

   Διαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ G.P.

   Διαγραφή
  4. Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ,Η ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ,ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΓΙΕΙΣ??

   Διαγραφή
  5. δεχονται και αυγα και σκορδα, κρεμμυδια και καμια αρμαθια τσαπελες αν εχεις

   Διαγραφή
  6. μας κατεστρεψαν οι μπασταρδοι
   αλλα βλεπω διαθεση να επανορθωσουν με αυτο το πληρεξουσιο που εδωσαν στον ψωρρα, να διαχειριστει τα 600 δις
   του ροτσιλντ για λογαριασμο της ελλαδας, με το αζημιωτο βεβαια

   Διαγραφή
  7. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΩΡΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ,10 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ,ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 2-5 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ.

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΔΙΚΑ,ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ 400 ΦΥΛΛΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..!!!

   ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ...

   ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

   ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

   Διαγραφή
 25. ναι δεχόμαστε και αυγά, σκόρδα, αλλά και κανένα ρευστό θα μας σώσει, 10ρικάκι, 20σαράκι, είναι ότι πρέπει φίλε, βλέπεις έχουμε έξοδα στα γραφεία μας ρεύμα, νερό, τηλέφωνα και με τα δις δολάρια αυτά δεν πληρώνονται, σύντροφε, αγωνιστή,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. 8:04 μ.μ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΛΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ; ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ 100 ΕΥΡΩ, ΤΙ ΛΕΣ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ουτε λογος και τα μετρητα ευπροσδεκτα ειναι και στα κατοσταρικα δεν λεμε οχι
  τα δις τα εχουμε για την ανοικοδομηση της ελλαδας
  δεν βλεπετε τον συνελληνα τον ψωρρα, ποσο λιτοδιαιτος ειναι;
  θα μπορουσε να τρωει καθημερινα αστακομακαροναδες και χαβιαρι στα καλυτερα εστιατορια αλλα αυτος προτιμα τα συνοικιακα πατσατζιδικα και τρωει πατσα με σκορδοστουμπι
  θα μπορουσε να κυκλοφορει με πανακριβα αυτοκινητα αλλα αυτος κυκλοφορει με το λαντα
  ετσι δινουν το παραδειγμα οι πραγματικοι ηγετες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. 8:02 μμ Λόγια του αέρα είναι οι ισχυρισμοί του απατεώνα για τα λεφτά που διαθέτει, ενώ ξέρετε ΟΛΟΙ πως δεν έχει μια. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο με εκείνο, είναι με τους ηλίθιους που τον πιστεύουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙ ΛΕΞΗ,ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ 12ΘΕΟΣ...

   ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΜΕ,ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΩΧΛΗΣΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ,ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ…

   ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ...

   ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΡΠΕΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ "ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ" ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ???...ΕΙΝΑΙ??

   Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ http://alfeiospotamos.gr/?p=22804 ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ...

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ...

   Διαγραφή
  2. ποιός ρε ο χονδρός έρχεται ακάθεκτος, πλάκα μας κάνεις, το βόδι, ο σαψοκοιλιάς, εάν ζούσε στην αρχαία Σπάρτη θα τον πετούσαν ως άχρηστο στον καιάδα χα χα χα χα χα χα, πλάκα έχεις

   Διαγραφή
  3. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ Η ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!ΤΟΝ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ:
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   Νικος Κωλετσης
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!

   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   Διαγραφή
 29. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. (άρθρο του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, Γ.Γ. του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»)
  ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΗΛ. ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ;
  ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ( ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ) ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.
  ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΩΙΚΑ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΗ
  ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ
  ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΝΕΚΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΣ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ» ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΘΕΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ.
  ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Αλλού τα κακαρίσματα κι' αλλού γεννάν' οι κότες"

   Διαγραφή
  2. Το έλεγα, με κάθε ευκαιρία, από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου που άρχισα να ασχολούμαι με αυτή την σύγχρονη κόπρο του Αυγείου, ότι το παραμύθι αυτό, πέρα από απάτες και τερατώδη ψεύδη, έχει στα συστατικά του μεγάλη δόση καραγκιόζη και ακόμη μεγαλύτερη δόση γέλιου. Έλεγα επίσης ότι τον λόγο στο μάζεμα των... τρισεκατομμυριούχων δεν πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη, αλλά η επιστήμη της ψυχιατρικής. Για να είμαι ωστόσο ειλικρινής, δεν περίμενα ότι το παραμύθι με τις μάγισσες και τους εξωγήϊνους θα ξεφούσκωνε τόσο γρήγορα. Δεν βγήκε μάλλον αυτό που περίμεναν οι της E.N.D. και ο Ψώρρας και κάποιοι άρχισαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια προτού τους πάρουν με τις ντομάτες. Πρώτα ο Παπαδάκης και ο Καρυώτης, αργότερα ο Καλογερόπουλος, αύριο κάποιοι άλλοι............................

   Διαγραφή
  3. ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ:
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   Νικος Κωλετσης
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!

