Ενοχλημένοι στη Football League με Super League

Ένα θέμα που απασχόλησε έντονα τους συλλόγους της Football League στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο, ήταν η διεκδίκηση των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από τη Super League και ενώ τα τελευταία χρόνια η πρώτη κατηγορία δεν τηρεί τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ενόχληση έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», από τη στιγμή που κοινοποιήθηκε η απόφαση μέσω εγγράφου του Γιώργου Στράτου που γνωστοποιούσε ότι δεν θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση στην Football League. Επιπλέον, δεν θα δοθεί το μπόνους των 300.000 στους Πανθρακικό και Καλλονή που υποβιβάστηκαν πέρυσι.

Μάλιστα, όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χρονική περίοδο που δεν έχει βρεθεί τηλεοπτική στέγη και κεντρική χορηγία (όπως και στη Super League ωστόσο) με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Αναμένεται αντίδραση στο ΔΣ της Δευτέρας.

Σε ό,τι αφορά τα δύο τελευταία θέματα, την Παρασκευή έγινε συνάντηση στο Ηράκλειο με διαφημιστική εταιρεία η οποία συνεργάζεται με την πρώτη κατηγορία, αλλά και με το μπάσκετ. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό κομμάτι.

Στην παρούσα φάση «παίζει» δυνατά το σενάριο να υπάρχει κάλυψη από συνδρομητική πλατφόρμα και από την ΕΡΤ, με το κρατικό κανάλι να δείχνει ματς σε διαφορετικές ημέρες από το πρώτο. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία.

Πηγη sportfm
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][bsummary]
Loading...

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]