«Βόμβα» στις συντάξεις - Ζητούν μείωση 30%

Στην επίσπευση της αφαίμαξης της προσωπικής διαφοράς που θα προκύψει από τον επανυπολογισμό των κύριων συντάξεων στοχεύουν οι δανειστές, βρίσκοντας ως πρόσχημα το χρηματοδοτικό κενό που εντόπισαν στη συνταξιοδοτική δαπάνη.


Αποκρούοντας τις πιέσεις, οι Έλληνες αξιωματούχοι καθυστερούν τεχνηέντως τον επανυπολογισμό των συντάξεων, προβάλλοντας ως δικαιολογία το δύσκολο εγχείρημα της λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) εντός ενάμιση μήνα.

Υπό την πίεση των τεχνικών κλιμακίων, το υπουργείο Εργασίας δεσμεύτηκε ότι θα έχει ολοκληρώσει τον επανυπολογισμό του 30% του συνόλου των κύριων συντάξεων έως τον Μάρτιο του 2017. Έτσι, η ελληνική πλευρά θα συνεχίσει να… παίζει καθυστέρηση για να αποφύγει τις μειώσεις και οι δανειστές θα εξακολουθούν να πιέζουν με το επιχείρημα ότι πρέπει να μετρήσουν επιτέλους το ύψος της εξοικονόμησης που έχει αποφέρει ο νόμος Κατρούγκαλου. Σύμφωνα με τον νόμο, η διαφορά μεταξύ της παλαιότερης και της νέας επανυπολογισμένης σύνταξης θα παραμείνει ως προσωπική διαφορά για όλους τους συνταξιούχους έως το τέλος του 2018.

Οι δανειστές, έχοντας μονίμως το βλέμμα στην προσωπική διαφορά με σκοπό να επεκταθούν οι μειώσεις και στους νυν συνταξιούχους, ζητούν να μηδενιστεί άμεσα αντί του 2018. Παράγοντες της ασφάλισης εκτιμούν ότι ο επανυπολογισμός θα εμφανίσει διαφορές 25%-30% στις κύριες συντάξεις. Σημαντικότερες θα είναι οι διαφορές στους συνταξιούχους του ΙΚΑ, των ΔΕΚΟ και των τραπεζών, ενώ μικρότερες στο Δημόσιο.

Οι θεσμοί πιέζουν για τη λήψη πρόσθετων μέτρων υποστηρίζοντας ότι η δαπάνη έχει ξεφύγει κατά 400 εκατ. ευρώ στο πεδίο των κύριων συντά­ξεων. Υπολογίζουν δηλαδή ότι ανήλθε σε 26,2 δισ. ευρώ φέτος, ενώ οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι η δαπάνη δεν έχει ξεπεράσει τα 25,8 δισ., καθώς ο αριθμός των συνταξιοδοτήσεων έχει μειωθεί δραματικά. Από τον Μάιο που τέθηκε σε εφαρμογή ο νόμος Κατρούγκαλου υποβλήθηκαν 9.500 αιτήσεις για συνταξιοδότηση στο ΙΚΑ και 5.000 αντίστοιχα στο Δημόσιο. Οι δανειστές ζητούν περισσότερα στοιχεία και αποδείξεις για τη δαπάνη, ενώ στο μυαλό τους επεξεργάζονται νέα μέτρα για να καλυφθεί το κενό των 400 εκατ. ευρώ. Ζήτησαν μάλιστα να επισπευστεί η πληρωμή των εκκρεμών συντάξεων σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φανούν επιτέλους στο σύστημα και οι κουτσουρεμένες συντάξεις Κατρούγκαλου.

Ως πρώτο βήμα θα εκταμιευτούν 859 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για την αποπληρωμή περίπου 130.000 εκκρεμών κύριων συντάξεων που βρίσκονταν στην ουρά τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα και με κίνδυνο η δαπάνη για τις συντάξεις να εκτοξευτεί στα ύψη. Η αποπληρωμή των συντάξεων (και των αναδρομικών) θα γίνει σταδιακά από τον Φεβρουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Η απόφαση να χρησιμοποιηθούν τα πλεονάσματα του Προϋπολογισμού για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Ταμείων συνδέεται με την έναρξη της λειτουργίας του υπερταμείου ΕΦΚΑ από 1/1/2017, καθώς οι δανειστές είχαν ζητήσει το νέο Ταμείο να ξεκινήσει τη λειτουργία του χωρίς υποχρεώσεις από το παρελθόν.

Στόχος του υπουργείου Εργασίας, όπως αναφέρει το newmoney, είναι οι συντάξεις να εκδίδονται από τον επόμενο χρόνο εντός τριών μηνών, κάτι που αμφισβητείται από τα στελέχη των Ταμείων, τα οποία υποστηρίζουν ότι με τη λειτουργία του ΕΦΚΑ θα επικρατήσει τέτοιο αλαλούμ που η καθυστέρηση στην έκδοση των συντάξεων θα παραταθεί περίπου κατά ένα έτος, δηλαδή συνολικά η καθυστέρηση θα αγγίζει τα τρία έτη. Πάντως η σχετική τροπολογία που προβλέπει την εκταμίευση των 859 εκατ. ευρώ ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση που οι φορείς δεν χρησιμοποιήσουν τη χρηματοδότηση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών θα πρέπει να επιστρέψουν το ποσό.

Το καίριο ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση θα κερδίσει το στοίχημα αξιοποιώντας το κονδύλι εντός οκτώ μηνών ώστε οι δικαιούχοι να πάρουν επιτέλους τις συντάξεις τους ή θα χαθεί και πάλι η ευκαιρία.

Συνδικαλιστές υποστηρίζουν ότι παρά τις καλές προθέσεις οι συντάξεις, κυρίως οι διαδοχικές, θα κολλήσουν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και στην έλλειψη προσωπικού, με αποτέλεσμα να μην απορροφηθεί το κονδύλι και να επιστραφεί ενισχύοντας το πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος εκφράζει την πεποίθηση ότι το προσωπικό των Ταμείων θα βάλει τα δυνατά του για να κερδηθεί το στοίχημα, τονίζοντας δε ότι «όποιος υπάλληλος δεν δουλεύει ή μποϊκοτάρει την προσπάθεια θα απολυθεί».

Ο χάρτης των εκκρεμών συντάξεων ανά Ταμείο διαμορφώνεται ως εξής:

* Στο ΙΚΑ οι εκκρεμείς αιτήσεις για κύριες συντάξεις φτάνουν τις 58.000. Από τους δικαιούχους που βρίσκονται στην αναμονή μόνο οι 12.500 παίρνουν προσωρινή σύνταξη εξαιτίας των αυστηρών προϋποθέσεων (πληρωμή πλασματικών ετών) που ορίζει ο νόμος Κατρούγκαλου. Ο αριθμός των εκκρεμών συντάξεων έχει μειωθεί κατά 30% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω της έξυπνης πρωτοβουλίας του διοικητή του ΙΚΑ Διονύση Καλαματιανού οι φάκελοι με τα αιτήματα να προωθούνται για καταμέτρηση στον Βόλο, στην Καλαμάτα, στα Τρίκαλα, στην Κόρινθο, στη Δράμα και σε άλλες πόλεις όπου υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό.

