«Καζάνι» που «βράζει» όλη η Μακεδονία κατά Κ.Μητσοτάκη – Εν χορώ αποδοκιμασίες από 30.000 θεατές στη συναυλία του Λεξ – ΒΙΝΤΕΟ

 «Καζάνι» που «βράζει» είναι όλη η Μακεδονία κατά του Κ.Μητσοτάκη όπως αποδεικνύεται από τις εν χορώ αποδοκιμασίες τριάντα χιλιάδων θεατών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την συναυλία του ράπερ Λεξ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές από τη συναυλία όπου 30.000 πολίτες αποδοκίμαζαν τον πρωθυπουργό με γνωστό μελοποιημένο υβριστικό σύνθημα.

Να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά τις αποδοκιμασίες μετά το τέλος της συναυλίας «έπεσαν» δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους που  επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή του ΑΠΘ.

Το «κερασάκι» στην «τούρτα» για τις μαζικές αποδοκιμασίες θεωρείται η απόφαση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πολιτικού συμμάχου του Κ.Μητσοτάκη ο οποίος έχει πει ότι «βρισκόμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία για την Ουκρανία» να δημεύσει περιουσιακά στοιχεία του Ιβάν Σαββίδη και να του επιβάλει κυρώσεις.

loading...