Ο Q και τα @ρχιδια μου κουνιουνται ..!

Τοσα χρονια εναλλακτικη πληροφορηση , τοσα χρονια σημαδια και αποδειξεις , τοσα χρονια πληροφορια και θεσεις , τοσα χρονια προσπαθειας να καταλαβεις οτι μονο εσυ εισαι ο αρχηγος σου και αυτος που μπορει να σε σωσει…και ακομα εχουμε εκει εξω χιλιαδες ΟΠΑΔΟΥΣ … Οντα γεννημενα να θελουν τσοπανη , γεννημενοι και εκπαιδευμενοι να λατρευουν …οτι τους πλασαρει το συστημα τους !

Κουραστικο παρα πολυ πραγματικα , απογοητευτικο να βλεπεις σημερα χιλιαδες συανθρωπους σου να περιμενουν τα Λευκα καπελα με μπερντα ζουπερ μαν και τον Q που μαλλον ηπιε ολο το καρνειτιον της γης και θα σωσει την αποθηκη γη μαζι με την Λολα … ρε αει αιντε μου στο γερο διαολο ηλιθιοι ολοι !

Αποφασισαν ενα τσουρμο ανθρωποι να τα βαλουν με την αυτοκρατορια που ειναι πανω στην γη χιλιαδες χρονια και να την ριξουν στα γονατα για να σε σωσουν εσενα ΜΑΛΑΚΑ !!… Γιατι μονο μαλακας μπορει να εισαι για να το πιστεψεις ..!

Ειχαμε στην αρχη τον Καμενο που θα τα εβαζε με τους κακους και τους ροθτσαιλντ ..παρε μια διαιρεση εκει απο το πληθος αυτων που εβλεπαν σωστα , μετα ειχαμε τον Σωρρα με τα τρις και την εξωγηινη τεχνολογια ..παρε μια νεα διαιρεση στην κρισιμη μαζα ωστε να μην γινει η πληροφορια με την μια κτημα ολων …. ενδιαμεσα διαφορα αλλα διαιρετικα ..ομαδες , φιλικες εταιριες , φωτισμενοι , σεκτες και το λουρι της μανας ..στοχος ενας ..ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ! Εσενα και τι θα πιστεψεις ..!

Εχετε πιστεψει οτι αποπατο σκεψης και συνειδησης γεννησε η συνειδηση και δεν μπορειτε να πιστεψετε την ΑΛΗΘΕΙΑ !…

Εσυ Εισαι το Επαθλο ,Εσυ εισαι ο Αρχηγος , εισαι μονος σου …ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ! Αλλιως καθε τι που κανεις η υιοθετεις μου κοστιζουν σε μενα ελευθερια , καθε τι που πιστευεις δινει νεα δυναμη και νεα εξουσια στο ιδιο ιερατειο , στον ιδιο μαυροψυχη ..!

Εισαι μεσα σε εναν Γ@μημενο πολιτισμο που εχει λαθος βασεις σε ΟΛΑ , ειναι το μεγαλυτερο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που θα μπορουσε να δημιουργησει ΝΟΥΣ ..και ο ΜΑΛΑΑΚΑΣ που τον εφτιαξε θελει πασει θυσια να μην το δεις !

Ενας πολιτισμος που στηριζεται στο χρεος και στον θανατο για να συνεχιζει να υπαρχει ..τι αλλος θες να σου πω λοιπον για τον κατασκευαστη του ;.. Θα μπορουσε ποτε ον με ανωτερη δονηση να φτιαξει αυτο το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ;…

Περιμενε ΜΑΛΑΚΑ τον Q να τον προσκυνησεις γιατι θα σου χαρισει αυριο τα χρεη τα ανυπαρκτα , γιατι ισως σου δωσει για λιγα χρονια ασφαλεια απο τηον ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!…. Και ποιος θα ειναι αυτος που θα γονατισει το ιερατειο; .. Ο Καρνεισιον με τις σουπερ δυναμεις …; Η αυτος που ΟΛΑ γινονται για αυτον; …

Περιμενε να σε σωσουν μεχρι να σε σωσουν δες ΜΑΛΑΚΑ στο βιντεο ξεκαθαρα ..οτι ειμαστε ενα ματσο σκατα σε ολα , σε σκεψη , σε οραμα , σε ηθος , σε οτι μα οτι εχουμε δημιουργησει ..και για αυτο επιλεγουν παντα αυτους ..τους λιγους σε ολα που υιοθετουν τον πολιτισμο της χεστρας !… Ακου αποψη ανθρωπου που ηταν καποτε πρωθυπουργος σου !… Και σκεψου αν ολα αυτα τα εχουν κανει τα Λευκα Καπελα για να σε σωσουν !…

Τοσο δουλεμα , να εισαι παντα ο μαλακας και να συνεχιζεις; θελει μεγαλη δουλεια ρε φιλε οποιος και αν εισαι … προβατο για σφαγη εισαι ..κοιτα κατα εκει ερχεται ο Q… Απογοητευση ρε φιλε ..απλα απογοητευση !






Stranger



loading...