Ο Π.Ο.Υ. ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030

BΙNTEO
Γράφει ο Arsenio Toledo
Μετάφραση: Απολλόδωρος

(Natural News) Οι παγκοσμιοποιητές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την επόμενη

μολυσματική ασθένεια για να κρατήσουν τον κόσμο υπό έλεγχο τουλάχιστον μέχρι το 2030.

Αυτό αναφέρει η Marion Koopmans, μια Ολλανδή ιολόγος που συνεργάζεται με τον ΠΟΥ. Η ίδια παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης ότι ο οργανισμός έχει ένα σχέδιο 10 ετών, υποτίθεται για να αντιμετωπίσει την τρέχουσα πανδημία του κορονοϊού Wuhan (COVID-19) και μια αναμενόμενη δεύτερη πανδημία. 

“Αυτό περιλαμβάνεται στο δεκαετές σχέδιο του ΠΟΥ εδώ και αρκετό καιρό”, δήλωσε η Koopmans. “Αυτό το σχέδιο λέει ότι θα υπάρξει μια μεγάλη κρίση μολυσματικών ασθενειών”.

“Γιατί ο ΠΟΥ έχει ένα 10ετές σχέδιο που προαναγγέλλει 10 χρόνια πανδημιών; Πώς μπορεί να το γνωρίζει;”, ρώτησε ο David Sorensen σε ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο ΠΟΥ σχεδιάζει να διατηρήσει την πανδημία μέχρι το 2030.

Για το πλαίσιο, η Koopmans είναι πρώην μέλος της πρώτης ομάδας του ΠΟΥ που πήγε στην Κίνα για να διερευνήσει την προέλευση της ψευτοπανδημίας COVID-19. Απομακρύνθηκε από την ομάδα μετά από δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τις εκτεταμένες σχέσεις της με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ο ανεξάρτητος ειδησεογραφικός ιστότοπος National Pulse αποκάλυψε τον ρόλο της Koopmans σε επιστημονική συμβουλευτική επιτροπή για τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών της Guangdong της Κίνας.

“Έχει παράσχει συμβουλές για την ανάπτυξη της εργαστηριακής ικανότητας για την ανίχνευση αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών στην περιοχή αυτή και έχει συνεχείς ερευνητικές συνεργασίες που προσπαθούν να διαλευκάνουν την εμφάνιση και εξάπλωση των ιών μέσω της αλυσίδας ζωικής παραγωγής στην περιοχή αυτή”, αναφέρεται σε περίληψη της εργασίας της με τον υπό κινεζική διοίκηση οργανισμό.***

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...