10 Ισχυρές ενδείξεις που Δείχνουν ότι η Ψυχή σας έχει Μετενσαρκωθεί πολλές φορές στο Παρελθόν!

O Βούδας δίδαξε στους ακόλουθους του για την αναγέννηση ή την
μετενσάρκωση – την πίστη ότι η ψυχή γεννιέται πολλές φορές σε καινούρια σώματα ή νέες μορφές ζωής, ταξιδεύει σε ένα αιώνιο μονοπάτι για να υπηρετήσει το κάρμα από τις προηγούμενες ζωές και τελικά φτάνει σε μια κατάσταση τέλειου διαφωτισμού όταν πλέον δεν είναι απαραίτητες άλλες ανθρώπινες ζωές.

Όσοι πιστεύουν την μετενσάρκωση την αντιλαμβάνονται σαν μια διαδικασία ωρίμανσης ψυχικής ενέργειας.

Δείτε 10 σημάδια που δείχνουν ότι η ψυχή σας έχει μετενσαρκωθεί πολλές φορές!
1. Έχετε επαναλαμβανόμενα όνειρα

Τα όνειρα είναι αντικατοπτρισμοί του ασυνείδητου μέρους του μυαλού. Τα επαναλαμβανόμενα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν αντικατοπτρισμούς από εμπειρίες παλαιότερων ζωών. Πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν ζήσει συγκεκριμένα περιστατικά, έχουν δει συγκεκριμένους ανθρώπους στα όνειρα τους ή έχουν πάει σε μέρη στα όνειρα τους τα οποία τους φαίνονται πολύ γνωστά.

2. Έχετε παράξενες μνήμες

Οι παράξενες αναμνήσεις μπορεί να οφείλονται στην φαντασία σας, αλλά μπορεί και να είναι απόδειξη προηγούμενης ζωής. Αν θυμάστε με λεπτομέρεια κάτι που δεν σας έχει συμβεί σε αυτή την ζωή, τότε μπορεί να πρόκειται για ανάμνηση από παλιότερη ζωή.
3. Παθαίνετε deja-vu

To deja-vu συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους σε κάποια φάση της ζωής τους, αλλά αν σας συμβαίνει επανειλημμένα, μπορεί να είναι σημάδι μετενσάρκωσης. Μυρωδιές, ήχοι, εικόνες και γεύσεις που σας φαίνονται πολύ γνωστά μπορεί να είναι αναλαμπές από παλαιότερη ζωή.

4. Μπορείτε να αντιληφθείτε τα συναισθήματα των άλλων

Αυτό μπορεί να είναι σημάδι προηγούμενης μετενσάρκωσης και δείχνει ότι έχετε νιώσει τόσα πολλά συναισθήματα που είστε πολύ ευαίσθητοι σε αυτά.

5. Μπορείτε να κάνετε προβλέψεις για το μέλλον

Έχετε την δυνατότητα να βλέπετε το μέλλον και να μαθαίνετε πληροφορίες για γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον. Μπορεί να συμβαίνει μέσα από οράματα, σωματικές αισθήσεις και όνειρα.
6. Μπορείτε να βλέπετε στο παρελθόν

Έχετε την ικανότητα να μαθαίνετε πληροφορίες που δεν είναι διαθέσιμες για γεγονότα του παρελθόντος. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να είναι από την ίδια την ζωή σας ή από το μακρινό παρελθόν. Είναι δύσκολο να το αποδείξετε, αλλά για όσους του έχουν ζήσει, είναι σημάδια μετενσάρκωσης.
7. Έχετε παλιά ψυχή

Αν νιώθετε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας, αυτό μπορεί να είναι σημάδι μετενσάρκωσης. Κουβαλάτε γνώση και εμπειρία από παλιότερες ζωές που έχουν μείνει μαζί σας και αντικατοπτρίζονται στην τωρινή σας ζωή.

8. Έχετε δυνατή διαίσθηση

Η διαίσθηση είναι η ικανότητα να ισορροπείτε το συνειδητό με το ασυνείδητο και να φτάνετε πιο βαθιά στην πρωτόγονη σοφία και την έμφυτη γνώση. Όσοι έχουν δυνατή διαίσθηση μπορεί να είναι ώριμοι στην ψυχή – απόδειξη των πολλών ζωών που έχουν ζήσει.
9. Απολαμβάνετε άλλους πολιτισμούς ή εποχές

Μπορεί να σας τραβάει ανεξήγητα ένας συγκεκριμένος πολιτισμός ή μια περίοδος του παρελθόντος και αυτό είναι σημάδι αναπόλησης μιας παλαιότερης ζωής. Η ψυχή σας μπορεί ακόμα να αναζητά ένα περιβάλλον του παρελθόντος.
10. Έχετε ανεξήγητους φόβους

Συγκεκριμένες αναμνήσεις ή εμπειρίες μπορεί να μας αφήσουν σημάδι σε παλιότερες ζωές. Κάποιοι πιστεύουν ότι όσοι έχουν μετενσαρκωθεί μπορεί ακόμα να μπορούν να βιώσουν την ηχώ τραυμάτων του παρελθόντος μέσα από φόβους και φοβίες που δεν εξηγούνται.

loading...