ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Με τους 300 Απάτριδες της Βουλής

γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Το μεγαλύτερο όπλο της μαφίας των Σιωνιστών δανειστών είναι οι πολιτικοί μας που ξεπουλούν Πατρίδα και Λαό για να γίνουν Βουλευτές-Υπουργοί- και Πρωθυπουργοί.

Τσίπρας: Τίποτα διαφορετικό από τους ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλους- Κυριάκο. Είναι συνέχεια της υπόδουλης πολιτικής αυτών των ανδρείκελων & σφογγοκωλάριων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι ηλίθιοι πολιτικοί των Αθηνών είναι ότι πεί ο Κοσμοκράτορας.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ BARAK OBAMA έρχεται εδώ στο κράτος μπανανία του Αλέξη-Κυριάκου-Φώφης-Βασίλη- Ποτάμια, κ.λ.π. με δύο σκοπούς.

1.-Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τη Θράκη-Ανατ.Αιγαίο-Νησιά στη Τουρκία, σε αντάλλαγμα της ιδρύσεως του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

2.-Να ζητήσει από τους «Έλληνες» πολιτικούς να παραχωρήσουν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. στο ΙΣΡΑΗΛ.Ανάλυση

--------------------------

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγω, μην ξεχάσεις το λόγο που εκφώνησε ο τότε πρόεδρος Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ BILL CLINTON.

Ο 6ος Αμερικανικός Στόλος έρχεται στο Αιγαίο για να βοηθήσει τους Τούρκους να πετύχουν τη διχοτόμηση του Αιγαίου, και να κάνουν απόβαση στα νησιά, όπως τότε στη ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!!!!!!!

Εάν τα δύο αυτά αιτήματα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας δεν γίνουν δεκτά από τους «Έλληνες» πιόνια πολιτικούς, τότε θα χρησιμοποιηθεί στρατιωτική βία από το ΝΑΤΟ & Τούρκους, όπως έγινε το 1974 στη ΚΥΠΡΟ, με σκοπό να διχοτομήσουν το Αιγαίο στον 25ο Μεσημβρινό.

Την ίδρυση του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ θα το πληρώσει η ΕΛΛΑΣ, με απώλεια εδαφών & θαλασσών προς τη Τουρκία. Η Τουρκία ζητάει σε αντάλλαγμα των εδαφικών απωλειών της ιδρύσεως του Κουρδιστάν, να επεκταθεί δυτικά στο Αιγαίο-Θράκη!!!

Το ΝΑΤΟ- ο στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας- θα παίξει αισχρό και εχθρικό ρόλο κατά της Ελλάδος, όπως έπαιξε το 1974 στη διχοτόμηση της Κύπρου.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με το εχθρικό ΝΑΤΟ στη μέση να προστατεύει τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, δεν θα μπορούν να υπερασπιστούν το Αιγαίο με τα Νησιά και τη Θράκη.

Τους Τούρκους & ΝΑΤΟ θα βοηθούν οι λαθρομετανάστες.

Οι εχθροί βρήκαν σύμμαχο εντός των τειχών......

Τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας όπως τα σχεδίασε ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ είναι, στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατ. Μεσογείου.

Το Ισραήλ θα παραχωρήσει στη Τουρκία ένα μέρος των ενεργειακών κοιτασμάτων της Ελληνικής & Κυπριακής Α.Ο.Ζ.

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από την οκονομική κρίση, σχεδιασμένη από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επιμένει να λέει, «Η πορεία της Ελλάδος είναι μέσα στην Ε.Ε. , στην Ευρωζώνη, και μέσα στο εχθρικό ΝΑΤΟ».

Ο ΥΠ.ΕΞ. της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας κύριος HENRY KISSINGER ομολόγησε ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα ήταν δρομολογημένη από το 1983 από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία του δανειστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Εν όψει αυτής της καταστάσεως οι Ανθέλληνες Σιωνιστές 300 της Βουλής ασχολούνται με τα κανάλια της T.V.

Δηλαδή, «Εδώ ο κόσμος χάνεται και το Μ.... χτενίζεται» που λέει ο Λαός!!!

Τα Μνημόνια αυξάνονται και πληθύνονται...........

Ούτε τους κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές των Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου του Αλέξη, δεν μπορούν να πιάσουν...................

Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι οι Έλληνες, εισηγούμαι προς τους Ανθέλληνες πολιτικούς να κατεβάσουν κάτω τη ΡΩΣΙΑ.!!!

Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε.................

Πρέπει να πούμε στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες το ηρωϊκό ΟΧΙ του 1940.

Πρέπει να πούμε στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους της Γης, Ή ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ του Λεωνίδα.

Δεν πρέπει να παραδωθούμε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!!!

Η παράδοση στους Σιωνιστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αφού έχουμε εναλλακτική λύση τη ΡΩΣΙΑ!!!

Να τους προκαλέσουμε τη μεγαλύτερη ζημιά!!!

Ξυπνήστε Ρε ηλίθιοι πολιτικοί των Αθηνών, η αγανάκτηση του Λαού είναι μεγάλη. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/ΑρθρογράφοςPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΝΑΛΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΗ ΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ Χ.ΑΥΓΗΣ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ κ Ο Π.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΗΣ κ ΑΠΟΚΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΙΣ??? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΚΟΜΠ ΡΟΤΘΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΜΙΔΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! κ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑ ΑΝΤΩΝΑΡΕΕΕΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΖΙΧΑΑΝΤ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΛΕΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΕΣΟΙΣ ΛΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ κ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..

  ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ...

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ Η ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ...

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
  ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!

  ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ 117 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

  ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ..

  ΕΔΩ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

  ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
  1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

  2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...!!!!!

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ...!!!

  ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Κωστής Στεφανόπουλος στο Μουσείο Ολοκαυτώματος των Εβραίων στο Ισραήλ.
  Η σχέση του με τον Διεθνή Σιωνισμό.
  Δείτε εδώ φώτο, αποκαλύψεις...
  http://imgur.com/a/evf8l

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]