Η Ελληνική επιγραφή της Μιννεσότα των ΗΠΑ από το 2748 π.χ.

Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΣΙΓΚΤΟΝ
ΤΗΣ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑΣ ( ΗΠΑ ) ( ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑΣ ΗΠΑ ).ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΥΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2,748 Π.Χ.

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΤΟΣ 2765 Π.Χ.

ΤΟ ΕΤΟΣ 2765 Π.Χ. – 2715 Π.Χ. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΝΕΑΣ Ο 10 ος.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2795 ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2715 Π.Χ.ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 80 ΕΤΩΝ.
ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 35 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΕΠΙ 50 ΕΤΗ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
ΘΕΣΜΟΥΣ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ,
ΗΤΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΩΝ ,ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΕΥΓΕΝΗ.
ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΜΙΝΥΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ, 35 ΑΤΟΜΑ,15 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 25 ΑΝΔΡΕΣ,
ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 15 ΗΤΑΝ ΝΕΑΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΕΡΜΟΕ = ΕΡΜΙΟΝΑ ,ΑΠΟΙΚΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ
ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΠΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ.ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ,ΕΦΘΑΣΑΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ 60 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑ.
ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΙΚΙΣΜΟ,ΑΠΟ 20 ΟΙΚΗΜΑΤΑ.ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥΣ ( ΜΙΝΕΑ ).

loading...

9 thoughts on “Η Ελληνική επιγραφή της Μιννεσότα των ΗΠΑ από το 2748 π.χ.

  1. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…!!!

