Και όμως οι Σπαρτιάτες είχαν προηγμένη τεχνολογία 2.500 πριν

Το έτος 1961 ο Αμερικανός πυρηνικός φυσικός και καθηγητής μεταλλουργίας δρ. Λάιλ Μπόρστ επισκέφθηκε την Σπάρτη επηρεασμένος από την ανδρεία των αρχαίων Σπαρτιατών αλλά και για να μελετήσει τα όπλα που χρησιμοποιούσε αυτός ο πολεμικός λαός της αρχαίας Ελλάδας.


Ζήτησε λοιπόν από τους εκεί αρχαιολόγους να δει δείγματα οβολών από το Ηραίον (ναό-θησαυροφυλάκιο της αρχαίας Σπάρτης) του 670 π.Χ. και αφού τα ανέλυσε απεφάνθη πως οι Σπαρτιάτες δεν είχαν απλώς σίδερο αλλά ατσάλι!

Δηλαδή ένα κράμα σιδήρου και άνθρακα με περιεκτικότητα σε άνθρακα μεταξύ 0,2 και 0,8%.Κατά την δήλωση του στους New York Times, αυτό ισοδυναμούσε με την κατοχή ατομικής βόμβας για τα… μέτρα της εποχής.

Αυτό εξηγεί επιστημονικά, πέρα από την αποδεδειγμένη ανδρεία που υπέδειξαν ο Λεωνίδας και οι 300 Σπαρτιάτες του στη μάχη των Θερμοπυλών και πέρα από την επιλογή του τέλειου στρατηγικού σημείου της μάχης, το πώς 300 άνδρες αποδεκάτισαν έναν στρατό Περσών, Μήδων και Σακών που αριθμούσαν τις 50.000 πάνοπλων αδρών, συμπεριλαμβανομένων και των πλέων επίλεκτων ταγμάτων των Περσών των αθανάτων, πριν πέσουν όλοι από τα βέλη των τοξοτών μετά απ΄ την προδοσία του Εφιάλτη.

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται (και μέσα από την επιστήμη) το πόσο προηγμένη τεχνολογία διέθεταν οι αρχαίοι Έλληνες. Φανταστείτε τώρα με πόση ευκολία μπορούσαν τα ατσάλινα ξίφη των Σπαρτιατών να διαπεράσουν τις χάλκινες και σιδερένιες πανοπλίες των Περσών και ακόμα πόσο φόβο θα προκάλεσε στους Πέρσες το γεγονός πως στα δικά ξίφη τους οι Σπαρτιατικές πανοπλίες έμεναν ανεπηρέαστες.

Πηγη tragiko
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD...ΨΩΡΡΑΣ ......666...... είπε...18 Νοεμβρίου 2012 11:10 μ.μ.
  Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ''ΙΔΙΩΤΩΝ'' ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ!


  PROJECT WORD EVACUATION,ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΝΕΦΕΛΕΣ...ΣΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ...


  O EΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD ΠΑΡΕΣΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΟΜΙΣΕ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....

  {ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ 18, 2012 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BLOGSPOT}
  Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ….
  ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ-ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ…ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΤΑΥΤΑ ΕΙΠΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΗΡΘΗ ,ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΗ ΥΠΕΛΑΒΕΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΑΥΤΩΝ.
  ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΕΣ ΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ…ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΑΝΔΡΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΕΙΣΤΗΚΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙΣ ΕΝ ΕΣΘΗΤΙ ΛΕΥΚΗ,
  ΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ,
  ΑΝΔΡΕΣ ΤΙ ΕΣΤΗΚΑΤΕ ΕΜΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ;
  ΟΥΤΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΝΑΛΗΦΘΕΙΣ ΑΦ’ΥΜΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ,ΟΥΤΩΣ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ,ΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΕΘΕΑΣΑΣΘΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ…
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΚΤΙΝΑ.
  Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ….
  ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΔΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ….
  ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: UFO? TAKING ENERGY FROM EARTH? TAKING WATER? WHAT IS IT?
  http://www.youtube.com/watch?v=a66GDKGfwIE&feature=player_embedded

  ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!!!.....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΗΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΞΕΝΟΙ'' ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!

  ΑΚΟΥΣΤΕ....slayer - angel of death...

  ...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
  ...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
  ...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
  ...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
  ...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
  ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
  ......666......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος είπε...18 Νοεμβρίου 2012 11:18 μ.μ.
   .ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΣ
   ΓΙΝΟΜΑΙ ΒΑΜΠΙΡ.
   ...ΑΟΡΑΤΟΣ...

   Διαγραφή
  2. ΕΙΔΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΩΔΗΣΕΙ ΜΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ,ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΙΑΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ ΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΤΕΧΝΕΣ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ....

   ΕΤΡΕΞΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΟΛΑΕΙ,ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ,ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ...

   ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΜΤ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΘΥΜΑΤΑ...

   ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ...

   Διαγραφή
  3. ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... .ΨΩΡΡΑΣ....666...... ...είπε 7 Νοεμβρίου 2012 11:15 μ.μ.

   ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΗΊ΄ΝΑ ΖΩΑ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ! ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ....Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ....ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΖΟΜΠΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ!....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ....ΗΛΙΘΙΟΙ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.... ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΟΝΑΧΙΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ''ΑΝΑΔΥΣΙΝ ΤΟΥ ΑΒΑΔΔΩΝ'' ΚΑΙ ΤΩΝ 72 ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ TERRA ΚΟΛΑΣΕΩΣ! ΜΟΝΟ ΟΥΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΠΕΤΥΧΑΝ, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΠΑΛ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΜΕΝΑ FREAKS! TO ΠΕΝΘΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 660 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ Κ0Λ0ΒΟΥ!!!! ...Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ... Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕΣ ' ΤΗ ΝΥΧΤΑ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠ' ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΟΥΝ! ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7ος και ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ... ...ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ... ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ... ...JESUS SAVES... .....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ..... .....STO AXRONO (ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΤΣΙΠ) MELLON..... ...Ο ΑΝΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ... ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD... ......666...... (Και η ομάδα του, απο τον Α του Λάγου) είπε...

   Η ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!!!!AGENDA 21

   ------------------------------------

   χα χα χα χα χα χα ζωα ελεγε ο ψωρρας ζωα και ο εξωκοσμικος
   κατεβατα με μπουρδολογιες ασυναρτησιες και εξωγηινες καταστασεις χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο κυριοι του προφιλ πατερακης - εξωκοσμικος


   Διαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχαχαχα οι ομοιοτητες
   ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΗΊ΄ΝΑ ΖΩΑ ,,,,.
   ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ....ΗΛΙΘΙΟΙ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ....
   ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ
   ΚΟΝΑΧΙΜ

   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]