* Στον ΟΑΕΕ οι εκκρεμείς αιτήσεις ανέρχονται σε 32.000, στον ΟΓΑ σε 30.000 και στο Δημόσιο σε 5.000. Καταβάλλεται προσπάθεια να ενταχθούν στον μηχανισμό αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου και οι εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις οι οποίες αγγίζουν τις 129.000, με συνολικό κόστος μαζί με τα αναδρομικά 300 εκατ. ευρώ. Οι δανειστές ωστόσο αρνούνται να δώσουν τη συγκατάθεσή τους σε αυτό, καθώς με το μνημόνιο έχει απαγορευτεί η επιχορήγηση των επικουρικών συντάξεων από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αντίθετα, δρομολογείται η εκταμίευση 85 εκατ. ευρώ με προορισμό το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων για την πληρωμή 23.500 μερισμάτων. Η αποπληρωμή των εφάπαξ που είχε παγώσει από τον Σεπτέμβριο του 2013 ξεκίνησε πάλι τον φετινό Ιούλιο, με στόχο να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2017. Για το σκοπό αυτό θα διατεθούν συνολικά άλλα 905 εκατ. ευρώ.

Από τον φετινό Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο αποδόθηκαν συνολικά 9.000 εφάπαξ, ενώ για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο στόχος είναι η καταβολή άλλων 8.500 εφάπαξ σε δικαιούχους.

Η καθυστέρηση στην έκδοση συντάξεων και η δυσκολία απονομής ακόμα και προσωρινής σύνταξης έχει φέρει στα όρια της απελπισίας πολλές κατηγορίες ασφαλισμένων που αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης. Η πρωτοφανής αργοπορία οφείλεται στην καθυστέρηση έκδοσης των σχετικών εγκυκλίων για τον υπολογισμό των νέων συντάξεων που έχει κολλήσει στον μαθηματικό τύπο υπολογισμού του μέσου μισθού από το 2000 και μετά, τον οποίο ακόμα αναζητούν η ΕΛΣΤΑΤ και Εθνική Αναλογιστική Αρχή. Οι δύο εγκύκλιοι που εξέδωσε η κυβέρνηση για να καλύψει προσωρινά το κενό ήταν δώρο άδωρο για τους δικαιούχους που περιμένουν στην ουρά.

Ειδικότερα, η εγκύκλιος Πετρόπουλου προβλέπει τη χορήγηση προσωρινού ποσού αντί σύνταξης ύψους 345,60 ευρώ που θα επιμερίζεται σε χήρες και ορφανά μέχρι να εκδοθούν οι εγκύκλιοι για τις οριστικές συντάξεις χηρείας του νέου νόμου. Το προσωρινό ποσό για τις συντάξεις αναπηρίας θα είναι ακόμα χαμηλότερο, στα 192 ευρώ. Οι χήροι/ες εξακολουθούν να διαμαρτύρονται στις υπηρεσίες του υπουργείου ότι τα ποσά είναι πενιχρά και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Αλλά και η εγκύκλιος του Γενικού Λογιστηρίου Κράτους που αφορούσε το νέο συνταξιοδοτικό καθεστώς των δημοσίων υπαλλήλων και των ενστόλων και επιχείρησε να δώσει λύση στην απονομή προσωρινής σύνταξης σε ελάχιστες περιπτώσεις φάνηκε χρήσιμη, καθώς χωρίς προσωρινή σύνταξη θα μένουν και πάλι όσοι δημόσιοι υπάλληλοι αναγνωρίζουν χρόνια ασφάλισης για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, «μόνο αν ήδη έχει εκδοθεί πράξη αναγνώρισης των χρόνων αυτών θα απονέμεται προσωρινή σύνταξη», ωστόσο για να εκδοθεί η πράξη αναγνώρισης πλασματικών ετών πρέπει ο ασφαλισμένος να έχει καταβάλει το ποσό της εξαγοράς, το οποίο έχει τριπλασιαστεί

enikonomia.gr

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

267 σχόλια :

 1. Πλάκα έχει ! Θέλουν και να μπουν και άλλοι φόροι και να αυξηθούν τα πάντα και να μη χρωστάς και να σκορπάνε σε φρου-φρου κι΄αρώματα και να μην υπάρχουν εργαζόμενοι και να πεθάνουν οι συνταξιούχοι και να έρχονται στην Ελλάδα ... "οικονομικοί" μετανάστες, λέει, για μια καλύτερη ζωή, λέει, και να δούμε πότε θα ψοφήσει το γαϊδούρι που τους τα ακουμπάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ζούμε ένα μαρτύριο. Καθημερινά η εξαθλίωση γίνεται μεγαλύτερη και βασανιστική.
  Ποιος νοιάζεται για τους Έλληνες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ,ΜΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ,ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΙΣΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ....

  ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ??
  ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ...

  ΤΕΛΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ...
  ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ...ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Η ΤΑ ΑΛΛΑ??

  Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ,ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..!!!

  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ Η ΕΞ-ΟΥΣΙΑ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΣΗ,ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ...

  ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΡΦΙΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ Η ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΘΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΤΕ,ΑΡΚΕΤΑ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΛΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ....

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…
   ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΕΚΡΟ,ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΜΠΛΑΜΠΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ??
   ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ???

   ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ???
   ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ??
   ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΨΑΤΕ??

   ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

   ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ…ΔΕΙΤΕ..!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΛΟΓΑΚΙΑ Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ..!!!!

   ΥΓ
   ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ...!!!!

   Διαγραφή
  2. μεγαλυτεροι παπατζηδες, λωποδυτες και απατεωνες απο εσας, την συμμορια του γυφτου, αποκλειεται να υπαρξουν
   τι θα γινει ρε με την ΔΕΗ;
   ποτε θα συμπληρωσουμε την αιτηση, για εντολη πληρωμης απο τον ψωρρα;
   θα διαθεσω τριαντα ευρω αλλα θα εχω μια καλη δικαιολογια για νας πηδηξω λωποδυτες οταν θα κοψει η ΔΕΗ το ρευμα, το οποιο σημειωτεον θελω να το διακοψω, διοτι το ακινητο ειναι πολυ παλιο και ακατοικητο

   Διαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ,ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΟΙ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ...

   ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,600ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥΣ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

   ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Ο ΑΥΤΟΦΩΡΟ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΠΗΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΑΝ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ...

   ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ??

   ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΖΑΝ??

   Διαγραφή
  4. ΞΕΧΑΣΑ...

   ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ..!!

   ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ...

   ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ??

   ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΨΩΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ....

   ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ..!!!!

   Διαγραφή
  5. τι γραφεις ρε καραγκιοζη σε 400 σελιδες;
   αιτηση θα καταθεσουμε ή την αρχαια ελληνικη μυθολογια;

   Διαγραφή
  6. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ!!!ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ Κ "ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΜΟΛΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ???ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!ΟΠΩΣ Κ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"ΣΑΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  7. ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 10.29

   Διαγραφή
  8. ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΓΙΔΙ!

   Διαγραφή
  9. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ??

   Διαγραφή
  10. ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΩΡΗ ΛΟΥΚΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!!ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ?????????

   Διαγραφή
  11. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΛΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ....

   ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..

   ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

   https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

   ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ….

   ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ …

   ΟΛΟΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ..

   ΚΑΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ….!!!!!

   Διαγραφή
 4. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ, Ο ΧΟΝΔΡΟΣ, Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ 2,5 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΛΥΣΗ Ο 12ΘΕΟΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΟ 20.000 ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΨΗΛΑ 50 ΣΕΝΤΣ ή 1 ΕΥΡΩ ΔΕΚΤΑ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΡΕΥΜΑ - ΝΕΡΟ - ΔΗΜ. ΤΕΛΗ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ............. ΑΚΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
   ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

   ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

   Διαγραφή
  2. http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480103537054#c8155648069384510929
   ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

   Διαγραφή
  3. ΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΩΡΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ??

   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ??

   ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??
   ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΛΙΝΚ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ??

   ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΑΝΑ...

   ΜΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΓΜΤ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   Διαγραφή
  4. ΕΦΥΓΑ ΕΦΥΓΑ ΕΡΠΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ,ΘΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ....

   Διαγραφή
  5. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ!!!ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ Κ "ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΜΟΛΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ???ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!ΟΠΩΣ Κ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"ΣΑΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!!Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Κ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ,ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΝΕΤΕ Η ΓΥΦΤΙΣΣΑ??!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!

   Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΓΜΤ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...

   ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΙΕΣ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ..

   ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ...

   ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΛΟΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΛΠ...

   ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ...

   Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,50 ΧΙΛ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ..

   ΗΔΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΗΠΙΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ....

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

   ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ «Τ Ε Λ Ο Σ» ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   Διαγραφή
 5. το παχυδερμο, ο ψωρρας γερο, δεν πουλα χαντρες με μεταξωτες κορδελες, πουλα ελπιδα και δεινει δις δολαρια σε τραπεζικους λογαριασμους που δεν τους αναγνωριζει κανενας, αλλα δεν σε νοιαζει θα το λυση το θεμα ο Διας οταν ερθει απο τον Ολυμπο που κανει διακοπες, εσυ ελα σε εμας να γινουνε ενα, να σε ορκισουμε πολεμιστη, η ηλικια δεν παιζει ρολο εδω και ο αρχηγος ειναι βοδι, αλλα φερε και κανενα 10ευρω ή οτι αλλο εχεις στο σπιτι για τον αγωνα που κανουμε, εμεις εχουμε δις αλλα δεν εχουμε ψιλα ............................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όποιος έχει χρήμα γνήσιο λύνει και δένει.
   Δες τον δισεκατομμυριούχο Τραμπ.
   Έχει ακόμη και ιδιωτικό αεροπλάνο για τις μετακινήσεις του.
   Εγώ που έχω δις στα χαρτιά ούτε να πλησιάσω σε αεροπλάνο δεν μπορώ.

   Διαγραφή
  2. ο γιος του Δια, ο χονδρος, του αρεσουν τα παλια αυτοκινητα, δεν θελει να μπαινει σε αεροπλανα διοτι μπορει να συγκρουστει με τον Δια, και του αρεουν να τρωει μονο πατσαδες με ποδαρακια ................................

   Διαγραφή
  3. το παχυδερμο δεν θελει να προκαλει τον κοσμο, θα μπορουσε να ειχε το ιδιωτικο διαστημοπλοιο του και να μετακινειται αλλα θελει να ειναι διπλα στο λαο με το τρις δολαρια, διπλα στους ρομα και στους γυφτους, να τρωει τσαπελες και πατσαδες στις φτωχογειτονιες, δεν θελει να ειναι στα μεγαλα σαλονια με τον Δια, ουστε να συμμετεχει σε ρωμαικα οργια, γι' αυτο ζητα απο τον κοσμο μονο 10 ευρω ή 5ευρω σε καθε επισκεψη τους στα γραφεια ...................

   Διαγραφή
  4. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΙΕΣ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ..

   ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ...

   ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΛΟΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΛΠ...

   ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ...

   Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,50 ΧΙΛ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ..

   ΗΔΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΗΠΙΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ....

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

   ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ «Τ Ε Λ Ο Σ» ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   Διαγραφή
  5. πατερα, γυναικα, παιδια, δεν εχεις ρε σουργελο, χαραμοφαη μπουρδολογε, να σε μαζεψουν ;
   ή κουραστηκαν κι αυτοι να σε ταϊζουν, τεμπελχανα παπατζη και σε εχουν πεταξει εξω απο το σπιτι;

   Διαγραφή
  6. πλασσιέ βγήκες πάλι να πουλήσεις κολόχαρτα για ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, Τελη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, να μαζέψεις κανένα φράγκο, παλιολαμόγιο, απατεώνα, κόστος δεν γράφεις κουφάλα, πόσα θα πέρνεις με το νέο παραμύθι, 20 ευρώ ή 30 ευρώ ή 50 ευρώ για φωτοτυπίες πάλι ..........

   Διαγραφή
  7. πρόσεχε πολεμιστή μην σου φύγει η πορδή, στη μάχη των μαχών, παπάρα

   Διαγραφή
  8. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ..!!

   ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ...

   ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ??

   ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΨΩΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ....

   ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ..!!!!

   Διαγραφή
  9. τι αγωνιστές ρε οι παππούδες που μάζεψες ρε ή το παχύδερμο, ο χονδρός με τους πατσάδες, άντε ρε από δω μας δουλεύεις λαμόγιο, εδώ η θειά του πέταξε τον πατσά στην μάπα ρε ....................

   Διαγραφή
  10. γιατί να σε πληρώσουν ρε τις 400 σελίδες και τον δικαστικό επιμελητή ρε οι αγωνιστές, αφού έχεις δις δολάρια μας λες απατεώνα, τόσα χρήματα έχετε και δεν μπορείτε να καλύψετε ένα κόστος 40 ή 50 ευρώ απατεώνες, ρε αουστ από δω, λαμόγιααααααααααααααα

   Διαγραφή
  11. http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480103708577#c9176896151733775367
   ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ 10.31

   Διαγραφή
  12. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΟΜΩΣ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ,ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...

   ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΝΑ ΤΕΝΤΩΝΟΜΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΠΕΣΕ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....

   ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΡΠΕΤΑ??

   Διαγραφή
  13. ΜΑ Κ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ!ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ 'Η ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ DREAM TEAM ΨΩΡΟΠΑΤΕΡΑΚΗ???!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!!!!!

   Διαγραφή
  14. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ!!!ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ Κ "ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΜΟΛΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ???ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!ΟΠΩΣ Κ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"ΣΑΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  15. ****************ειναι ο πολεμαρχος της λιακοπουλιαδας και θα ερευθερωσει το σπιτι του απο τις κατσαριδες

   Διαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ,ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ! 600 ΔΙΣ ΜΕ 0.5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ=17 ΤΡΙΣ!!!!!!!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ[ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ] ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 170 ΔΙΣ!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΙΟΜΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????????????ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 170 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ?ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ 0.5% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΙΑΙΟ?? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ?

   Διαγραφή
  17. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ Η ΒΙΔΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΓΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

   Διαγραφή
  18. για ξαναπεστο 10.54 γιατι δεν το πιασαμε αυτο.