    9.000 χρόνια πριν, οι Έλληνες γύριζαν τον Πλανήτη, λένε ξένα πανεπιστήμια. ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΡΜΕΙΔΗ
    Δεν είναι ανθελληνισμός όταν Αμερικανοί επιστήμονες τεκμηριώνουν ότι Έλληνες πήγαν στην Ιαπωνία, Κίνα και Χιλή και δεν το αναφέρουν σε κανένα βιβλίο του Υπουργείου Παιδείας; Γιατί οι απόψεις Αμερικανών καθηγητών ανθρωπολογίας παλαιοντολογίας και ιστορίας ου τεκμηρ ιώνουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες πήγαν παντού, όπως στην Ιαπωνία,Κίνα και στην Χιλή αλλά… δεν υπάρχουν ούτε ως πληροφόρηση σε καμμία βαθμίδα εκπαιδεύσεως, ούτε εις έντυπα ιστορικού ή μη περιεχομένου [2013]. Αδιαφορία ή ανθελληνισμός του υπουργείου Παιδείας και Εξωτερικών ;
    Πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες, ανάμεσα τους και ο καθηγητής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Phoenix ο Dr. Thomas S. Anderson υποστηρίζουνε ότι οι Ίωνες κατέφτασαν στην Ιαπωνία το 7000 π.Χ. και χρησιμοποίησαν το νησί Χοκάιντο για ορμητήριο του αποικισμού της Αμερικής, ο οποίος πρέπει να έγινε γύρω στο 6.500 π.Χ. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, πρέπει να έφθασαν στο νησιωτικό σύμπλεγμα των νήσων Χαβάη. Για αυτό έχουνε μείνει εκεί και διάφορες ελληνικές λέξεις όπως Αέτο, όπου στα χαβανέζικα σημαίνει Αετός. Οι τότε Ίωνες πρέπει να χωριστήκανε σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα κατευθύνθηκε προς βορρά. Αυτοί ήτανε οι Ίωνες – Βάκχιοι, ενώ η δεύτερη ομάδα κατευθύνθηκε προς νότο, αυτοί ονομαζότανε Ίωνες – Εκάτιοι.
    Οι Ίωνες Βάκχιοι μετονομάστηκαν σε Ιοναβάκχιο, που αργότερα με γλωσσολογικές παραφράσεις έγιναν οι σημερινοί Ναβάχο, ο πιο πολιτισμένος λαός Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής. Αυτοί δώσανε στις σημερινές Η.Π.Α. διάφορα τοπωνύμια όπως το ποτάμι : ποταμόκ, που προέρχεται από την ελληνική λέξη ποταμός. Αντίθετα οι Ίωνες Εκάτιοι, μετονομαστήκανε με το πέρασμα των αιώνων σε Ίν[ωνες] +[Ε]κατεις, που με τη γλωσσολογική εξέλιξη έγιναν αργότερα οι Ίνκας, ο πιο πολιτισμένος λαός της Νοτίου Αμερικής. Οι πρόγονοι των Ίνκας είχανε ιδρύσει πολλές πόλεις όπως και την πόλη Τιτουάνκο, που κανείς επιστήμονας μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει το πως εξαφανίστηκαν οι κάτοικοί της.
    Ο διακεκριμένος παλαιοντολόγος και αεροναυπηγός καθηγητής του πανεπιστημίου του Michigan o Dr. Hugo Weaving, μπόρεσε τελευταία να αποκωδικοποιήσει την γραφή των κατοίκων εκείνης της μυστηριώδους πόλεως και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ελληνική διάλεκτο, όπως οι Αιολικές διάλεκτοι των κατοίκων της Θεσσαλίας και της Μυτιλήνης. Τι γίνεται τώρα; Ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης Dr. Don Davis εξηγεί ότι οι κάτοικοι της πόλεως Τιτουάνκο εξαφανίστηκαν χωρίς να υπάρχουνε στην πόλη τα ίχνη κάποιας φυσικής καταστροφής, επιδημίας ή πολέμου, γιατί οι κάτοικοι είχανε τόσο ανεπτυγμένο πολιτισμός, που μπορέσανε να αποικίσουνε το διάστημα. Κι έτσι εξαφανίστηκε εκείνος ο μυστηριώδης πολιτισμός των Άνδεων σε μία νύχτα.
    [απόσπασμα εκ του άρθρου της Καθ. Αθηνάς Κεχαγιά, Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
    α ) η περίπτωση των Αϊνώ ή Αϊνού εις την Ιαπωνία
    Πολλοί ξένοι επιστήμονες μεταξύ των οποίων και ο Καθηγητής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Phoenix, Thomas S. Anderson, υποστηρίζουν ότι οι Ίωνες έφτασαν στην Ιαπωνία το 7.000 π.Χ., στοχεύοντας στο να την χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για τον αποικισμό τους στην Αμερική.
    Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν κάποια συγκεκριμένη αποστολή στην «χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου» όπως αναφέρουν τα «Διονυσιακά», κατά την πανάρχαια εκστρατεία των Ελλήνων στην Ασία περί το 3.000 π.Χ.

