Είναι επίσημο. Δεν ήταν UFO τόσα χρόνια , είναι Ρωσικοί και άλλοι ¨δορυφόροι βαρύτητας ¨ για τη συλλογής στρατιωτικών πληροφοριών και όχι μόνο.

 Η ουσιαστική πολεμική αντιπαράθεση πλέον  διεξάγεται στην πραγματικότητα , πέρα και πάνω από τη φαντασία του 99% των ανθρώπων .

Το πρόβλημα είναι  , πως θα την παρουσιάσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη αφού ,  η αντιπαράθεση αυτή των κυρίαρχων δυνάμεων του πλανήτη , έχει αναπτύξει μια τέτοια δυναμική με τα εξαιρετικά προηγμένα όπλα που έχουν ως εφτασφράγιστο μυστικό στην φαρέτρα τους τόσες δεκαετίες  , που δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την καταστροφικότητά τους. Ένα από αυτά , είναι και τα έως τώρα γνωστά ως UFO.

Πρόσφατα λοιπόν ( τέλη Σεπτεμβρίου ,αρχές Οκτωβρίου)  , και ενώ μαίνεται ο Ρωσο-Ουκρανικός Πόλεμος και οι συνέπειές του στην παγκόσμια γεωπολιτική  δυναμική  , συνέπειες που οδηγούν τον κόσμο μας σε αχαρτογράφητα νερά , η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μια 16μελή επιτροπή για τη μελέτη των ‘Αγνωστης Ταυτότητας Εναέριων Φαινομένων (UAP), όπως είναι η νέα ονομασία των ‘Αγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (UFO) – με άλλα λόγια των πιθανών εξωγήινων που μπορεί να επισκέπτονται τον πλανήτη μας.

Η επιτροπή αυτή μάλιστα , με επικεφαλής τον γνωστό αστροφυσικό Ντέηβιντ Σπέργκελ ( ο οποίος έχει επανειλημμένα δηλώσει δημόσια ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι ) και πρόεδρο παράλληλα του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος Simons, ξεκίνησε  τις εργασίες της τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Φυσικά ,όχι για να αντιμετωπίσει τους εξωγήινους αλλά , για να βρει τον τρόπο να αναχαιτίσει μια αντίστοιχη τεχνολογία  ¨αντι-βαρύτητας¨ των αντιπάλων, που επιτρέπει τη χρήση πλέον – αυτών που έως τώρα παρουσιαζόταν ως UFO ή ΑΤΙΑ -για στρατιωτικούς σκοπούς και δη  ,ως μαχητικών αεροσκαφών ιδιαίτερης σφοδρότητας , όπως αυτό , που έπληξε πρόσφατα ενεργειακές εγκαταστάσεις στο Κίεβο στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας,  εκτελώντας αόρατη διείσδυση και άφεση δύο πυραύλων αέρος-εδάφους cruise Kh-59MK2

Τι είναι όμως αυτά τα UFO . Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ( έτσι πρέπει να διατυπωθεί ) θέλουν να είναι μια εξελιγμένη γενιά ( 7η)  της σειράς  Drone S-70 Okhotnik , στην προκειμένη περίπτωση . Ρωσικό μαχητικό δηλαδή  ακόμα μιας επόμενης γενιάς , με ικανότητες μαχητικού αεροσκάφους και μάλιστα , μη επανδρωμένου .

Τι σημαίνουν ό,λα αυτά ; Ότι οι δυνάμεις που διαφεντεύουν τούτο τον πλανήτη και ορίζουν τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων  , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ¨να το τερματίσουν¨ . Είναι αποφασισμένες να φτάσουν στην ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αυτός είναι λόγος που θα πρέπει ο πόλεμος στην Ουκρανίας να είχε σταματήσει ΧΘΕΣ .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

loading...