«Η Νέα Τάξη μπορεί να ελέγξει τον καιρό για να ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ οι άνθρωποι»! Τρομερό ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το 1995

 

Τότε που στις ΗΠΑ γίνονταν επίσημες ακροάσεις στην αμερικανική Γερουσία…

Το 1995 στις ΗΠΑ, οι ηγέτες του κινήματος της πολιτοφυλακής του έθνους είχαν πει σε ακρόαση στην Γερουσία ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ — και ίσως τα μέλη του Κογκρέσου — εμπλέκονται σε φρικιαστικές συνωμοσίες, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης με νευρικό αέριο στο μετρό του Τόκιο και πρόκλησης ανεμοστρόβιλων για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες της Αμερικής .

Αλλά ακόμα κι αν η κυβέρνηση δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς τους, προειδοποίησαν τα μέλη της πολιτοφυλακής ότι δεν πρέπει να αγνοήσει την οργή τους — και την αποξένωση πολλών Αμερικανών.

Ο Ρόμπερτ Φλέτσερ, τότε ηγέτης της πολιτοφυλακής της Μοντάνα, ερωτηθείς σχετικά με την τεχνολογία παραβίασης των καιρικών συνθηκών, είπε ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει αναπτύξει για κακόβουλους σκοπούς!

«Είναι αποδεδειγμένο και τεκμηριωμένο ότι υπάρχει». Πρόσθεσε ότι χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα για να προκαλέσει 85 μεσοδυτικούς ανεμοστρόβιλους για να μπερδέψει τους πολίτες.

Μάλιστα έκανε λόγο για έλεγχο του καιρού από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ώστε να λιμοκτονήσει ο πλανήτης. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ;;;

Είχε δηλώσει τότε, μετά από ερώτηση, σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που θα δείτε μόνο στο ΕΛ:

«Στην συνέντευξη στους Los Angeles Times στις 21 Απριλίου (1995) είπατε ότι δηλώσατε στο Associated Press ότι ”Η αμερικανική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μεθόδους παρέμβασης στον καιρό έτσι ώστε η Νέα Τάξη Πραγμάτων να μπορέσει να λιμοκτονήσει εκατομμύρια Αμερικανών και να ελέγξει τους υπόλοιπους.” Θα μας εξηγήσετε τι προσπαθείτε να πείτε;

Φλάτσερ: Υπάρχουν μέθοδοι ελέγχου του καιρού. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, αν κάποιος μου έλεγε ότι αυτός ο εξοπλισμός υπήρχε μάλιστα πριν 10 χρόνια, θα είχα σκεφτεί ότι είναι τρελάρας.

Αυτή την χρονική στιγμή, όμως, διαθέτουμε όλα τα έγγραφα για να το αποδείξουμε. Αν πιστεύετε ότι 85 ανεμοστρόβιλοι συμβαίνουν στο κέντρο της καλλιεργήσιμης περιοχής μας ταυτόχρονα κατά λάθος, λυπάμαι (αλλά) με τον εξοπλισμό που έχει ήδη στηθεί παγκοσμίως -κι όσο περίεργο κι αν είναι αυτό, είναι αποδεδειγμένο και τεκμηριωμένο και θα σας προσκομίσουμε αυτά τα έγγραφα».

Δείτε το βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

loading...