Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα στείλω 3 εκατ. πρόσφυγες στην Ελλάδα αν δεν με πληρώσετε και δεν καταργηθεί η βίζα στους Τούρκους»

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί και πάλι με ακύρωση της συμφωνίας που έχει συνάψει για το Προσφυγικό με την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας πως αν ανοίξουν τα σύνορα της Τουρκίας,
η Ευρώπη (δηλαδή η Ελλάδα γιατί η Ευρώπη έχει κλείσει τα σύνορά της με την Ελλάδα) «δεν θα ξέρει τι να κάνει με 3 εκατ. πρόσφυγες, που θα εισέλθουν στο έδαφός της».

Απλά θα επέλθει τέτοια πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας που θα την στείλει πίσω στο 1800 από άποψη εθνολογικής/θρησκευτικής αναλογίας: 40% μουσουλμάνοι (ήδη υπάρχουν 1 εκατομ. μουσουλμάνοι στην Ελλάδα από τα παλαιότερα μεταναστευτικά κύματα και τους μουσουλμάνους της Θράκης) και 60% χριστιανοί. Μην ξεχνάμε ότι πόλεις όπως η Τρίπολη, η πρωτεύουσα της Αρκαδίας σε πληθυσμό 80.000 είχαν 40.000 Τούρκους (οι 35.000 εκκαθαρίστηκαν μετά την άλωσή της το 1821).

Ο Τούρκος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, αναφέροντας εκ νέου την υποχρέωση της Ευρώπης να διαθέσει το ποσό των 3 δισ. ευρώ για τους πρόσφυγες, κάτι που οι Βρυξέλλες δεν έχουν πράξει μέχρι τώρα. «Η Ευρώπη μας έχει δώσει 250-300 εκατ. ευρώ», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος έχει δώσει τελεσίγραφο για εφαρμογή του όρου της ελεύθερης βίζας για τους Τούρκους πολίτες, μέχρι το τέλος του 2016.

Την ίδια στιγμή, η Κομισιόν με έκθεσή της διαπιστώνει βήματα οπισθοδρόμησης στην ολοκλήρωση των όρων της συμφωνίας από την πλευρά της Άγκυρας, καθώς μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου παραβιάζονται μαζικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ γίνεται συζήτηση για επαναφορά της θανατικής ποινής.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που καταρρεύσει η συμφωνία ΕΕ-Άγκυρας για το Προσφυγικό και η Τουρκία ανοίξει τα σύνορά της, εκατομμύρια πρόσφυγες θα εισέλθουν μέσω του Αιγαίου στη ελληνική επικράτεια, ενώ τα σύνορα προς την Ευρώπη παραμένουν κλειστά και ήδη βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα πάνω από 60.000 άτομα. Πρακτικά οι Ελληνες στα νησιά του Αιγαίου μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν δεν αντιμετωπιστούν με στρατιωτικά μέσα οι ροές των προσφύγων, θα είναι μειονότητα..

Επίσης ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζήτησε μέχρι την 1η Ιανουαρίου να έχει καταργηθεί η βίζα στους Τούρκους πολίτες για τις χώρες της ΕΕ: "Είναι βασικό προαπαιτούμενο. Αν δεν καταργηθεί η βίζα, δεν υπάρχει συμφωνία" είπε.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. Το μεγαλύτερο έγκλημα της ΕΕ θα είναι να υποκύψουν στις εκβιαστικές απαιτήσεις του Ερτογκαν,
  Εάν υποκύψουν τότε λογικό θα είναι να ανταλλάξουν την ανδρική τους ενδυμασία με την γυναικεία, θα τους πηγαίνει.
  Τώρα θα δείξουν εάν και τι ανδρισμό έχουν.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. όλα τα καταλαβαίνω... γιατί προσβάλεις τις γυναίκες ... δεν κατάλαβα.

   Διαγραφή
  2. Σύμπτωση; Η Μέρκελ φοράει παντελόνια !

   Διαγραφή
 2. σκύλος που γαυγίζει μην το φοβάσαι......αθάνατη ΕΛΛΗΝΙΚΗ παροιμία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένας κοινός εκβιαστής, και κάθετε η υποτιθέμενη χριστιανική,δημοκρατική Ευρώπη και συνομιλεί μαζί του???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]