Mετά την Μάνη και την Μεθώνη άλλη μια θαλαμηγός με 114 μετανάστες εντοπίστηκε στην Μήλο!

Δεν έχουν τελειωμό πλέον οι ανεμπόδιστες «προωθήσεις» των μεταναστών-προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας πλέον  και όχι μόνο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
που έχουν την τύχη να έχουν απέναντί τους την Τουρκία και έτσι μετά την Μάνη και την Μεθώνη άλλοι 114 μετανάστες έφτασαν αυτή την φορά στην όμορφη Μήλο!

Αυτή την ώρα μεταφέρονται με φορτηγό πλοίο, συνοδεία σκάφους του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο,  οι περίπου 114 μετανάστες, που εντοπίστηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε θαλαμηγό, 3,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αντιμήλου.

Τους μετανάστες περισυνέλεξε το φορτηγό πλοίο «ΕΛΕΝΗ Κ ΙΙ».

Είναι απίστευτο, πώς τις τελευταίες ημέρες πέρασαν τόσοι άνθρωποι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς εν μέσω μάλιστα της πανεθνικής άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016, με όλο το Ναυτικό αναπτυγμένο σε Αιγαίο και Ιόνιο, αλλά και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της δυτικής Κρήτης, με την Αεροπορία να εκτελεί σε όλο το FIR Αθηνών, δυτικά και ανατολικά επιχειρήσεις.ων τουρκικών υποβρυχίων που έχουν κατασκευάσει βάση στην Αλβανία, ενώ όλο και συχνότερα εμφανίζονται τουρκικά πολεμικά στην περιοχή,

Όλα αυτά τα σκάφη θα έπρεπε να εντοπιστούν αμέσως. Αλλωστε οι περιοχές του Ιονίου, έχουν κριθεί ως προνομιακός χώρος δράσης των τουρκικών υποβρυχίων που εδρεύουν σε βάση της Αλβανίας!

Προχθες στην Ανατολική Μάνη έφτασαν 45 πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι εντοπιστήκαν να περιφέρονται σε επαρχιακούς δρόμους κοντά σε βραχώδη ακτή στην οποία είχαν αποβιβαστεί από βάρκα!

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα 45 συνολικά άτομα εντοπίστηκαν από λιμενικούς και αστυνομικούς σε διάφορα σημεία των επαρχιακών οδών των οικισμών Κοκκάλας, Κότρωνα και Νυφίου του δήμου Ανατολικής Μάνης, καθώς επίσης και σε βραχώδη ακτή, μεταξύ των περιοχών Κοκκάλας και Αγίου Κυπριανού.

Και αυτοί πέρασαν μέσα από το "δίχτυ" που είχε στήσει στο Αιγαίο το ΠΝ, αλλά και η Αεροπορία, με όλα τα μέσα επιτήρησης που διαθέτουν και υποτίθεται λόγω της άσκησης ήταν σε συναγερμό.

Χθες είχαμε το περιστατικό των 131 μεταναστών στην Μεθώνη όπου και αυτοί «ταξίδεψαν» με την ησυχία τους και αυτοί με... θαλαμηγό!
Πρόκειται για 83 άντρες, 23 γυναίκες και 25 παιδιά, οι οποίοι εξετάστηκαν από κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών με μέριμνα του Κέντρου Υγείας Πύλου και φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του γηπέδου ποδοσφαίρου της Μεθώνης. Είχαν εντοπιστείστη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΛΑΜΠΕΣ» στην Πύλο.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00093 ] [ 2016.03.08 03:30 ] ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ [ 2016.08.06 13:30 ]

  ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΛΑΓΙΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΛΥΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΥΑΙΝΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΕΝΟΣ ΜΙΝΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ - ΚΟΡΑΚΙΑ ΒΑΛΚΑΝΟ-ΑΣΙΑΤΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ - ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!

  » ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΩΝ ΝΕΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ Ή ΛΑΘΡΟΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣ ΣΩΜΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΟΓΕΝΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΟ-ΑΣΙΑΤΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΗΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΞΙΑΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΠΙΖΗΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΩΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΗΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΑΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ

  http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2016/03/08/03-30/pa-sy-a_anakoinwths_2016-03-08_03-30.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι κοινο έχουν ο Τσιπρας με τον Εφιάλτη? (δύσκολη ερώτηση, ναδω ποιος θα απαντήσει)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]