   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   Διαγραφή
 30. Αφού... έλυσε το θέμα του χρέους, ο Ψώρρας υπόσχεται να πληρώσει και την Εφορία όλων Ελλήνων!
  Μιλώντας σε εκδήλωση της οργάνωσης του «Ελλήνων Συνέλευσις, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης φέτος, μεταξύ άλλων ο κ.Ψώρρας υποστήριξε:
  «Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στην χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις» (Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε».
  Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να... πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.
  O ίδιος, μάλιστα, μοιράζει εξώδικα να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι για να μην πληρώσουν εφορία:.................................................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Με τελετές άλλης εποχής και όρκους που ζωντανεύουν τους αρχαίους θεούς ακόμα και σήμερα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την αρχική υπόσχεση ότι θα εξαγοράσει το ελληνικό χρέος και θα σώσει τη χώρα, δήμοι προσελκύονται στο πρωτάκουστο «τάγμα» και περιμένουν να σωθούν! Πιστοί του Σώρρα σε όλη τη χώρα διοργανώνουν συναντήσεις και εκστρατείες συλλογής υπογραφών, προκειμένου να «γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης». Με την υπογραφή, μάλιστα, ο «πιστός» δηλώνει και ΑΦΜ και ΔΟΥ...

  Η περιφέρεια είναι πεδίο δόξας λαμπρό για τον Σώρρα, καθώς το... κίνημα σωτηρίας της Ελλάδας έχει προσεγγίσει δημοτικούς άρχοντες, στους οποίους τάζουν χρηματοδοτήσεις και αποπληρωμή των χρεών τους. Ο Σώρρας και η ομάδα του υπόσχονται αμύθητα ποσά, αρκεί να γίνει ένα πληρεξούσιο από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε «οι ευεργέτες» να εισπράξουν τα μυθικά ποσά για λογαριασμό των δήμων!

  «Εσάς σας αναλογούν 4 δισ.!» είπαν στους εμβρόντητους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Σκύδρας του Νομού Πέλλας, για παράδειγμα. Οι «ευεργέτες» ισχυρίζονται ότι έχουν μαζέψει 50 εξουσιοδοτήσεις από δημοτικά συμβούλια κι είναι έτοιμοι να αρχίσουν να «σηκώνουν» λεφτά για να τα αποδώσουν στους δήμους. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού Κοζάνης, όπου δεκάδες ντόπιοι (αλλά και μεταφερόμενοι με πούλμαν) κατέκλυσαν την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου στις 23 Ιανουαρίου 2016. Μαζί τους και ο δήμαρχος κ. Σάκης Κοσματόπουλος. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους.

  Εκεί απήγγειλαν εν χορώ τον «όρκο του πολεμιστή», όπως λέγεται: «Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του πανάγαθου άρχοντος φωτός. Με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Διός ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ». Συνεχίζουν να απαγγέλλουν πολλές στροφές και καταλήγουν: «Αν παραβώ τον όρκο μου όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη».

  Ο δήμαρχος της περιοχής, Σάκης Κοσματόπουλος, με περισσή αφέλεια, τονίζει πως «θέλουμε ο δήμος μας να είναι πρωτοπόρος. Αν βγει κάτι, έχει καλώς, αν δεν βγει, δεν θα έχουμε χάσει τίποτα». Οι παραδοχές για έναν υπερχρεωμένο δήμο και η αναζήτηση λύσεων μέσω... επενδυτών, καθιστά σαφές πως υπάρχουν περιθώρια υποσχέσεων στην ελληνική κοινωνία για... «λεφτά υπάρχουν», τονίζεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν λείπει βεβαίως η αντιμνημονιακή ρητορική για όσους «κατέστρεψαν την Ελλάδα».

   Η κίνηση του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού προκάλεσε την παρέμβαση του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο, που με επιτολή του τον εγκαλεί για την απόφασή του να δώσει τον απίστευτο «Όρκο του πολεμιστή». Με την εν λόγω επιστολή ο μητροπολίτης ασκεί έντονη κριτική για την κίνηση του πολυπράγμονα δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού, υπενθυμίζοντας πως έχει ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο στην τελετή ορκωμοσίας του, κάτι που δεν συνάδει και με τον όρκο των οπαδών του Σώρρα. Ακόμη προειδοποιεί πως, εάν ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, αλλά και ο αντιδήμαρχος Νίκος Τέτος, δεν πάρουν πίσω τα όσα ορκίστηκαν, δεν θα τους δώσει ούτε... αντίδωρο στην εκκλησία!

   Η Συνένωση
   Η «Ελλήνων Συνέλευσις» καλεί όλους τους Ελληνες να δημιουργήσουν δικές τους συνελεύσεις στους δήμους με σκοπό κάποτε να συνενωθούν στη μεγάλη 5η εθνοσυνέλευση που «ανίκητοι πια θα πάρουμε όλα τα δίκαια και τα δικά μας και θα αποφασίσουμε εμείς για τον εαυτό μας, το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και την ανάπτυξη του έθνους μας». Δεν είναι τυχαίο ότι οι υπάλληλοι της ΔΟΥ και του ΟΑΕΕ Σύρου, πριν από αρκετό καιρό υποδέχθηκαν τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» που ζητούσαν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους μέσω του παγκόσμιου καταπιστεύματος του Σώρρα.

