Παραδοχή FBI: «Υπάρχει παγκόσμια «σκιώδη κυβέρνηση» που προσπαθεί να ελέγξει τον πλανήτη»

Πολλές από τις δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει κατά διαστήματα έχουν κεντρίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.


Μία όμως από αυτές τις θεωρίες , η οποία αναφέρονταν στην ύπαρξη μιας «παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης», αποκαλύπτεται τώρα ότι ανταποκρίνονται πλήρως στην αλήθεια, σύμφωνα μάλιστα με το FBI.  

 Όπως αποδεικνύεται από χιλιάδες έγγραφα του FBI που έπεσαν στην κατοχή διαφόρων κυβερνητικών υπαλλήλων και κυκλοφόρησαν εντός της αμερικανικής επικράτειας, η «μαύρη –κυβέρνηση» επιδιώκει να καθορίσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μέσω της αμερικανικής ηγεμονίας , του ΝΑΤΟ , της ΕΕ και των συμφωνιών TIIP και  NAFTA.

Πρόκειται για την προσπάθεια επιβολής μιας νέας παγκόσμιας τάξης μέσω μιας «σκιώδους κυβέρνησης»  που λειτουργεί εκτός του «οπτικού πεδίου» του αμερικανικού λαού και των υπολοίπων λαών, ελέγχοντας πράγματα και καταστάσεις μέσω «σκοτεινών μηχανισμών και ενός «στρατού εκπαιδευμένων πρακτόρων».

Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτήν την κυβέρνηση την είχαν ονομάσει ως μια ακόμη θεωρία  συνωμοσίας ή χειρότερα, απλά μια ακόμη παραπληροφόρηση, μόνο που η πραγματικότητα είναι ακόμη πολύ χειρότερη  .

Με μοντέλο της θεωρία της λογικής επιλογής, που μεταλλάσσει τους απλούς  πολίτες σε καταναλωτές, και εξαφανίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα με  συνεχείς υποχρεώσεις, η κοινωνική ζωή εκατομμυρίων  ανθρώπων άλλαξε σταδιακά  και σήμερα κυριαρχείται με το πώς και που θα ξοδεύουν όλοι αυτοί  τα χρήματά τους, δουλεύοντας συνεχώς για λίγα χρήματα.

Ο αντικειμενικός στόχος είναι,  να καταφέρουν όλοι αυτοί οι «σκοτεινοί ηγέτες »  να ελέγξουν εξονυχιστικά οποιοδήποτε  τομέα της σύγχρονης κοινωνίας, επιδιώκοντας τον παγκόσμιο έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, του φαγητού, της διασκέδασης, της μόρφωσης,  μέσω κυβερνήσεων ανδρείκελων κινώντας αυτοί τα νήματα από το παρασκήνιο.

Έναν νέο απίστευτα «κυνικό»  κόσμο , όπου οι άνθρωποι θα είναι κάτι σαν μηχανές.

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτοί οι «σκοτεινοί» ιθύνοντες  ασχολήθηκαν εντατικά με τη ψυχολογία και τις κοινωνικές επιστήμες, καθώς δεν γνώριζαν αρχικά πώς να χειριστούν τον άνθρωπο, ο οποίος, από τη φύση του, δεν λειτουργεί πάντα προβλέψιμα και με μοναδικό σκοπό το ατομικό συμφέρον.

Στον νέο αυτό κόσμο, δεν υπάρχει χώρος για αγάπη, εμπάθεια, αλληλεγγύη, και αυτοθυσία. Ο πατριωτισμός και ο αλτρουισμός, είναι έννοιες αντίθετες προς τον σκοπό που έχει τεθεί.

Τα παραδείγματα τα βλέπουμε παντού στον πλανήτη με την άνθιση της τρομοκρατίας, τον άγριο και ανηλεή πόλεμο στην Συρία, και το παγκόσμιο «αναβρασμό»που υφίσταται  γενικά σε πολλές χώρες του κόσμου , με πρόσχημα την τεχνητή οικονομική κρίση.

Δεν πρόκειται να  πετύχουν όμως όλοι αυτοί τον σκοπό τους διότι οι άνθρωποι εδώ και μεγάλο διάστημα έχουν «ξυπνήσει» πλέον και κινούνται διαφορετικά  και «όχι προβλέψιμα» αλλάζοντας τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων μια για πάντα.


pentapostagma
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

 1. ΒΡΕ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ,ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ....

  Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ,ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ...

  ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??
  ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ FBI ΑΚΟΜΗ Η ΟΧΙ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!\
  ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!

  ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ Ε.ΣΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΙΤΕ............ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

  ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!\
  ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!

  ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ Ε.ΣΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΙΤΕ............ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ


  iannis Paterakis25 Οκτωβρίου 2016 - 5:03 μ.μ.

  ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΝΑ ΔΑΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ...

   ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΟ 1944,ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΟΡΥΚΤΑ,ΠΕΤΡΕΛΕΙΟ,ΧΡΥΣΟ,ΖΑΧΑΡΙ,ΚΑΦΕΣ,ΣΙΤΑΡΙ,ΟΛΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 60% ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ,ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ...

