ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ: 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

GEWKWN: 

– Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ

– ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

– ΜΑΡΤΗΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

-25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

– Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…..

-Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ       

Παιδιά μου, πολλοί άνθρωποι από εδώ και πέρα θα παίρνουν με την χάρη Του Θεού αυτά τα λίγα η πολλά μηνύματα ( πνευματικά μηνύματα αλλά και για γεγονότα )  αυτούς όμως θα τους συκοφαντήσουν με τον χειρότερο τρόπο, και θα διωχθούν μερικοί που θα μιλήσουν σήμερα για τα επερχόμενα γεγονότα.

Το έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, για τον Θεό είναι ΕΝΑ, λοιπόν Ελλάδα και Κύπρος θα γεμίσουν από δυστυχισμένους ανθρώπους που θα έρθουν να σωθούν από τον πόλεμο ( τον χρόνο του πολέμου τον γνωρίζει Ο Θεός ) θα υποφέρουν πολύ από τις κακουχίες αλλά και από την πείνα, θα είναι δυστυχισμένοι και από πίστη ( θα κατηγορούν τον Θεό για τα δεινά τους ) όμως κάποιοι από αυτούς θα γίνουν ορθόδοξοι……. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ .

Με ρωτούν πως θα γίνουν τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης όταν ζουν εκεί 17 εκατομμύρια τούρκοι, παιδιά μου, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, και οι Έλληνες είναι αυτοί που θα τρέξουν σε όλο τον κόσμο εν ονόματι Κυρίου να διδάξουν το Ευαγγέλιο του Θεού σε κάθε γωνιά της Γης, θα ευλογούν και θα βαφτίζουν σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη Γη.

Δεν πιστεύετε τώρα, αλλά θα τα δείτε με τα μάτια σας όλα αυτά που σας είπα, θα δείτε να μαζεύονται πολλοί άνθρωποι λόγο πολέμου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ που πιάνει από την περιοχή του πόντου έως την Ελλάδα, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ότι είναι μόνο η Ελλάδα, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ….

Αυτή η Ελληνική Γη θα γεμίσει από ανθρώπους τρομαγμένους για να σωθούν από τους πολέμους, θα έρθουν στην Ελληνική Γη για να σωθούν από την φωτιά που θα ανάψει, θα έρθουν για μια ‘’μέρα’’ και μετά να γυρίσουν στα σπίτια τους ( αυτό νομίζουν )  αυτό είναι λάθος διότι θα αρχίσει η πείνα και τότε η Ελληνική Γη θα καρποφορήσει, θα δώσει όλα τα αγαθά της ακόμη και οι πέτρες θα γίνονται ψωμί για να τρώνε οι άνθρωποι, αυτά θα γίνουν διότι θα επέμβει Ο ΚΥΡΙΟΣ, και όλος αυτός ο κόσμος θα γονατίσει μπροστά στο μεγαλείο της Ελλάδος, και των Ελλήνων, αλλά πάνω από όλα θα δουν το Μεγαλείο του Θεού, του Χριστού, της Παναγίας, των Αγίων……

Και θα χορτάσουν, και θα πιστέψουν, και όταν θα επιστρέψουν στις χώρες τους όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, αυτοί θα είναι στο μέλλον οι λαοί που δεν θα πειράξουν πλέον την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αυτοί που κυβερνούν τώρα θα πέσουν και θα έρθει μια άλλη κυβέρνηση προσωρινή που ίσως την ονομάσουν ‘’οικουμενική’’ η ‘’ εθνικής σωτηρίας’’ και θα είναι μια κυβέρνηση από διάφορα κόμματα, θα αρχίσουν επίσης να δημιουργούνται πολλά μικρά κόμματα τα περισσότερα από αυτά για το καλό της Ελλάδας, αλλά δεν θα προλάβουν να μπουν ποτέ σε μια βουλή διότι μετά από την κυβέρνηση που σας είπα την ‘’οικουμενική’’ κλπ  που έρχεται πολύ σύντομα , σας είπα και για τον Μαρτη….

ΜΑΡΤΗΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ…….

Ο Μάρτης θα είναι ο μήνας των μεγάλων ανατροπών και αλλαγών και η 25η Μαρτίου θα είναι μέρα ανατροπής προς το καλό.

Θα ανέβουμε έναν Γολγοθά-μεγάλη εβδομάδα και θα γίνει η Ανάσταση Του Κυρίου μαζί με την Ανάσταση των Ελλήνων

Το κτύπημα από την Τουρκία θα γίνει, αλλά το πότε μόνο Ο Θεός το γνωρίζει, αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι θα γίνουν, ότι έχει προφητευτεί και ότι έχει δοθεί από τους Αγίους και ότι δίνει Ο Κύριος σήμερα μέσω διαφόρων Γερόντων και ανθρώπων

Να προσέξετε όμως παιδιά μου να μην πλανηθείτε από διάφορα που λένε κάποιοι , όπως ότι έχει παρουσιαστεί σε διάφορες περιοχές ο Βασιλιάς Ιωάννης, η ότι είδαν τον Χριστό στον ουρανό κλπ.  Παιδιά μου η εποχή αυτή που περνάτε θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και θα βρουν ευκαιρία πολλοί άνθρωποι του σατανά να πλανήσουν τους ανθρώπους με κάποιο τρόπο.