   Τάζει... παπάδες
   Φαίνεται ότι τα 20.000 ευρώ τα οποία ο ίδιος ο κ. Σώρρας υπόσχεται σε κάθε ψηφοφόρο του στις επόμενες εκλογές καθώς έχει δημιουργήσει πολιτικό φορέα δεν είναι το μόνο κίνητρο για τους «οπαδούς» του. Διαγραφές ατομικού χρέους, δωρεές κατοικίας σε αυτούς που την στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς, θέσεις εργασίας, επενδύσεις σε υποδομές και δεκάδες χιλιάδες υποσχέσεις ημερών ευημερίας σε ένα γενικευμένα υπερθετικό πρόσημο της λογικής «λεφτά υπάρχουν» βρίσκει έδαφος να επανακάμψει ο αλησμόνητος εθνικός «ευεργέτης»!

   Με κληρονομιά τον «άνθρακα» των 600 δισ. δολ. που ακόμη αναμένουν τους απανταχού Έλληνες δικαιούχους, ο εμπνευστής της περίφημης Οργάνωσης «Εnd National Debt» (το τέλος του χρέους), διεισδύει με υποσχέσεις, στις τοπικές κοινωνίες, υπό νέο τίτλο αυτή τη φορά αλλά με τις ίδιες προθέσεις.

   Ανοιχτό κάλεσμα συστράτευσης των ενδιαφερόμενων δικηγόρων που θα αναλάβουν να στείλουν τα ατομικά εξώδικα κάθε υπερχρεωμένου νοικοκυριού στις τράπεζες, και υποσχέσεις για «δυνατότητα διαγραφής και αποπληρωμής κάθε οφειλής προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία» περιλαμβάνονται στις υποσχέσεις του κ. Σώρρα.

   Κορυφή του... βουνού η διαγραφή «του επαχθούς και επονείδιστου χρέους» όπως αναφέρει σε ανακοινώσεις που διατηρεί σε σχετικό διαδικτυακό τόπο.

   Διαγραφή
  2. Τα αμύθητα ποσά
   Η... ιστορία ξεκίνησε όταν ο κ. Σώρρας βρήκε στο μπαούλο της γιαγιάς του 4 μετοχές μιας τράπεζας Banque d’ Orient που αξίζουν, όπως υποστηρίζει 670 δισ. ευρώ έκαστη και τις έχει δωρίσει υπέρ του ελληνικού δημοσίου στην ΔΟΥ Πατρών. Η συνολική αξία που κάνει να λαμβάνει το ελληνικό κράτος είναι 2,7 τρισ. ευρώ!

   Η τράπεζα Banque d’ Orient ιδρύθηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την Nationalbank fur Deutschland το 1904, αλλά σχεδόν αμέσως αποχώρησαν οι Γερμανοί από το σχήμα. Η τράπεζα συνέχισε και είχε τρία υποκαταστήματα, σε Θεσσαλονίκη, Σμύρνη και Αλεξάνδρεια. Το 1923, η τράπεζα έκλεισε το υποκατάστημα στη Σμύρνη λόγω της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν καταστροφή για την τράπεζα, διότι το 1/3 του ενεργητικού της χάθηκε. Το 1932, η Εθνική Τράπεζα, με σύμβαση ειδικής εκκαθάρισης, απορροφά την Τράπεζα Ανατολής.

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΠΑ
   Φωνάξτε εισαγγελέα...

   Στις 5 Απριλίου 2013 το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013), απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα. Μεγάλη έρευνα που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον, βγάζει πλέον... στον αφρό, την απάτη του Αρτέμη Σώρρα και του Ελληνοαμερικανού Μανώλη Λαμπράκη, της περίφημης Οργάνωσης Εnd National Debt. Φάκελος 670 σελίδων βρίσκεται στα χέρια του κ. Γιώργου Γιαλτουρίδη, οικονομολόγου και επιχειρηματία στον τομέα του Risk solutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, όπου αποκαλύπτεται ξεκάθαρα με επίσημα στοιχεία η απάτη που έχει στηθεί από τους Σώρρα-Λαμπράκη. Οι ελληνικές Αρχές ρώτησαν: «Τα λεφτά υπάρχουν;» και οι αμερικανικές απάντησαν: «...Δεν υπάρχουν».

   Διαγραφή
  3. ΛΑΣΠΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

   ΜΑ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ..!!!
   "Στις 5 Απριλίου 2013, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών και της ΤτΕ"

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ??..ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΤτΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ,ΤΡΟΦΙΜΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΠΩΣ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η 67650/13 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ...

   ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..!!!

   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html
   ΑΝΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..

   ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ..

   ΜΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΣΤΕ??

   Διαγραφή
  4. ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ:
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   Νικος Κωλετσης
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!

   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]