Τα «Κλειδιά» Στο Facebook της Ειρήνης – «Είμαι αθώα» δηλώνει – Τα τελευταία μηνύματα

Στα κοινωνικά δίκτυα ψάχνει η αστυνομία την αλήθεια για την υπόθεση της 19χρονης Ειρήνης, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Συμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες στους λογαριασμούς του facebook της κοπέλας, δυο είναι τα πρόσωπα «κλειδιά» σύμφωνα με την αστυνομία:

Ενας νεαρός Αιθίοπας, ο οποίος εμφανίζεται στο προφίλ της Ειρήνης, την ημέρα που εκείνη έχει «ανεβάσει» φωτογραφία από το ξενοδοχείο στην Αντίς Αμπέμπα. Και ένας Αλβανός, ο οποίος σχολίασε την φωτογραφία της Ειρήνης από τις φυλακές από όπου κρατείται. Η ίδια, πάντως δηλώνει αθώα.

Στο μεταξύ και όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η 19χρονη Ελληνίδα κρατείται σε γυναικείες φυλακές του Χονγκ Κονγκ. Η κοπέλα στις 30 του μήνα αναμένεται να κληθεί για ακρόαση από τις δικαστικές αρχές.

Οι γονείς του νεαρού μοντέλου αγωνιούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μιλήσουν, σε πρώτη φάση μαζί της, και παράλληλα να δουν με ποιόν τρόπο θα την βοηθήσουν.

Οι πιθανότητες έκδοσής της στην Ελλάδα είναι σχεδόν μηδαμινές. Ο δικηγόρος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης δικηγορικού γραφείου στο Χονγκ Κονγκ που αναλάβει την εκπροσώπησή της 19χρονης η οποία κρατείται σε φυλακές για γυναίκες ηλικίας 14 έως 21 ετών.

Μπορεί η κατάσταση της υγείας της να είναι καλή ωστόσο ψυχολογικά είναι πολύ άσχημα και δείχνει να μην έχει πλήρη επίγνωση των κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

Οι τοπικές αρχές στο Χονγκ Κονγκ εκτιμούν πως τα 2,6 κιλά κοκαΐνης που βρίσκονταν κρυμμένα στο σακίδιό της προορίζονταν για διάθεση στην τοπική αγορά.

Πάντως όλα δείχνουν ότι η Ειρήνη δεν γνώριζε τι κουβαλούσε στην τσάντα της ή δεν ήθελε να αποκαλύψει τι συμβαίνει. Ενδεικτικά είναι και τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με την φίλη της λίγο πριν συλληφθεί.

loading...