ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 17ΧΡΟΝΩΝ: Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας και οι αποκαλύψεις για την «εκκλησία» στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκιές παγανισμού και σατανισμού φαίνεται να υπάρχουν στη διπλή αυτοκτονία εφήβων στην Ημαθία σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του νεαρού που είχε πέσει στις γραμμές του τρένου.


Μιλώντας στο Epsilon TV, o δικηγόρος Σωκράτης Δημητριάδης αποκάλυψε ότι «δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν σήμερα αντιμέτωποι με αυτές τις εξελίξεις», προσθέτοντας ότι «το δύσκολο στην έρευνα ήταν η διασύνδεση αυτών των παιδιών. Το να είναι μία παρέα από το σχολείο ή από την ίδια περιοχή που συχνάζουν στις ίδιες περιοχές είναι φυσιολογικό. Όταν εμπλέκεται η παρουσία περισσότερων ατόμων από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, πρόκειται για μια διασύνδεση που φαινομενικά δεν υπάρχει, καθώς δεν υπάρχει καθημερινή επαφή για να αναπτύξουν τόσο στενές σχέσεις, παρά μόνο το διαδίκτυο...».

Από την πλευρά του, ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού, Πάρης Σπυράτος, αποκάλυψε τη μαρτυρία της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, σύμφωνα με την οποία είχε ακούσει από τον γιο της πως υπάρχει μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές, στην Αθήνα. Προσέθεσε, δε, ότι στις 28 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του παιδιού, ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε τη ζώνη του, την πέταξε στο χώρο του ενταφιασμού και είπε «σύντομα θα έρθω να σε βρω», ενώ σημείωσε ότι όταν χάθηκε ο νεαρός, υπήρχε στα χέρια του ένα λάπτοπ που έχει εξαφανιστεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί και το κινητό του τηλέφωνο.

Και αυτά την ώρα που προκαλούν ανησυχία οι αναρτήσεις ομάδας παιδιών στο Facebook. Oι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τα προφίλ, όπως και ανάρτηση του νεαρού που ανέφερε ότι «αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω στις 21 Μαρτίου (σ.σ. κατά την εαρινή ισημερία), αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς, όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, στις 21 Σεπτεμβρίου, που ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι επίσης ισημερία, και πρόκειται για ημερομηνίες που θεωρούνται σατανιστικές και παγανιστικές τελετές.

Δείτε το βίντεο από το E:
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]