Νύφη ετών 6 στην ισλαμιστική Τουρκία!


του Λεωνίδα Κουμάκη, μέλους του ΙΗΑ *  

«Η Τουρκία είναι Ευρώπη» σύμφωνα με τους τσαρλατάνους της τουρκικής εξουσίας όπως ο «Απατεώνας Δικτάτορας», ο Τσαβούσογλου, ο Ακάρ, ο Μπαχτσελή και πολλοί άλλοι.

Μόλις στις αρχές Δεκεμβρίου 2022, ο διαβόητος Μεβλούτ σε διεθνές συνέδριο στη Ρώμη ισχυρίστηκε πως τα νότια σύνορα της Ευρώπης είναι στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα.

Στην (κατά Μεβλούτ) “ευρωπαϊκή” λοιπόν Τουρκία οι παιδόφιλοι κάνουν πάρτι… επίσημα! Ντυμένοι με φανταχτερούς θρησκευτικούς μανδύες και με την απόλυτη κάλυψη του τουρκικού κράτους-μαφία, απολαμβάνουν την ελευθερία να “παντρεύονται” παιδιά ηλικίας μόλις 6 ετών, με την “συναίνεση” μάλιστα των γονιών τους!

Η μεσαιωνική αυτή πρακτική, ευρύτατα διαδεδομένη στην σημερινή Τουρκία, δεν περιορίζεται μόνο στα κορίτσια, αλλά επεκτείνονται και στην κακοποίηση αγοριών μέσα στα “θρησκευτικά” σχολεία που έχουν πολλαπλασιαστεί σαν μανιτάρια σε ολόκληρη την Τουρκία, υπό την “διεύθυνση” του κρατικού οργανισμού Diyanet, με ετήσιο προϋπολογισμό μεγαλύτερο από τους προϋπολογισμούς πολλών τουρκικών υπουργείων… μαζί!

Αυτήν ακριβώς την “πρακτική” κακοποίησης αγοριών σε “θρησκευτικά” σχολεία καυτηρίασε επί σκηνής με ένα αστεϊσμό η διάσημη τραγουδίστρια Γκιουλσέν Μπαϊρακτάρ Τσομπάνογλου σε μια από τις συναυλίες της φέτος την άνοιξη. Το αποτέλεσμα ήταν να κρατείται σε “κατ΄ οίκο περιορισμό” και να απειλείται με φυλάκιση τριών ετών για “υποκίνηση μίσους και εχθρότητας”!

Η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που υποχρεώθηκε από τους γονείς του, σε ηλικία μόλις 6 ετών να συνάψει “θρησκευτικό γάμο” με τον Kadir Hoca, ένα προφανώς παιδόφιλο “δάσκαλο” ηλικίας 29 ετών, έναντι άγνωστων ακόμα “ανταλλαγμάτων”, συγκλονίζει την “Ευρωπαϊκή Τουρκία”.

Ο πατέρας της νύφης ονόματι Yusuf Ziya Gümüşel τυγχάνει ιδρυτής του θρησκευτικού ιδρύματος Hiranur το οποίο συνδέεται με την μεγάλη θρησκευτική κοινότητα İsmailağa.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της (σήμερα 14 ετών) κοπέλας, οι γονείς της ήταν εναντίον της εκπαίδευσης και την έστειλαν σε νηπιαγωγείο θρησκευτικού ιδρύματος. Σε ηλικία μόλις 6 ετών την “πάντρεψαν” με “θρησκευτικό γάμο” με τον “δάσκαλο” Kadir του θρησκευτικού ιδρύματος.

Οι γονείς της κοπέλας, όταν αυτή παραπονιόταν για τα φρικτά βασανιστήρια του “άντρα” της, συνήθιζαν να της λένε: “Αν δεν υπακούσεις στον Παντοδύναμο, οι άγγελοι θα σε καταραστούν και θα καείς στην κόλαση”!

Το μεσαιωνικό σκοτάδι που είναι ριζωμένο σε ευρύτατα λαϊκά στρώματα, τα οποία συνήθως παριστάνουν τους “πιστούς μουσουλμάνους”, αποτελούν την μεγαλύτερη εκλογική πελατεία των ισλαμιστών και των φασιστών που ελέγχουν (μαζί με τον υπόκοσμο) την τουρκική εξουσία. Έτσι εξηγείται εύκολα και η ανάρτηση της “Κυρίας” Derya Yanik, (υποτίθεται) Υπουργού Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Τουρκίας: «Η κακοποίηση παιδιών δεν είναι θέμα πολιτικής. Αυτά είναι εξαιρετικά ανθρώπινα θέματα που δυστυχώς, μπορεί να συναντήσει κανείς σε κάθε κοινωνία!»

Στο ίδιο κλίμα, η θρησκευτική κοινότητα İsmailağa (με την οποία συνδέεται το θρησκευτικό ίδρυμα Hiranur και ο ιδρυτής του, πατέρας της “νύφης” των 6 ετών, Yusuf Ziya Gümüşel): «Πέρα από τους ψυχικούς δεσμούς με την κοινότητα μας, ο Gümüşel δεν έχει κάποια επίσημη θέση ανάμεσα μας!»

Ο ίδιος ο Yusuf Ziya Gümüşel σχολίασε την συγκλονιστική κατάθεση της κόρης του σε εισαγγελέα, με αφοπλιστική ψυχραιμία: «Η κόρη μου είναι υπό την επήρεια κάποιων καταστάσεων!»

Όλοι γνωρίζουν πως το «αόρατο» χέρι της εξουσίας θα προστατεύσει αποτελεσματικά το βαθύ σκοτάδι μέσα στο οποίο επιβιώνουν, παρουσιάζοντας το σαν τον φωτεινό ήλιο της τουρκικής κοινωνίας.

Ο πλήρης εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας χιλιάδων ανθρώπων, καταδικασμένων από την παιδική τους ηλικία σε μια διαρκή κόλαση, με τις ευλογίες γονιών, “θρησκείας” και τουρκικού κράτους.

Σε μια χώρα που μια χούφτα τσαρλατάνοι προσπαθούν, με Γκεμπελική προπαγάνδα για «επιτυχίες» και «κατορθώματα», να πείσουν ολόκληρο τον κόσμο πως (δήθεν) είναι «Ευρώπη»…

loading...