   Διαγραφή
  19. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ Κ ΜΟΙΡΟΛΟΓΕΙ Κ ΦΩΝΑΣΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΝΥΧΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ!!!!!!!!! Η ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΑΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!ΣΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!!ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΝΟΜΩΤΑΞΙΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  20. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΟ ΓΕΛΑΔΕΡΟ ΦΛΩΡΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0.5%.ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗΣΙΟ Η 6ΜΗΝΟ ΚΛΠ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΤΗΣΙΟ,600ΔΙΣ ΜΕ 0,5% ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ 17 ΤΡΙΣ!ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60-65 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΥΙΟΜΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ[ΣΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ]!ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

   Διαγραφή
  21. ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΛΟΓΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ…

   ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΤΕΛΙΩΣΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…

   ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΞΕΡΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ??
   ΟΣΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΤΙΡΛΙΝΤΑΧΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ «ΠΑΝΤΑ»..!!!!

   ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΠΑΡΟΝΤΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΖΟΥΝ,ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ,ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΝΤΑ..ΘΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ..!!!

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ..

   Η ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΑΦΟΡΑ 100% ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ,ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΜΗ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ,ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=ks86Y65LtW0

   Διαγραφή
  22. ΧΕΙΜΑΡΟΣ Ε??ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΒΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  23. πατερακη αληθευει οτι τα δανειζετε τα λεφτα και δεν τα χαριζετε?και μαλιστα με τοκο???

   Διαγραφή
  24. ΟΥΤΕ ΣΤΟΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ,Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ...

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

   ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ....

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=tVx_8SkTX8k


   Διαγραφή
  25. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΑΡΧΙΔΙ!ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!

   Διαγραφή
  26. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ,ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗ ΓΡΙΑ ΑΓΑΜΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΚΑΝΕ Κ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΛΕΞΗ!!!!ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ???ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ???ΜΑΚΡΙΑ Κ ΑΛΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΦΕΥΓΕΣ ΝΟΜΙΖΩ???

   Διαγραφή
  27. δεν απαντησες βλακα οτι σε ρωτησα στο 11.15

   Διαγραφή
  28. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ 11.24 ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η 12ΘΕΗ ΓΕΛΑΔΕΡΗ ΑΔΕΡΦΗ!

   Διαγραφή
  29. δηλαδη τι εννοεις 11.27?

   Διαγραφή
  30. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ
   ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ…!!!!

   ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ

   http://www.publicrevenue.gr/kpi/public/auctions/prg_date_down/

   ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΩΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΟΥ…

   ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ Ρ/Φ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

   https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

   ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΑ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΔΙΚ,ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΜΠΤΟ,ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΤΗΣ TV,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΙΣΩ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ Η ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ??

   ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ...http://alfeiospotamos.gr/?p=25536

   ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ….
   ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ,Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ??

   Διαγραφή
  31. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΛΙΑΣ!

   Διαγραφή
  32. ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ 11.24 Κ 11.27 ? ΜΕ ΤΙ ? ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ!!!

   Διαγραφή
  33. ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΑΠΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΗΔΑΜΗΝΟΣ [????????????????????????????????????????] Ο ΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΓΕΛΟΙΟΣ 12ΘΕΟΣ,ΘΑ ΠΛΗΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ????????????????????????????????????ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΣΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  34. μηδαμηνος ο τοκος?τι λεει ρε ο ανθρωπος?170 δις το χρονο ειναι μηδαμηνος? δεν ειναι καλα ειναι αρρωστος ρε αυτος.

   Διαγραφή
  35. 11.40 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ,ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ!ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΣΑ ΔΙΣ Η ΤΡΙΣ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!ΓΙ''
   ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Η 12ΘΕΗ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ!

   Διαγραφή
  36. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ 3/11/2012..

   ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑΣΥΝΗ,ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ..
   ***Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ε Τ Ε…!!!!

   http://3.bp.blogspot.com/-NzgCXQh2ooo/UpAU072YqJI/AAAAAAAAAV8/mjzeIAIhQDY/s1600/%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97+%CE%A5%CE%A0.%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D.jpg

   ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ http://alfeiospotamos.gr/?p=22804..

   ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ(ομως τι ντροπη πρακτορακια ενας πρωθυπουργος να απανταει σε εναν "απατεωνα" και να τον αποκαλει και Κυριο),ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ,ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…
   ***Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ε Τ Ε…!!!!

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ 100.000 ΣΕ ΛΙΓΟ,ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ,ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…

   ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ...
   ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ…

   Διαγραφή
  37. ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ,ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ Κ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΑ!ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ Κ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ!

   Διαγραφή
  38. ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ΠΧ,ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΑΡΧΗ» ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ..

   ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΚΟΥΕ ΥΠΗΚΟΕ ΟΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑΝ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΥΠΗΚΟΟΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ…

   ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΗΚΟΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ,ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ??

   ΓΕΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΖΗΣΕ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΚΟΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ...

   ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

   https://www.youtube.com/watch?v=lu4U-pQgIYY

   Διαγραφή
  39. ΟΧΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΦΛΩΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ!

   Διαγραφή
  40. ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΛΑΤΙΚΟΥ 12ΘΕΗ ΦΛΩΡΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  41. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ…

   ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ 245 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 50% ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 8 ΧΙΛ ΕΛΛΗΝΕΣ(τοτε) ……

   ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??

   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΔΑΝΕΙΑ,ΠΟΥ??
   ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.?? ΔΩΣΑΤΕ ΜΕΤΑ 245 ΔΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ.??

   ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΠΑΤΕ??..ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ??
   ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ??

   ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ,ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 37% ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ 35 ΔΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ??

   ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΔΙΣ,ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??

   ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ??
   ΕΝΑΝ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΔΩΣΕ 100 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??

   ΣΟΒΑΡΑ??..ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΙΠΑΤΕ??
   ΣΩΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ???
   ΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΗΗΗΗΗ..!!!!
   ΜΟΓΓΟΛΙΑΑΑΑΑΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.!!!!!
   -------------------------------------
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ Ρ/Σ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ 37 ΔΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ..

   ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ,Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ Ρ/Σ ΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ...

   ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ δικαστικός επιμελητής:
   Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ €100 ΔΙΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

   ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ στις 09/07/2014:
   https://soundcloud.com/fonienergoupoliti/100a

   Διαγραφή
 6. Ερχεται η αναπτυξη. Πως? Μα δεν ακουσατε τι ειπε σημερα η αλανιαρα κομισαριος υπουργαρα Μπουζουκοβασιλη? Οτι το δημοσιο θα εξορθολογιστει μεσω... νεων προσληψεων το 2017 - 2018! Απιστευτο! Προσπαθουν να αλωσουν τον κρατικο μηχανισμο βολευοντας ταυτοχρονα τον κοματικο στρατο του ΣΥΡΙΖΑ στις αργομισθιες του δημοσιου. Ετσι και να χασουν στις επομενες εκλογες, οι συνδικαλησταραδες συριζαιοι του δημοσιου θα φροντισουν να σαμποταρουν την κυβερνηση και να την ριξουν, οποτε ο ΣΥΡΙΖΑς θα επανελθει δριμυτερος! Οεο! Και πως θα πληρωνονται οι 100 - 200.000 νεοδιορισμενοι του δημοσιοκηφηνισταν αφου τα φορολογικα εσοδα κατακρημνιζονται και τα δανεικα κι αγυριστα ειναι παρελθον πια και ο Ομπαμα εριξε χυλοπιτα στον νταουλιερη για το χρεος? Μα απο νεες περικοπες στο ΕΚΑΣ, στις συνταξεις πρωτα των μικροσυνταξιουχων και μετα στων μεγαλοσυνταξιουχων, στο κοινωνικο κρατος, στο συστημα υγειας και εκπαιδευσης και αλλα τετοια. Οπως ειπε δηλαδη και η αλλη υπουργαρα η λατρευω τα γεμιστα Θεανω Φωτιου, οτι απλα γινεται ανακατανομη των κρατικων κονδυλιων! Προς τους νεοδιοριζομενους κηφηνες! Ολε! Δεν κωλωνουν πουθενα τα συριζομπαζα. Ακολουθουν την τακτικη του Πασοκ κατα γραμμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

  Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΨΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΕΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΛΟΥΚΟΤΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ
  ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΞΟΦΛΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
  ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ
   ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΡΟΦΙΛ ΨΕΥΤΟΜΠΑΤΙΡΑΚΗ

   Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΨΩΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ

   Διαγραφή
  3. ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΨΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ
   Ο ΨΩΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΕΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΣΑΝ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΣΕ ΛΑ ΜΙΖΟΝΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΨΩΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΗΡΙΑ

   Διαγραφή
  4. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

   Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ,ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΟΙ...

   ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,600ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥΣ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

   ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Ο ΑΥΤΟΦΩΡΟ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ...

   ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ??

   ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΖΑΝ??

   ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ..!!

   ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ...

   ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ??

   ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΨΩΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ....

   ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ..!!!!

   Διαγραφή
  6. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΝΕΙΜΗ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΠΤΑΜΟ ΣΤΟ ΨΩΡΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
   ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
   ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ

   Διαγραφή
  7. ΗΡΘΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΨΕΜΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ "Π Ο Τ Ε" ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,ΥΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΡΓΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΤΙΖΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ...

   ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ??

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ...

   ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ....ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ...

   Διαγραφή
  8. ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ο G.P Ή ΠΙΠΙΛΑΣ Ή ΦΙΟΓΚΟΣ Ή ΚΡΕΜΑΣΤΡΑΣ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ή ΜΠΑΤΟΝΕΤΑΣ Ή ΣΚΑΤΑΣ
   ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
   ...........Ο ΚΑΨΟΥΡΗΣ .............ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΠΙ ΜΠΙ
   ΕΙΣΟΔΟΣ 50 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  9. Ο G.P ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...https://www.youtube.com/watch?v=6fNfHJjkATs.....

   Διαγραφή
  10. Giannis Paterakis27 Νοεμβρίου 2016 - 10:27 μ.μ.

   ΗΡΘΑ Ο ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΨΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ

   Διαγραφή
  11. 10.27 ΤΡΙΨΕ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ!

   Διαγραφή
  12. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ Ο ΓΙΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ...

   ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΖΩΟΟΟΟ??
   ΠΟΣΟ??
   ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ,ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ..

   ΞΕΦΤΙΛΑ,ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΕΦΤΙΛΑ...!!!
   ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΧΑΜΑ,ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ??

   Διαγραφή
  13. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ!!!ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ Κ "ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΜΟΛΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ???ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!ΟΠΩΣ Κ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"ΣΑΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  14. Ανώνυμος27 Νοεμβρίου 2016 - 10:42 μ.μ.
   Giannis Paterakis27 Νοεμβρίου 2016 - 10:27 μ.μ.

   ΗΡΘΑ Ο ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΨΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ

   Διαγραφή
  15. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΧΙ ΚΩΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

   Διαγραφή
  16. Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΙΣΕΙ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ
   ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΛΑΓΑΝΑ

   Διαγραφή
  17. Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΙΑΖΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ...

   ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ,ΜΗΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...

   ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ,ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ 100.000 ΧΙΛ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΛΕΞΗ ...

   ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!

   ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ...
   https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

   Διαγραφή
  18. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
   ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
   Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

   Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

   .....................................................
   http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/10/blog-post_234.html

   Διαγραφή
  19. ΟΝ CΑΜΕΡΑ

   ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

   ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΚΟΥΕ ΥΠΗΚΟΕ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»,ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ??

   ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

   https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

   Διαγραφή
  20. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ
   ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ

   Διαγραφή
  21. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΡΕ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ΣΤΟΝ 11.26!!!!ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΡΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ @ΡΧΙΔΙΑ!!!ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ!!!ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ Κ "ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΜΟΛΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ???ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!ΟΠΩΣ Κ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"ΣΑΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  22. ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ,ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ...
   ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΙΣΟΒΙΑ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ??

   ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΒΟΥΛΗ,ΜΜΕ,ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ,ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΑΚΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ,ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑ,ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

   ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ,Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.. http://www.artemis-sorras.gr

   Διαγραφή
  23. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!ΕΣΥ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ Κ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ???????????ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ!

   Διαγραφή
  24. ΕΝΦΙΑ....!!!

   ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ...

   ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ??

   ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ..!!!!!

   ΕΚΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΕΡΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΠΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΦΜ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΑΠΑ...
   ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΜΑΠΑ...!!!

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ,ΕΝΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ,ΕΣΗΕΑΣ,ΜΜΕ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΑ,ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ..

   ΔΕΙΤΕ...!!
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

   Διαγραφή
  25. ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ΣΩΡΡΑΣ Κ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΑΕ!!!!!!
   ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!!!!!!!!
   ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΘΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ Κ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  26. Ε.ΣΥ. ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΥΠΟΝΟΜΩΝ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ 12ΘΕΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ!ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΕΛΑΔΕΡΗ ΦΛΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΙΟ ΑΔΕΡΦΗ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ!ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!

   Διαγραφή
  27. 8-11-2016 ΔΡΑΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ--
   Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ

   ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΑΝΕ ΟΛΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ,ΟΜΩΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ??

   ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΕΙΝΕ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

   ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ..!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=djL0iWVZahs

   Διαγραφή
 8. Είχατε δεν είχατε το χέσατε το θέμα πάλι Ψωραϊκοί και Επαμτζήδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ακου αυτιάς λαγάνας !!! χά χά !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ",ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΗ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…

  ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...!!!

  ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΡΥΒΑΝ..

  ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

  ΕΧΕΙ ΒΟΥΝΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....

  Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ...

  ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ...

  https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!!

  ******ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ*******

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΤΕΡΜΑΛΑΚΑ!ΔΩΣΙΛΟΓΕ!

   Διαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙΣ???ΠΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ,ΑΥΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΕΞΑΙΣΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!!!!!

   Διαγραφή
  3. εχει αποβλακωθει να ποσταρει ολο το 24 ωρο τις ιδιες και τις ιδιες
   ανωμαλιες ,γι'αυτο εχει αυτη τη καταντια. Απο τουε κρασοκανατες
   χειροτερος ειναι

   Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ ΡΩΤΑΩ.

   ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ,ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ??
   https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

   1=ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΒΟΥΛΗ,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

   2=Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»..

   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ..!!!!

   ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ Α’262-17/12/2014 ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/11167801_1763872723836232_3473335247888286093_o.jpg

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΕΤΣΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ...

   Διαγραφή
  5. Ο ΠΑΤΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
   ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  6. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   Διαγραφή
  7. ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ,ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ...

   ΠΑΝΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ,Ο Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΡΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ...

   Διαγραφή
  8. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ,ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ?????ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΛΟΥΤΟ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΙΚΟ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΤΕ ΔΕΚΑΡΙΚΑ??????ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ !!!!!!!ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

   Διαγραφή
  9. ΠΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

   Διαγραφή
  10. Κ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!!!!!ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ?????

   Διαγραφή
  11. ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΡΟΛΑ....

   ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ....

   ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...??

   ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Η ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ...??

   ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΒΕΛ...??

   ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ Η ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΜΑΖΟΧΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...??

   ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ...!!!

   Διαγραφή
  12. Το ξέρουν και οι πέτρες.
   Ναι οι πέτρες.Αυτές που θα σας πετάμε.

   Διαγραφή
  13. ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ.ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ
   ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ.
   ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΑΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

   Διαγραφή
  14. Λοιπόν, λέμε ότι γενικώς είναι οι πολιτικοί ψεύτες ,
   εσύ θα πάρεις το βραβείο της μεγαλύτερης ψευτιάς

   Διαγραφή
  15. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ!ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ!ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ!!!ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!!!!ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΤΟΥ ΔΕΚΑΡΙΚΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  16. Ετούτος και η κλίκα του, είναι από άλλο ανέκδοτο. Πρέπει να τους ξεφορτωθούμε το ταχύτερο και οριστικά.

   Διαγραφή
  17. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ....ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ??
   ΣΩΡΡΑΣ.....ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ( 1.04.06 ) : «Αφού τα χαρτιά τα “χω δει όλα… νάτα…
   Στουρνάρας , Δ.Ο.Υ. , προϊστάμενος της Γ” Δ.Ο.Υ. , Τράπεζα Ανατολής,Κοινοβουλευτικού ελέγχου , … μα αφού σας επιβεβαιώνω εγώ! …

   Αφήστε να τα κάνω πιο εκλαϊκευμένα , κύριε Σώρρα επιτρέψατέ μου , αν δεν τα είχα τα στοιχεία θα σας αμφισβητούσα. Τα “χω τα στοιχεία και δεν μπορώ να σας αμφισβητήσω. !

   ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ,ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Π Ο Τ Ε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   ΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…
   ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=9C9WX60RE4c#t=221

   Διαγραφή
  18. Σε λιγο θα ειναι ενα ξεχασμενο 'σκουπιδι'.

   Διαγραφή
  19. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ
   ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΘΡΙΛΑ

   Διαγραφή
  20. ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
   ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

   ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..   Διαγραφή
  21. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ!!!ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ Κ "ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΜΟΛΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ???ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!ΟΠΩΣ Κ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"ΣΑΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  22. DRAMA TV
   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

   ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!!!!
   ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΡΠΕΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,,,

   ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ..

   ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΕΛΟΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕ??...ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ.!!!!!

   ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

   https://www.youtube.com/watch?v=pEedY7td47Y

   Διαγραφή
  23. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΠΕΤΑ!ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΠΕΝΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ Κ ΟΝΤΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ????ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!ΕΝΑ ΓΛΟΙΩΔΕΣ Κ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΑΛΛ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΞΕΡΕΙΣ!!!ΛΙΩΣΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  24. ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΣΝΟΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ,ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ Η ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ...

   ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
   ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!

   ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ 117 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

   ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ..
   ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ....

   ΕΔΩ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

   ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
   1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

   Διαγραφή
  25. 2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...!!!!!

   ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...!!!

   Διαγραφή
  26. ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΨΑΧΝΕΣ????ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ!!ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΧΕΣΜΕΝΟ!!!!!ΠΑΡΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ" Κ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ!!!!ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  27. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ...

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ..
   ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ
   ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ
   ΣΕ ΚΑΜΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ...!!!

   ΓΕΝΟΣ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΕΚ ΖΗΝΟΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ …ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

   ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΑΥΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ,Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

   ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΥΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 2% ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ....

   ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΔΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ,Η ΓΝΩΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ..

   ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ..!!!
   ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..!!!

   Διαγραφή
 11. Πάντως προσφέρει καλή διασκέδαση, τζάμπα διασκέδαση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΑΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ

   Διαγραφή
  2. ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ....

   Διαγραφή
  3. ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
   ΚΛΑΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΡΕ ΧΟΥΦΤΩΣΕΣ ΧΟΥΦΤΩΣΕΣ;;;;;;;;;

   ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  4. ΣΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΛΙΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΕΙΝΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΟΠΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 11.35 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥ!

   Διαγραφή
  5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ...

   ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ,ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ...

   ΟΜΩΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΜΑΖΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΞΗ...

   ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ??
   ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΔΕΗ,ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ..

   ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..!!!

   Διαγραφή
  6. Τι λέτε ρε παρτάλια εκεί στο πρώην λαμπρακιστάν, όταν κάποιος δεν έχει να φάει δεν τον ενδιαφέρει η εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, ρε πάτε καλά, ουστ ρεμάλια, προδότες.

   Διαγραφή
  7. ποτε παγωσε η κολαση;
   χθες που περασα τα καζανια δουλευανε στο φουλ και βραζανε κατι γυφτοαπατεωνες

   Διαγραφή
  8. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ!!!ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ Κ "ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΜΟΛΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ???ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!ΟΠΩΣ Κ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"ΣΑΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Απάντηση

   Διαγραφή
  9. ****ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 13-5-07 ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!****

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΧΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

   ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΝΗΣΑΚΙΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΜΑ ΤΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ!!!

   ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΛΑ??
   ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΜΤ,ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΜΤ??

   ΣΥΓΝΩΜΗ,ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ,ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ..!!!!
   ΟΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

   Διαγραφή
  10. https://youtu.be/LBSFn2MmKSM
   ΑΥΤΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΦΛΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ,ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ?ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ?????????ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ!

   Διαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ…

   «Κλείνοντας , θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα προιόντα σας έχουν αποπληρωθεί».!!

   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...!!!!

   http://alfeiospotamos.gr/?p=25159

   Διαγραφή
 12. ρε λαμόγιο ούτε χρήματα για φωτοτυπίες δεν έχετε και θέλετε να ξεχρεώσετε και τον κόσμο, ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε απατεώνες, μπατήρια, εσείς μαζεύεται 10ευρα μπατήρια και 1 ευρώ πέρνεται με έρανο για να πληρώσετε στα γραφεία ενοίκια, ρεύμα, κτλ, όλο ψέμα και παραμύθι, λαμόγια, άφραγκοι γύφτοι, ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο εφευρετης της "ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ" ΠΣΩΡΡΑΣ κανει και κομμα δικο του και ζητα την ψηφο μας; Τα @#%&*&@ μας θα του δωσουμε!

   Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ...!!!
   ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!!

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207483805883865&set=pcb.10207483832564532&type=3&theater

   Διαγραφή
  3. As κατσει να ζεσταινει μονος του τα κάστανά του και να ελπιζει οτι θα βρει ηλιθιους να τον ψηφίσουν. Oλοι αυτοι οι απατεωνες πολιτικοι ειναι για φούντο

   Διαγραφή
  4. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ!!!ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ Κ "ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΜΟΛΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ???ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!ΟΠΩΣ Κ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"ΣΑΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!

   Διαγραφή
  5. ΠΑΤΕΡΑΚΑΚΗ ....
   ΔΩΣΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ......ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.....

