Χρονοταξιδιώτης ισχυρίζεται ότι επέστρεψε από το 2137 και το 2749 και μας αποκαλύπτει τι θα συμβεί στο ΜΕΛΛΟΝ!!!

Ο Al Bielek συζητάει τι θυμάται από τις 6 εβδομάδες που έζησε στο έτος 2137 και τα 2 χρόνια που πέρασε στο 2749. Ένα πράγμα που θέλω να τονίσω είναι ότι πολλά από τα γεγονότα που περιγράφονται ότι έχουν συμβεί, συμβαίνουν τώρα στο παρόν μας. Η προσπάθεια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για κυριαρχία και η καταστροφική κλιματική αλλαγή για να αναφέρουμε μερικά.

Το Project Montauk ήταν μια σειρά από κυβερνητικά έργα των ΗΠΑ που μυστικά διεξήχθησαν στο Camp Hero ή την βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Montauk, στο Long Island για το σκοπό της ανάπτυξης ψυχολογικών τεχνικών πολέμου και εξωτικών ερευνών συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού στο χρόνο. Ο Jacques Vallée περιγράφει το Project Montauk ως τη συνέχεια της ιστορίας για το Πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Ο Al περιγράφει τι θυμάται αφού πήδηξε από το USS Eldridge στις 13 Αυγούστου 1943 – Ημερομηνία του πειράματος της Φιλαδέλφειας.
Βρήκε τον εαυτό του με τον αδελφό του, Duncan Cameron, σε νοσοκομείο του μέλλοντος για 6 εβδομάδες, να αναρρώνει από τραυματισμό από ακτινοβολία.
Το ιατρικό σύστημα του μέλλοντος χρησιμοποίησε δονήσεις και θεραπείες με φως.
Οι τηλεοπτικές εκπομπές ήταν εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα.
Αυτό που παρατήρησε είναι ότι οι αλλαγές της γης προκάλεσαν πολλές γεωγραφικές αλλαγές που ξεκίνησαν στην αρχή του 21ου αιώνα μέχρι το 2025.
Οι ακτές και το εσωτερικό των ΗΠΑ και της Ευρώπης ήταν ριζικά διαφορετικές από ότι είναι τώρα.
Η στάθμη του νερού είχε ανέβει και η Φλόριντα μειώθηκε πολύ μέχρι το Panhandle. Η Ατλάντα, της Τζόρτζια ήταν μόνο 3 μίλια από τον ωκεανό. Ο Μισισιπής έγινε λιμνοθάλασσα εσωτερικής ναυσιπλοΐας. Οι Μεγάλες Λίμνες έγιναν μία μεγάλη λίμνη.
Η Υποδομή των ΗΠΑ είχε καταρρεύσει. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς δεν αναφέρονταν πλέον ως έθνη.
Μια χαλαρή μορφή τοπικού στρατιωτικού νόμου υπήρχε το 2137.
Η Κεντρική κυβέρνηση δεν υπήρχε.
Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης άρχισαν να μετατοπίζονται, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε μια τεχνητή κατασκευή πόλου για να αποφευχθεί η κατάρρευση και η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων. Ως αποτέλεσμα, οι πόλοι δεν αναστράφηκαν.
Ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώθηκε στα 300 εκατομμύρια. Ο πληθυσμός των ΗΠΑ ήταν περίπου 50 εκατομμύρια.
Ισχυρίζεται ότι μεταξύ των ετών 1954-2000 η κυβέρνησή μας συνεργάστηκε με εξωγήινους για την απόκτηση τεχνολογίας, μηχανική μοντέλου προς κατασκευή και αντιστρόφως σε όλες τις τεχνολογίες τους.
Τα προβλήματα ξεκίνησαν κατά τα έτη 2003-2005. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη καταλάμβανε τον πλανήτη, αλλά, στη συνέχεια, ένας πόλεμος αναπτύχθηκε. Σε κάποιο σημείο ένας πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των Ρώσων/Κινέζων εναντίον των ΗΠΑ/Ευρώπη. Ένας αριθμός πόλεων των Η.Π.Α. καταστράφηκαν. Η νέα παγκόσμια τάξη κατέρρευσε.
Η κυβέρνηση έχει την τεχνολογία για τη μείωση της ζημιάς από την ακτινοβολία και τα πυρηνικά απόβλητα μέσα σε λίγες μέρες, ακόμα και τώρα, αλλά αρνείται να το χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους. Στο μέλλον, η τεχνολογία χρησιμοποιείται για να καθαρίσει την ακτινοβολία που απέμεινε από τον 3το Παγκόσμιο Πόλεμο.
Στη συνέχεια βρέθηκε, ανεξήγητα, στο έτος 2749 για σχεδόν δύο χρόνια. Μιλάει για το τι έμαθε όταν ήταν εκεί. Στη συνέχεια οδηγήθηκε πίσω στο 2137 για να πάρει τον Duncan, μετά απ’ αυτό και οι δύο λήφθηκαν στο 1983.
Υπήρχαν πόλεις εδάφους και πόλεις πλωτές. Οι πλωτές πόλεις μπορούσαν να μεταφερθούν σε διάφορα μέρη της γης.
Το Συνθετικό Ευφυΐας Σύστημα Υπολογιστή ήταν ένα σύστημα υπολογιστή που έκανε τα πάντα. Δεν υπήρχε καμία κυβέρνηση. Ήταν μια τεράστια πλωτή κρυσταλλική δομή. Τους πήρε συνέντευξη τηλεπαθητικά.
Η δομή της κοινωνίας ήταν απολύτως σοσιαλιστική. Υπήρχε μέριμνα για τις βασικές ανάγκες επιβίωσης για όλους.

Πηγη masternews
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΣΑ. ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΙΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΙ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΡΟΜΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ Ο ΠΑΤΕΡ Ω ΜΟΥΝ ΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΑΣΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΡΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ,ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ...

   ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ...??

   ΠΟΙΟΣ??

   Διαγραφή
  2. ΘΑ ΠΩ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΕΙΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΒΛΕΠΩ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ Ε ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΕΞΕΛΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ...ΑΑΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΑΒΡΑΑΜ? ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΑΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΑΣ...

   Διαγραφή
 3. Μη το γελάτε καθόλου. Εγώ ταξίδεψα στον χρόνο, όχι όμως στο μέλλον αλλά στο παρελθόν. Εκεί όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί ήταν αβγά με ποδάρια. Ζούσαν περίπου τρεις μήνες, μόλις κλούβιαζαν πέθαιναν. Η βρώμα από τα κλούβια αβγά ήταν ανυπόφορη. Έζησα εκεί ως αβγό. Μέτα ήρθε μια εξωγήινη κλώσσα, με κλώσσησε κι έγινα άνθρωπος. Και μετά ... ξύπνησα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]