  2. Η επίσημη ιστορία της Ιαπωνίας αναφέρει μάλιστα πως όταν οι πρώτοι Ιάπωνες διέσχισαν την Κίνα κι έφτασαν στην Ιαπωνία, συνάντησαν μία λευκή γενειοφόρα φυλή (φαινόμενο εξαιρετικά σπάνιο στην γη της Ανατολίας), τους Αϊνώ, που ήταν δεινοί πολεμιστές και κυνηγοί. Οι Ιάπωνες και γενικά οι Ασιάτες δεν διαθέτουν πυκνές γενειάδες, αφού τα γένια τους είναι αραιά.
    Οι Αϊνού (< Ίωνες) ή πιο σωστά Αϊνώ, «η λευκή φυλή» της Ιαπωνίας, όπως τους αποκαλούν. Στις αρχές του 20ου αιώνος οι Αϊνώ αριθμούσαν περί τα 3.000.000! σήμερα είναι πολλοί λιγότεροι λόγω και της μη προσμίξεως τους με τους Ιάπωνες.
    Ζουν στο Χοκκαΐντο, στην νότια Σαχαλίνι και στην Φορμόζα, την γνωστή σε όλους μας με την ονομασία Ταϊβάν.
    Οι Αϊνώ είναι λευκοί στην όψη, κάποιοι έχουν γαλάζια μάτια και είναι ψηλοί στο ανάστημα.
    Ο Ιωάννης Πασάς εις το βιβλίο του: «Η Αληθινή Προϊστορία, οι πληροφορίες περί των Αϊνώ είναι ανεπαρκείς και, συνεπώς, δεν υπάρχουν στοιχεία για την ζωή και την δράση των λευκών αυτών ανθρώπων, που είχαν φθάσει και εγκατασταθεί στην Άπω Ανατολή.
    Από τα λιγοστά που γνωρίζουμε για εκείνους, μπορούμε να διακρίνουμε τις ομοιότητές τους με τους αρχαίους Έλληνες βασικά εις τον τρόπο διοικήσεως, εις την ενδυμασία, την γλώσσα, και πολλά άλλα.
    Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι προστάτιδα της φυλής τους θεωρούν την «Ματεράσου», εκ του μη – α – τέρα σου (σχόλιο diadrastika: Μητέρα;), όπως και τα ονόματα που έχουν δώσει σε κάποια από τα χωριά τους. Όπως το όνομα Ιτάμι, το όρος Ίταμος εις την περιοχή της αρχαίας Θεσσαλίας, η Αρία, από την ελληνική λέξη Αρεία – Άρης, ο θεό του πολέμου, το Ογκάκι εκ του Όγκα το οποίο ήτο επίθετο της θεάς Αθηνάς εις τους Θηβαίους. Επίσης το ιερό πτηνό της Αθηνάς την κουκουβάγια, την οποία την έχουν ως το πτηνό της σοφίας.
    Οι στολές τους είναι κεντημένες με αρχαιοελληνικούς μαιάνδρους ενώ συνηθίζουν να φορούν εις το κεφάλι τους ένα είδος στεφανιού ανάλογο με αυτό το οποίο φορούσαν οι πιστοί του Διονύσου κατά την διάρκεια των Διονυσιακών εορτών, δηλαδή στεφάνια από κισσό και άμπελο.
    Οι δε γυναίκες τους φορούν εις το κεφάλι τους, σκυθικό σκούφο, δερμάτινο με σχήμα περικεφαλαίας.

    Οι εικονιζόμενοι αριστερά – δεξιά φαίνεται χωρίς τα χαρακτηριστικά των Ασιαστικών φυλών και δη το «κίτρινο», τα σχιστά μάτια, τα πυκνά γένια.

    Αριστερά η εικονιζόμενη γυναίκα είναι από την φυλή των Αϊνώ, όπου φαίνονται και εις αυτήν τα μη ασιατικά χαρακτηριστικά, το ντύσιμο, και ότι να φορούν εις το κεφάλι τους ένα είδος στεφανιού ανάλογο με αυτό το οποίο φορούσαν οι πιστοί του Διονύσου κατά την διάρκεια των Διονυσιακών εορτών, δηλαδή στεφάνια από κισσό και άμπελο.
    [τα ανωτέρω πληροφορίες όπως και οι φωτογραφίες είναι απόσπασμα από το άρθρο με την ονομασία – Άγνωστοι Έλληνες: Αϊνώ, όταν ο Ελληνισμός «άγγιξε» την Ιαπωνία – από τον Greek Odyssey]
    [η βιβλιογραφία αποκρύπτεται μέχρι κυκλοφορίας του βιβλίου του συγγραφέως, διότι αντιγράφονται τα άρθρα του άνευ αναφοράς εις το όνομά του]
    Απόσπασμα από το βιβλίο του συγγραφέως Ομήρου Ερμείδη με τον τίτλο «Αναμνήσεις από το μέλλον του χθες» υπότιτλο «Ηρωολόγιον Αγιολόγιον» υπό έκδοσιν τέλος 2016.
    pirforosellin. diadrastika.com

  3. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΟΡΗ ΙΝΔΙΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ…

    "ΕΙΣΑΙΜΑΜΟΥ"…!!!!

