609 Έλληνες 6 χρόνια σε φόβο και τρόμο

Πράγματι ζούμε στην Ελλάδα, για περισσότερο από 6 χρόνια με διαρκή και επαναληπτική εφαρμογή του φόβου και του τρόμου και των φοροκαταιγίδων που εκπέμπουν τα ΜΜΕ για
λογαριασμό των διαδοχικών κυβερνήσεων, όπως τους το επιβάλλουν οι λεγόμενοι θεσμοί – δανειστές, που λειτουργούν στην Ελλάδα για λογαριασμό των χωρών τους με 3 διαδοχικά αποτυχημένα ΜΝΗΜΑΝίΑ.
Με υπολογισμούς του ΔΝΤ σε δραχμές για την Ελλάδα, με επαναληπτικές επίσημες καταχωρήσεις λανθασμένων εφαρμογών των θεσμών και των δανεισμών, με δήλωση του αποχωρήσαντος κου Τσιρώνη ότι οι θεσμοί δουλεύουν για τις χώρες τους και όχι για την Ελλάδα, με τον Μοσκοβίσι να λέει νάρκισσο που κανιβάλιζε τον Βαρουφάκη που του απαντά : όσο το 3ο μνημόνιο τους καταρρέει, τόσο με τιμούν με το μίσος τους, κανιβαλίζουν οι θεσμοί μαζί με τους 300 σε βάρος της οικονομίας και κυρίως της ψυχής των Ελλήνων.
Για ποιό λόγο, με ποιά λογική και νόμιμη αιτία, οι πολιτικοί μας υποβάλλονται συνεχιστικά σε εφαρμογές παγκοσμίως κρινόμενες ως λανθασμένες και καταστρεπτικές για την χώρα. Πρέπει να βγαίνουν ικανοί, όχι ανίκανοι ούτε μαφιόζοι στην εξουσία.
Η ρήση του απελθόντος Αλεξιάδη,: Δεν έχετε να πληρώσετε φόρο κληρονομιάς; Εκχωρήστε το ακίνητο, που κατεύθυνε τα γραφεία κηδειών να συγκροτήσουν και λογιστικό τμήμα άμεσης μεταβίβασης των κληροδοτημάτων, ενδεικτικά αξίας 50.000 των απογόνων που δεν μπορούν να πληρώσουν μεταβίβαση 5.000, ή χρωστούν, να εκχωρήσουν το ακίνητο και η διαφορά αξίας να πηγαίνει υπέρ του δημοσίου, όπως κάνουν και στην εκχώρηση ολόκληρης της απαίτησης ενοικίων ενδεικτικά 15.000 για την απαλλαγή τους φόρου εισοδήματος 800 ευρώ, φαίνεται να είναι ισχυρές ενδείξεις και αποδείξεις μίσους εναντίον των Ελλήνων, της παρέας των θεσμών – δανειστών με τους διαδοχικά εκλεγμένους μας στην βουλή των 300, να εκβιάζουν οι ξένοι τους δικούς μας. Αλλά αυτό, ότι οι ξένοι εκβιάζουν τους δικούς μας, δεν έχει ούτε λεχθεί ούτε αιτιολογηθεί από τους δικούς μας.

Ασφαλώς, αν λεχθεί από τους 300 δικούς μας ότι εκβιάζονται, θα πρέπει και να αιτιολογηθεί. Αιτιολογία για την προσχώρηση μέσω εκβιασμού, υποχρεωτικά θα περιέχει τις προϋποθέσεις – δράσεις – παραβάσεις των δικών μας, που κατέγραφαν και γνώριζαν οι ξένοι για να τους εκβιάζουν επί 6 χρόνια συνεχιστικά, σε βάρος όλων εμάς όμως.
Ξέρετε, όταν λέμε Χώρα, δεν εννοούμε κάτι το αόριστο, εννοούμε τους πολίτες – καταναλωτές αγαθών και υπηρεσιών στο νομικό και γεωγραφικό περιβάλλον που λέγεται Ελλάδα.
Υποχρέωση των ενώσεων καταναλωτών είναι η προστασία του εισοδήματος της ζωής και της υγείας των πολιτών – καταναλωτών, με τις προβλέψεις του Ν 2251/94 όπως ισχύει ενισχυμένος με την επί πλέον νομολογία.
Σήμερα οι πολίτες – καταναλωτές μετατραπήκαμε σε υπόδουλους υπό μαστιγωμών.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΣΑΣ ΑΞΗΖΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! 3.000.000ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΟΙΠΟΛΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΟΙ/ ΕΛΟΥΡΟΙΔΗ/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 99% ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

   ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2% ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΕΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 5%,ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ??

   ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ...

   Διαγραφή
 2. ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑ...
  ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΗΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τσιου τσιου πουλάκι .... έλα να μας σώσεις, αφού πρώτα σώσεις τον εαυτό σου, τσιου τσιου .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. φραπόγαλο και γυφτιά πάνε μαζί @@@@@@@

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]