   Διαγραφή
  2. σιγα ρε παλιοαδερφη,ποτε εγινες αντρας?

   Διαγραφή
 3. ........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

  ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!

  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!
  ΕΦΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!


  «γνωσεσθαι την αληθεια και η αληθεια ελευθερωσει ημας».


  "Γνωθι σ΄αυτον"

  ........ΜΟΡΦΕΑΣ........

  -----------------------------------

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗ

  Giannis Paterakis25 Οκτωβρίου 2016 - 3:05 π.μ.
  ΚΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΔΩ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ??

  ΡΕΣΥ,ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ,ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΤΕ..

  ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΑΜΟΣΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ...

  ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ,ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ,ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΣΙΩΠΗΡΑ ΟΤΙ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κυριες και κυριοι αναγνωστες του σεβαστου μπλοκ να ξερετε σιγουρα ενα πραγμα για να μην πεσετε θυματα.Ο Σωρρας και η ομαδα του που στην πραγματικοτητα ειναι ενα κινημα κατι σαν πολιτικο κομμα, ειναι πρακτορες των μυστικων υπηρεσιων εδω και επομενως υπο την κυριαρχια του κεντρικου ισραηλιτικου συμβουλειου ,της μασονιας νεοελλαδος και εχουν καπελο τους την c.i.a. εδω ,την πρεσβεια δηλαδη των η.π.α..Προσοχη διοτι αυτο που θα κανουν ειναι ακριβως οτι κανουν και τωρα, απο τοτε που πρωτοεμφανιστηκαν στο προσκηνιο.Θα αφαιρεσουν, οπως και αφαιρουν και τωρα, με την απατη τους οσο περισσοτερα χρηματα μπορουν απο τα θυματα τους ,θα λεηλατησουν οσο το δυνατον περισσοτερες περιουσιες απο τα θυματα που τους εμπιστευοντε και εμπιστευτηκαν και απλα καπια στιγμη θα εξαφανιστουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ξυπνηστε ρε ποιο ρολο παιζει και γιατι ολα τα αισχρα σχολια που βριζει ο πατερακης του τα σβηνει ενω κραταει των υπολοιπων σχολιαστων για να φαινεται καθαρος ο πατερακης ...αν γνωριζεις απαντησε μου σε παρακαλω ή εσυ ή ο λαλιστατος διαχειριστης
   που απαντα δημοσειευει αρθρα 'οπως του μεγαλου αλεξανδρου' οπως του το ζητησε χθες ο πατερακης

   Διαγραφή
  2. Υπαρχει δηλαδη λετε μια συναργασια των Σωρρα και του ξυπνηστε ρε?

   Διαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΣΑΣ...ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΙΑ......

   Διαγραφή
  4. Ε τοτε αυτος
   Ανώνυμος26 Οκτωβρίου 2016 - 6:04 μ.μ.
   ειναι μεγαλη κουφαλα!Τι κανει αυτος δηλ. βαζει φιδια?

   Διαγραφή
 5. ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ,ΓΙ'ΣΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι ειναι δηλαδη οι Πατερακηδες ρε παιδια σαν τη τραπουλα που εχει 4 βαλεδες-πατερακηδες-4 παπαδες-πατεραδηκες-4 νταμες-πατερακηδες?

   Διαγραφή
 6. ΤΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4!!!! ΒΑΖΟΥΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ Η ΒΡΙΖΟΥΝ Η ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΧΟΛΙΑ!!!ΑΦΟΥ ΚΑΤΡΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Η Ο ΣΩΡΡΑΣ?!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΙΥ ΞΥΠΝΞΣΤΕ!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΧΟΛΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αν ειναι ετσι να το γραφουμε να μην ξαναγραψει κανενας και να μεινει μονος του ο πατερακης

   Διαγραφή
  2. Ναι ρε συ αλλα ο πατερακης δεν ειναι ενας κοιτα πιο πανω!

   Ανώνυμος26 Οκτωβρίου 2016 - 6:55 μ.μ.
   Ανώνυμος26 Οκτωβρίου 2016 - 7:32 μ.μ.

   Διαγραφή
  3. 7.36 ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!ΕΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ????ΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΙΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!!ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ!!!!!

   Διαγραφή
  4. αυτα που γραφει ο "πατερακης" μας προσβαλλουν ολους και αυτο που κανει το ξυπνηστε ρε να σβηνει τα σχολια του πατερακη οταν μας σκυλοβριζει τις οικογενειες μας και μας ειναι αντιδημοκρατικο και καταπατα τα δικαιωματα μας για να υπερασπισουμε τον εαυτο μας δηλαδη το ξυπνηστε ρε τηρει σταση ιανου
   πιστευω καθηγητα του ξυπνηστε ρε να καταλαβαινεις οτι εισαι εναντιον των δικαιωματων του ανθρωπου

   Διαγραφή
 8. ΗΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. «Άφοβον ο θεός, ανύποπτον ο θάνατος, το μεν αγαθόν εύκτητον, το δε δεινόν ευκαρτέρητον»

  (Τετραφάρμακος)

  Επίκουρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]