  4. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ'…..ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΩΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΙΑΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΚΩΛΑΡΙΤΣΑΣ ;;;;

  5. Tι είναι Ο Θεός ; Ο Σώρρας ! Πρέπει ολοι να τον υπακούμε !!
    και πρέπει να του εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας που
    δεν τον άφησαν οι Έλληνες να κόψει την Ελλάδα σε κομματάκια!!!
    Σε τι πιστευει ο Σώρρας; Πιστεύει στη πανθρησκεία δηλαδή
    στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ,στο τριπτυχο
    οικουμενισμός πανθρησκεία Σιωνισμός

    Δυστηχώς όμως για το Σώρρα το σύστημα το πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα
    επειδή η γυναίκα του είναι πολλή φιλοχρήματη και υπτιμούσε τη νοημοσύνη τους επίσης παρόλο οτι ήταν πιόνι της τον ζήλευε
    Πως λοιπόν ο Σώρρας θα μπορούσε να είναι ο ανθρωπός τους με πολλά έξοδα προσωπικά;
    ένας τόσο σπάταλος φιλοχρήματος αμόρφωτος κοντοστούπης;
    Ετσι λοιπόν έφτασε το τέλος για το βλάκα της Αρσινόης δηλαδή της συνδέμου
    και του πανιβλακα που τώρα το έσκασε και τρέμει κρυμμένος στη ΠΑΤΡΑ
    ΚΑΙ ΝΟΜΊΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ !!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  6. Εκτός Ελλάδας ψάχνουν πλέον τον Αρτέμη Σώρρα και τη γυναίκα του δυο μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση, την ολοκλήρωση της έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την άσκηση βαρύτατων διώξεων κατά του 50χρονου και 7 συνεργατών του, για την υπόθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τη δράση του φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις".
    Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, ούτε η δημιουργία ειδικής ομάδας έμπειρων αξιωματικών, ούτε η βοήθεια της Αντιτρομοκρατικής, ούτε το σάρωμα για εβδομάδες κάθε κατοικίας γνωστού, φίλου, συγγενή και συνεργάτη του 50χρονου φυγόποινου δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των επιτελών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι ήταν θέμα ημερών ο εντοπισμός και η σύλληψη του.

    Έτσι, χρειάστηκε να περάσουν πολλές εβδομάδες και να χαθεί πολύτιμος χρόνος για να συνειδητοποιήσουν οι αρχές ότι ο 50χρονος δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται πια ως ένας γραφικός τύπος που υπόσχεται να σώσει τη χώρα, αλλά ως εγκέφαλος μιας εγκληματικής οργάνωσης με πολλαπλές δραστηριότητες και πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα.

    Μάλιστα, όταν ξεκίνησαν οι αστυνομικοί να ασχολούνται σοβαρά με την εξαφάνιση του Σώρρα και να ψάχνουν σε βάθος την υπόθεση σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τις κινήσεις του, εξιχνιάστηκαν άσχετες υποθέσεις και συνελήφθησαν ακόμη και άτομα για συμμετοχή σε φόνο και τεμαχισμό Πακιστανού στον Πύργο Ηλείας. Και ο φερόμενος ως δράστης μπορεί να συνελήφθη (δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση Σώρρα) όμως ο νούμερο 1 καταζητούμενος αυτή τη στιγμή στη χώρα, δεν βρέθηκε πουθενά.

  7. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ. ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΑΝ ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΝ? ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΌΒΑΡΔΟΥΛΑ….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΟΠΑΖΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΑΝΑΞΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΡΙΜΑ…..

  8. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ??

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙ’ΑΥΤΟΙ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ’ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Η ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ..

    ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 17/5 ΞΕΚΙΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ…..ΓΙ’ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ…

  9. Δηλαδή με το άρθρο 120 τι θα κάνεις; Πες μας και μας να δούμε που θα φτάσεις

Comments are closed.