 Εσείς αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι…. ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ το τι γράφει και λέει, και ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ, σε αυτά θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, και την γνώση, και όχι από την τηλεόραση, εφημερίδες και άλλα….. τα πάντα τα λέει η Καινή Διαθήκη και η αποκάλυψη.

Όλα αυτά θα τα δείτε παιδιά μου, όλα αυτά θα οδηγήσουν τους Έλληνες και όχι μόνο αυτούς  στην ελευθερία της Ελλάδος και στην παγκόσμια ελευθερία, θα ελευθερωθεί όλος ο πλανήτης από την δικτατορία του σατανά που σήμερα κυριαρχεί παντού, είναι οι ‘’τελευταίες’’ ημέρες που ξεγελά τους ανθρώπους

Θυμηθείτε και αυτά που είπαμε για την Αμερική από τις 24 /12/20, έγιναν γίνονται και θα γίνουν όλα, θα δούμε και άλλες ανατροπές και αλλαγές στην πορεία.

Θα δείτε παιδιά μου μετακινήσεις λαών από την μια χώρα στην άλλη, θα τα δείτε και στην Ελλάδα ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! θα έρθουν με κακό σκοπό οι περισσότεροι από αυτούς, θα φύγουν όμως όπως ήρθαν και θα μείνουν αυτοί που αξίζουν να γνωρίσουν τον αληθινό Θεό Τον Χριστό.

Θα γίνουν όλα αυτά που μας είπαν ο Άγιος Κοσμάς, ο Άγιος Παισιος, ο Άγιος Πορφύριος, ο Βατοπεδινος και άλλοι, δεν πρόκειται Ο Θεός μας, να βγάλει ανθρώπους δικούς Του, ψεύτες.

 Υπάρχει μόνο ένα μικρό παραθυράκι και αυτό είναι η μετάνοια των ανθρώπων, αν γίνει αυτό τότε Ο Θεός θα μας προστατέψει και θα μας βοηθήσει

Μην αμφισβητείτε κάποιους που λένε την αλήθεια ούτε και να τους συκοφαντείτε….. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΣΟ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…..

Αυτό που γίνεται είναι η μεταφορά του Λόγου Του Θεού και αυτά που σκέπτεται Ο Θεός για την ανθρωπότητα μέσω διαφόρων Γερόντων και ανθρώπων….

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….. Η πρωτεύουσα του Ελληνισμού θα είναι η Κωνσταντινούπολη, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ…….. δεν αλλάζει αυτό με τίποτα.

Θα ξαφνιαστείτε όταν θα δείτε τις πρωτεύουσες κάποιων χωρών να γίνονται  συμπρωτεύουσες της Κωνσταντινούπολης, ένα παράδειγμα, η Αθήνα, θα λέγεται πρωτεύουσα της Ελλάδος και συμπρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…. διότι η πρωτεύουσα του ελληνισμού θα είναι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, που θα κυριαρχήσει για όσα χρόνια θέλει Ο Θεός….. για 33 χρόνια;  Για 40 χρόνια; αυτό το γνωρίζει μόνο Ο Θεός……

Δεν θα σας μιλήσω για τα χρόνια του αντίχριστου γιατί τα ζείτε, δεν έχετε δει την παρουσία του διότι αυτή θα είναι πολύ αργότερα, τώρα ζείτε τα πονηρά έργα του, η παρουσία του ίσως να είναι σε 10 σε 30 σε 33 χρόνια; αυτό το γνωρίζει Ο Θεός, τώρα του στρώνουν το χαλί για αργότερα, αυτά θα τα δούμε και θα τα ζήσουμε, μην ξεχνάτε ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο για όσο χρονικό διάστημα θέλει Ο Κύριος

Αυτό που θα ζήσουμε τώρα είναι τα μεγάλα γεγονότα που έρχονται πολύ σύντομα, θα δούμε την πτώση των κυβερνήσεων και δεν θα ονομάζονται πλέον κυβερνήσεις αλλά….. Ηγεσία της χώρας, διότι δεν θα υπάρχουν πλέον οι 300 η 200 η 400 κλπ, αλλά θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων 30 η 32 και θα είναι πχ. Η Ελλάδα θα ονομάζεται……

 ‘’Η Ηγεσία της χώρας των Ελλήνων’’ …….και αυτό θα είναι κάτω από το βλέμμα του Θεού και κάτω από το βλέμμα της Κωνσταντινούπολης.

Η Ελλάδα θα χαράξει ξανά τον δρόμο της ορθοδοξίας, αλλά θα περάσουμε δυσκολίες, θα περάσουμε και την πνευματική πείνα, αλλά και πολύ δυνατή πείνα, όλα αυτά παιδιά μου εξαρτώνται από την μετάνοια του κόσμου και να ξέρετε ότι ο κόσμος ΟΛΟΣ ΘΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ …….

Μετάνοια-εξομολόγηση-θεια κοινωνία-προσευχή……

 

loading...