Η ΔΟΛΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΧΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ‘’ΕΙΔΙΚΩΝ’’ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 4Ο ΚΥΜΜΑ

Κυρίες και κύριοι ευτυχώς που πλέον αναρτώνται έστω κάποια στοιχεία γύρω από τον Ίο covid 19 και τα συμβάντα στης Ελλάδα.

Αν μπει κάποιος στα διαγράμματα στο https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Και αναζητήσει να δει τι συμβαίνει καθημερινά θα εκπλαγεί.

Δέκα η έντεκα Οκτωβρη είχαν ανακοινωθεί τα μετρά σύμφωνα με τα οποία οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΛΙΤ μπορεί να μπαίνει σε φαγάδικα , καφέ , μπουζούκια ,Κ@@@κα και γενικά στη αποκαλούμενη εστίαση.

Υπολόγιζαν οι Ανθέλληνες ότι στην Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, (πάνω από 14 μέρες μετά) τα κρούσματα θα είχαν εκτοξευτεί , και έτσι θα μπορούσαν να ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ τις παρελάσεις σε όλη την Ελλαδα.Η Νέμεσις όμως έστειλε την έκρηξη μερικές μέρες αργότερα!!Δεν μπόρεσαν να ακυρώσουν όλες τις παρελάσεις.

Από τα διαγράμματα φαίνεται ότι η έκρηξη αρχίζει από την 1/11/2021 και είναι βέβαιο ότι πρόκειται για κύμα που οφείλεται ξεκάθαρα ΣΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, οι οποίοι ΓΙΑ ΤΡΙΑ Σαββατοκύριακα και την 28η Οκτωβρίου συναγελάζονταν σε περίκλειστους χώρους ψυχαγωγίας κάτω από ασφυκτικές συνθήκες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανεμβολιαστων, οι οποίοι φροντίζουμε να τηρούμε τα μέτρα περισσότερο έχουμε τη ελάχιστη συμμετοχή σε αυτή την έξαρση.

Πολλά περίεργα συμβαίνουν όμως και στις καθημερινές ανακοινώσεις ΕΛΕΓΧΩΝ-ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ τα οποία ανατρέπουν εντελώς κάθε κανόνα μαθηματικής σκέψης , όπως επίσης και την ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Για παράδειγμα την Δευτέρα 15/11 ενώ έγιναν 107.798 rapid και pcr tests είχαμε 6950 κρούσματα ,ενώ στις 16/11 σε 660.000 rapid και pcr tests είχαμε 8250 κρούσματα. ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΣΤ αλλά μόλις 10% περισσότερα κρούσματα.

ΑΝ αυτό δεν είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ (με σκοπό τον εκφοβισμό και την παραπλάνηση ,τότε τι είναι???

Το θέμα είναι ότι παίζεται παιχνίδι βρώμικο και αισχρό τόσο από την κυβέρνηση μας όσο και από τους ‘ΕΙΔΙΚΟΥΣ’’

Η Σουηδία σταμάτησε στους 15000 νεκρους.Η Ινδία αν είχε τον γελοίο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ Θ Α ΘΡΗΝΟΥΣΕ 3.000.000(ΑΝΤΙ 460.000 που έχει) νεκρους.Αυτους τους έσωσε η ΙΝΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ την οποία γελοιοποιούν τόσο ο ΚΟΥΛΗΣ όσο και οι γιατροί βουλευτές της κυβέρνησης την οποία χαρακτήρισαν στη βουλή φάρμακο αγελάδων.

ΝΤΡΟΠΗ στο λαό που αποδέχεται την πολιτική μονομανία και το μίσος της πολιτικής εξουσίας κατά πολιτών.Η ‘’ΕΛΙΤ ‘’ των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ πιστεύει πως πράγματι ανήκει στο περιούσιο είδος, που θα απολαμβάνει κάθε είδους προνομια.ΑΜ δε.Θα γυρίσει κάποτε ο τροχός .Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.Ας ξεκαβαλικέψουν λοιπόν γιατί τους περιμένουν πολλά εμβόλια ακόμη (τρεισήμισι δις συζητά η Ε.Ε από έξι ακόμη) ,αλλά ΟΧΙ ελευθερια.Ο ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ της κοινωνίας μόνο αρρώστια και παρακμή μπορεί να φέρει για όλους μας .

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!!!

loading...