   Διαγραφή
  6. ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ 12ΘΕΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
   https://youtu.be/U-Vxcc04fns
   ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 0,002%!

   Διαγραφή
  7. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 12.12? ΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ 12ΘΕΟΙ!3.000 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 10.000.000.!ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!40 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  8. 12.14 ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ 12ΘΕΗ ΑΔΕΡΦΗ,ΤΗΝ ΦΛΩΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΜΟΓΓΟΛΟΥ?ΓΙΑ ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΣΙΜΠΑΕΙ Η ΛΟΥΓΚΡΑ!

   Διαγραφή
  9. 40????? ΘΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!!!!!!!

   Διαγραφή
  10. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 12.24!ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 12ΘΕΟΣ!

   Διαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΥΠΟΣΥΝΗ!ΧΑΡΑΚΙΑ Κ ΑΛΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  12. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ 3/11/2012..

   ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑΣΥΝΗ,ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ..
   ***Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ε Τ Ε…!!!!

   http://3.bp.blogspot.com/-NzgCXQh2ooo/UpAU072YqJI/AAAAAAAAAV8/mjzeIAIhQDY/s1600/%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97+%CE%A5%CE%A0.%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D.jpg

   ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ http://alfeiospotamos.gr/?p=22804..

   ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ(ομως τι ντροπη πρακτορακια ενας πρωθυπουργος να απανταει σε εναν "απατεωνα" και να τον αποκαλει και Κυριο),ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ,ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…
   ***Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ε Τ Ε…!!!!

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ 100.000 ΣΕ ΛΙΓΟ,ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ,ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…

   ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ...
   ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ…

   Διαγραφή
 13. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ .... λέει ο μασόνος και εσύ τι κάνεις ρε κλέβεις τον κόσμο πουλώντας ψεύτικες ελπίδες λαμόγιο για να πέρνεις χρήματα 10ευρα ......................... και να βγεις βουλευτής με τα ψέματα ............................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΩΩΩΩΩΩ..!!!....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΚΑΛΑ??
   ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...

   ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ...

   ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ$ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ..
   ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ 1.31,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

   ΠΕΣ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΔΕΣ ΕΔΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΓΕΛΑΚΙΑ…!!!!

   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.!!!
   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

   ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΗΡΘΕ Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ...

   ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ..!!

   ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΝ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ....ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ...!!!!

   ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ....

   ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ....!!!!
   ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??

   ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΠΙΣΩ Η ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΟ 95% ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΒΟΥΝΑ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΚΑΖΑΡΙΑ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ,ΟΡΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΕΛΙΩΣΕ,ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....!!!

   Διαγραφή
  2. https://youtu.be/U-Vxcc04fns
   ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ?????????????ΚΟΙΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΡΕ ΠΙΘΗΚΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΑ Κ ΞΑΝΑΡΘΕΣ??????ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. Ευάγγελος Ηρακλείδης.
   Χθες στις 12:53 μ.μ. •

   ΜΕ ΑΠΛΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ Mitsο...... ΑΠΑΝΤΩ :
   ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ & ΔΙΑΤΑΣΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΛΔ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΔΟΛΙΟΣ ΑΠΕΚΡΥΒΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ...

   ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ & ΑΔΙΕΞΟΔΟ.!!

   ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.!!
   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/1842487519308085/

   Διαγραφή
  5. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΠΙΟ ΤΕΡΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!Α ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗ!ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 14. τα πλούσια μπατήρια που δεν έχουν χρήματα να βγάλουν φωτοτυπίες, τα λαμόγια αλλά έχουν ταυτόχρονα και δις και τρις και θα δώσουν και 20.000 ευρώ εάν βγουν στη βουλή και γίνουν βουλευτές στον καθένα αγωνιστή, δούλεμα κάργα, απατεώνες, κοράκια, αγωνίζονται και για τους έλληνες αυτοί, οι πλατσικολόγοι, ρε πατσάδες που θέλουν στις μάπες τους οι κοπρίτες ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλέξανδρος Βέργης
   Χθες στις 9:32 π.μ. • Kontokálion, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων •
   ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ : ΚΛΕΙΣΤΑ
   ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : ΚΛΕΙΣΤΑ
   Κ.Ο.Β ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΚΚΕ) ΚΛΕΙΣΤΑ
   ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ
   ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΑΝΕΛ :ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ
   ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?
   ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΠΟΤΑΜΙΟΥ .... ???
   ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ: ???
   ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ: ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ( ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ)
   ΌΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ....ΚΛΕΙΣΤΑ, ΑΡΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ
   .....
   ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΌΜΑ ΜΑΣ ....ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
   .....
   ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
   ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΖΩΉ, ΜΕ ΔΡΑΣΗ
   ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ 5 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ
   ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
   ΌΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ
   ΚΑΙ ΌΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ
   ΠΏΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
   ΠΏΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ
   ΠΏΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ
   ΠΏΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΈΡΑ
   ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
   ......
   ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
   ΥΠΗΚΟΟΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΈΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΏΡΑ
   ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΊ
   ΚΑΙ ΒΟΓΓΑΣ, ΒΡΙΖΕΙΣ, ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ, ΛΥΠΑΣΑΙ
   ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΨΙΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ
   ΠΟΣΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ
   ΧΡΕΟΣ
   ΚΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΤΏΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
   ΛΕΣ ΚΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ (ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ)
   ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΖΕΙΣ
   .....
   ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
   ΕΣΎ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
   ΔΊΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
   ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΌΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ
   ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
   ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ
   ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ. ..
   .....
   ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
   Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ΓΡΑΦΕΊΑ Έ. ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)
   ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ
   ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
   ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
   ΚΙ ΌΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ
   ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
   ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
   ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
   ΜΕ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ
   .....
   ΕΠΙΑΣΕ ΣΚΑΣΜΟΣ
   ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
   ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
   ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
   ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
   ΠΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
   ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΌΛΟΙ ΣΙΩΠΗ
   ΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ
   ΚΟΜΜΑΤΩΝ
   ΔΟΓΜΑΤΩΝ
   ΚΑΝΑΛΙΩΝ
   .....
   ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ....ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
   ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
   .....
   ΌΛΟΙ ΜΑ ΌΛΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ
   ΔΕΝ ΟΡΓΙΖΕΣΤΕ ???
   ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ????
   ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ
   ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ????
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΙΖΕΣΤΕ ???
   ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ???
   ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ ??
   ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΗ ??
   ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ???
   Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
   ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
   ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ
   ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
   ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ
   ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΈΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ
   ΌΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΙ ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
   ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ
   ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ????
   ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ??
   .....
   ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ???
   ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ??
   ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΏΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΕΙ ??
   .....
   ΦΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ????
   ΕΧΕΙΣ ??
   Η ΜΌΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ????
   .....
   ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΗ ???
   ΜΙΛΑ !!!

   Διαγραφή
  2. ΣΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ,ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ!
   https://youtu.be/U-Vxcc04fns
   ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!

   Διαγραφή
  3. ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ 12,32.ΜΠΟΡΕΙΣ?

   Διαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ" ΑΦΟΥ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ,ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ...

   ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ",ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ Νο2 ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟ ΒΑΥΑΡΟ ΠΙΘΗΚΑ ΟΘΩΝΑ,ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ..

   ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΩΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ..
   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..

   https://www.youtube.com/watch?v=xWa2VzOsnVE

   Διαγραφή
  5. 12.43 ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ .ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

   Διαγραφή
  6. ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΧΩ 10 ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ??
   ---------------------------------
   ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

   Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ..

   ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΞΕΡΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ,Η ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΣΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ

   Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!

   Διαγραφή
  8. Κε ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ Ή ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?

   Διαγραφή
 15. Ο εφευρετης της "ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ" ΠΣΩΡΡΑΣ κανει και κομμα δικο του και ζητα την ψηφο μας; Τα @#%&*&@ μας θα του δωσουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ. ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΓΑΛΗΝΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ..

   ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΟΜΩΣ…!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=39V3sCF6zjk

   Διαγραφή
  2. George Kotzampasakis
   ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΒΡΥΑ ΠΑΤΡΩΝ,ΑΕΡΓΟΣ,ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΘΗΝΟ ΕΘΝΕΓΕΡΤΙΚΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΝΕΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ..Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΣΙΑ..Ο ΤΥΠΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ..;;;...ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΤΕΡΟΥ ΒΙΟΥ ΕΙΧΕ..???...ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΕΝΑΣ ΜΙΣΤΕΡ ΤΙΠΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ ΜΟΝΟ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ..!

   Διαγραφή
  3. Nicholas Christophorou
   ο dr. Mastakounai αναλυει στους πιστους του πως θα τους παει με τον καραφλο πυραυλο στον πλανητη μπουμ...

   Διαγραφή
  4. γελαει και το παρδαλο κατσικι με τις αρλουμπες του γυφτου

   Διαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ....

   ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ,ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ Η ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ....ΔΕΙΤΕ ΤΑ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΔΝΤ,CIA,ΕΚΤ ΚΛΠ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ ΕΣΗΕΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΨΕΛΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΘΑΝ ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ 200 ΕΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

   ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,ΟΣΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ,ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ..!!

   ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΟΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

   ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ "Ε.ΣΥ."

   ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

   ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17647

   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

   Διαγραφή
  6. ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ;
   ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;
   ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;
   ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ;

   Διαγραφή
  7. Artemis Sorras
   ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ.

   ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

   ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣIΜΟΙ
   ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙOΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝΝ.

   ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝIΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

   ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΑ ΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

   https://www.facebook.com/pages/Artemis-Sorras/461447663901526

   Διαγραφή
 16. Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ .......... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ Α ΧΑ ΧΑ Χ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χ Α ΧΑ ΧΑ, ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 10ΕΥΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΕΙΝΑ,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ********Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η**********

   Vasilis Theodoropoulos
   Γ.Γ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

   ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!! ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

   ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

   ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ -ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ- ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΙΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

   Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ:
   «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ε.ΣΥ.

   ΕΔΩ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...!!!!

   http://alfeiospotamos.gr/?p=24557

   Διαγραφή
 17. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΕΡ ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ COPY ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ!!ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΥΧΤΑ ΑΠΟΨΕ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΤΟ "ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕ"!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ 12.22!!!!!!!!!!!!!!ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΘΗΚΕ Η ΓΥΦΤΙΣΣΑ?????????????????

   Διαγραφή
  3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ...

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ..
   ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ
   ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ
   ΣΕ ΚΑΜΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ...!!!

   ΓΕΝΟΣ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΕΚ ΖΗΝΟΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ …ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

   ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΛΥΠΗ ΡΕ ΓΜΤ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΟΥΝ,ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...

   Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΛΛΗΝΑ......

   ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ...

   ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...

   https://www.youtube.com/watch?v=lu4U-pQgIYY

   Διαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΣΑΝ Κ ΕΣΑΣ,ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ Κ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΦΛΩΡΑΚΙ!ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!!!!!!!
   https://youtu.be/U-Vxcc04fns
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

   Διαγραφή
  6. ΘΥΜΑΣΤΕ Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ,ΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ..
   ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΗ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..
   ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??
   ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 600 ΔΙΣ$ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟ 42 ΔΙΣ ΜΕ ΛΗΞΗ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ..
   Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΡΜΑΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 4-5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..
   ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΕΡΠΕΤΑ..
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ..

   Διαγραφή
  7. ΩΡΑΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Κ ΠΑΤΕ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ 10ΕΥΡΑ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ?
   ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ,ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ?????ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΛΟΥΤΟ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΙΚΟ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΤΕ ΔΕΚΑΡΙΚΑ??????ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ !!!!!!!ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

   Διαγραφή
  8. http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480103537054#c8155648069384510929
   http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480103624008#c7612757637336021828
   http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480103767816#c3473http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480103767816#c3473294407611928309
   294407611928309
   ΤΕΛΟΣ ΓΕΛΟΕ 12ΘΕΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!

   Διαγραφή
  9. ΚΑΑΑΛΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΙΟ ΤΕΡΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  10. ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΤΑΜΕΙΑ-Δ.Ο.Υ. ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…
   Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΤΑΜΕΙΑ-Δ.Ο.Υ.

   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ YELLOWRADIO 14/9/2016
   https://www.youtube.com/watch?v=PP8xWPWImOQ

   ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

   Διαγραφή
 18. ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
  ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
  ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ.
  ΜΕ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η "ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΒΟΥΛΗ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ,ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΣΤΡΑΤΟΣ,ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΡΟΜΟΙ,ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΛΠ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΑΦΜ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ..

   ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ
   ΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ,ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ...!!!!!
   ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…!!!!

   ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…
   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/11167801_1763872723836232_3473335247888286093_o.jpg

   Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΙΔΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ" ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ..ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ...!!!!

   Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ,Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ..

   ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

   ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ..
   https://www.facebook.com/panos.sozos/videos/vb.1611729265/10207147714763852/?type=2&

   ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
   https://www.youtube.com/watch?v=hEpPF7T3Je8

   Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ Κ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΑ!!!ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ Κ "ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ" ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΜΟΛΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ???ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ!!!ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!ΟΠΩΣ Κ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ"ΣΑΣ,ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. https://youtu.be/U-Vxcc04fns
   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΔΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΣΩΡΙΑΡΗΔΕΣ!

   Διαγραφή
  4. 12.31 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΟ ΤΩΝ ΠΣΩΡΙΑΡΗΔΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ?

   Διαγραφή
  5. ΤΙ ΑΛΛΟ???? ΚΟΒΩ ΛΑΣΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑ ΧΑΧ ΑΧ ΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

   Διαγραφή
  7. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΖΑΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Μ/Α ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...

   ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΙΧΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

   ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΞΕΤΥΛΙΧΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ,ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ,ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ...........
   ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.!!!

   ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣ ΚΑΖΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΒΟΥΛΗ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ.!!!!
   https://sorrasgegonota.wordpress.com/

   Διαγραφή
  8. https://youtu.be/o2Btkd0LX_A
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

   Διαγραφή
  9. "ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ"??????????ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ????????ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ,ΟΤΑΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  10. https://youtu.be/o2Btkd0LX_A
   ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
   ΟΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟ!Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ!ΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΜΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
 19. το εχω δει.χαχαχαχαχαχαχαχα
  χαχαχαχαχαχαχαχαχα!ζαμπον τυρι και πατσα τα καυσιμα των πυραυλων.χαχαχαχαχαχχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. https://youtu.be/nnRyAEHW38M
   ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο 12ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ!!!!!!!!!!!!1

   Διαγραφή
  2. ΝΑΙ ΡΕ,ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!ΚΛΑΝΙΑ Κ ΦΥΓΑΜΕ!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. https://youtu.be/nnRyAEHW38M
   ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΦΛΩΡΑ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ?

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]