Κρατούσε την Πανάκριβη Τσάντα της με Προσοχή αλλά ο 3χρονος που Καθόταν δίπλα δεν είχε ιδέα την Αξία της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο οι τσάντες από δέρματα ζώων πωλούνται τόσο ακριβά. Ίσως είναι λόγω της ποιότητας ή λόγω του σχεδίου. Όπως και να έχει, αν είστε από αυτούς που ξοδεύουν πολλά χρήματα σε μια ακριβή τσάντα μόνο και μόνο για να βάλετε μέσα τα πράγματα σας, τι θα κάνατε αν ένα παιδί έκανε εμετό μέσα σε αυτή την τσάντα;

Θα ζητούσατε να σας την αντικαταστήσουν, όπως έκανε αυτή η γυναίκα με την πολύτιμη Louis Vuitton της.Το παιδί έκανε εμετό ενώ βρισκόταν πάνω σε αεροπλάνο και η ιδιοκτήτρια της τσάντας καθόταν πίσω του. Δυστυχώς, ένα μέρος του εμετού έπεσε στο πάτωμα και έφτασε ως την τσάντα.

Η γυναίκα δεν ήταν καθόλου χαρούμενη που η τσάντα της, αξίας 1.100 δολαρίων, βρομούσε και απαίτησε από τους γονείς του παιδιού είτε να πληρώσουν για επαγγελματικό καθαρισμό της τσάντας είτε να την αντικαταστήσουν.Η μαμά του παιδιού δημοσίευσε το περιστατικό στο Mumsnet:

“Βρισκόμασταν σε πολύωρη πτήση και είχε πολλές αναταράξεις. Το δεύτερο παιδί μου έκανε εμετό παντού κατά την διάρκεια της πτήσης. Τα καθαρίσαμε όλα.”

“Μια ώρα αργότερα, μια γυναίκα από πίσω μίλησε με τον άντρα μου και του είπε “Ελπίζω ο γιος σας να είναι εντάξει, αλλά έκανε εμετό και έπεσε πάνω στην τσάντα μου”. Της ζητήσαμε συγγνώμη και είπε, “Όχι, είναι πάνω στην τσάντα μου, είναι πολύ ακριβή. Πρέπει να βάλετε την ασφαλιστική σας να πληρώσει για να επιδιορθωθεί/καθαριστεί”.”“Ήταν μια Louis Vuitton και κόστιζε 900 λίρες!! Βγάλαμε φωτογραφίες και δεν υπήρχε τίποτα πάνω της. Είπε ότι το είχε καθαρίσει όσο μπορούσε όταν ο εμετός έπεσε στο πάτωμα και έφτασε στην τσάντα της.”

“Είπα ότι δεν έβλεπα κάποια βλάβη στην τσάντα, αλλά είπε ότι πλέον η μυρωδιά είναι ποτίσει το υλικό.”

Όταν προσγειώθηκαν, η γυναίκα έστειλε ένα email στην μητέρα λέγοντας ότι η Louis Vuitton δεν είχε καταφέρει να αφαιρέσει την μυρωδιά από την τσάντα και απαίτησε από την μητέρα να της πληρώσει μια καινούρια τσάντα.

Οι σχολιαστές διχάστηκαν.
Μερικοί σχολιαστές πιστεύουν ότι η μητέρα έχει σίγουρα ευθύνη και ότι γι’αυτό τον λόγο υπάρχει η ταξιδιωτική ασφάλιση. Άλλοι είπαν ότι η οικογένεια θα πρέπει να αγνοήσει την γυναίκα και ότι είναι χαζή που ξόδεψε τόσα χρήματα για μια τσάντα.

Πηγη masternews
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]