Απίστευτο: Ξυλοκόπησαν δοκίμους αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι

Στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα, έλαβε χώρα ένα απίστευτο περιστατικό.

Οι τρεις Ευέλπιδες προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια – Νοσηλεύονται
προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με εκδορές και θλαστικά τραύματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα νεαρών εντόπισε τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και τους επιτέθηκε φωνάζοντάς τους ότι είναι ακροδεξιοί φασίστες.

Οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι που προφανώς ήταν με άδεια από το Σχολή τους και επέστρεφαν σε αυτήν, προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια.
Προηγουμένως όμως οι νεαροί που τους είχαν επιτεθεί πρόλαβαν και τους χτύπησαν γι’ αυτό και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο να τους παραλάβει καθώς- όπως λένε μάρτυρες- έφεραν ελαφρά τραύματα.

Οι πρωτοετείς Ευέλπιδες νοσηλεύονται προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς φέρουν εκδορές και θλαστικά τραύματα, όμως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τη συγκέντρωση ακροδεξιών κατά του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου και την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών.
Είχαν προηγηθεί επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος όπου είχαμε έναν τραυματισμό διαδηλωτή και την αστυνομία να κάνει χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. 

loading...