Η selfie που τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν το θάνατο

Όταν η 41χρονη Carmen Greenway από το Ηνωμένο Βασίλειο έβγαζε
μια selfie φωτογραφία στο δρόμο κάνοντας ποδήλατο, δεν περίμενε ότι λίγα λεπτά αργότερα δεν θα ζει.

Η γυναίκα που ήταν μητέρα δύο παιδιών πήγαινε με το ποδήλατο στο σπίτι της μετά από ένα γεύμα για τα γενέθλια της μητέρας της όταν χτύπησε σε ένα μπάλωμα του δρόμου και έχασε τον έλεγχο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει το κρανίο της και να πεθάνει μετά από έξι μέρες στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί και καρδιακή ανακοπή.Ο 47χρονος σύζυγός της ανέφερε ότι η γυναίκα του, η οποία δεν φορούσε κράνος είχε καταναλώσει ένα ποτό πριν ανέβει στο ποδήλατο και πιθανόν να είχε το ένα χέρι στο τιμόνι όταν έπεσε. «Είχε ήδη βγάλει κάποια selfie λίγα λεπτά πριν πάνω στον κεντρικό δρόμο πράγμα το οποίο έκανε τακτικά ενημερώνοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν την τράβηξε ακριβώς την ώρα του ατυχήματος αλλά λίγα λεπτά νωρίτερα. Ήταν 100 μέτρα από το σπίτι μας, μάλλον με το ένα χέρι στο τιμόνι, αρκετά χαλαρή και είχε καταναλώσει ένα ποτό. Έκανε ποδήλατο σε αυτό το σημείο κάθε σαββατοκύριακο και ίσως η εξοικείωσή της την έκανε να μην δώσει σημασία» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν φορούσε κράνος, απάντησε ότι πιθανόν είχε υπερβολική αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό της ενώ παραδέχτηκε ότι αν φορούσε κράνος μάλλον θα είχε σωθεί.

Ο ίδιος προσπαθεί τώρα να παρηγορήσει τα παιδιά τους που έχουν γεμίσει το δωμάτιο με φωτογραφίες της, βάζοντας ακόμη και εκείνη τη selfie που είναι τραβηγμένη λίγα λεπτά πριν από το θάνατο. Μιλάει για την ιστορία της συζύγου του θέλοντας να δώσει το μήνυμα να φοράνε όλοι οι οδηγοί μηχανής και ποδηλάτου το κράνος τους.

loading...