«Ξετυλίγουν» το κουβάρι του Κ.Σπέισι – Οι τεχνικές «αποπλάνησης» σε 30αρηδες

Μετά  τον Anthony Rapp που κατηγόρησε τον ηθοποιό,Κέβιν Σπέισι  για παρενόχληση, υπάρχουν και άλλοι άνδρες που μιλούν ανοιχτά για όσα ήθελε να κάνει!

Ανάμεσά τους και ο Μεξικανός ηθοποιός Roberto Cavazos που κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση. Εκτιμά μάλιστα ότι θα βγουν πολλές περισσότερες κατηγορίες εναντίον του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού στη φόρα.

Ο Roberto Cavazos πήρε μέρος σε πολλές παραστάσεις στο Old Vic Theater όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής ο Κέβιν Σπέισι. «Φαίνεται ότι η μόνη προϋπόθεση ήταν να είναι άντρας κάτω των 30 ετών για τον Κέβιν Σπέισι προκειμένου να αισθανθεί άνετα να μας αγγίξει», έγραψε στο facebook ο Μεξικανός ηθοποιός.

Μιλώντας για τον Anthony Rapp είπε πως μόνο μόνος του δεν ήταν. «Όσοι από εμάς βρεθήκαμε με τον Κέβιν Σπέισι όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο Old Vic Theater γνωρίζουμε ότι πολλοί περισσότεροι θα βρουν το θάρρος να πουν τις ιστορίες τους τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Δεν θα με εξέπληττε αν οι αριθμοί είναι παρόμοιοι με αυτούς του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν», τόνισε αναφερόμενος στις δεκάδες γυναίκες που κατηγόρησαν τον παραγωγό του Χόλιγουντ για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Ο 35χρονος ηθοποιός Roberto Cavazos συμμετείχε σε τρεις παραστάσεις στο Olc Vic Theater κατά τη διάρκεια της θητείας του Κέβιν Σπέισι ως καλλιτεχνικού διευθυντή από το 2004 έως το 2015. Αποκάλυψε ότι είχε δύο δυσάρεστες εμπειρίες μαζί του που συνορεύουν με παρενόχληση.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσοι μου είπαν την ίδια ιστορία. Ο Κέβιν Σπέισι τους καλούσε να τον συναντήσουν για να μιλήσουν για την καριέρα τους. Όταν έφταναν στο θέατρο είχε ετοιμάσει ένα όμορφα φωτισμένο πικνίκ με σαμπάνια στη σκηνή. Κάθε ιστορία διαφέρει από το πόσο μακριά το πήγαινε, αλλά η τεχνική ήταν πάντα η ίδια. Συχνά πήγαινε στο μπαρ του θεάτρου και τριβόταν επάνω σε όποιουν του έκανε. Έτσι ήταν και με μένα τη δεύτερη φορά. Δεν ενέδωσα ποτέ αλλά ξέρω ανθρώπους που ήταν πολλοί φοβισμένοι να τον σταματήσουν».

loading...