ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί εξολόθρευσε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;

Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!

Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.

Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες.

Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους! Ο Πιερόν καταφεύγει στον μεγάλο Γάλλο περιηγητή Πουκεβίλ για να μας δώσει μια εικόνα της σφαγής: Οι χριστιανοί σφάζανε μέχρι και τα ζώα των Εβραίων! Γράφει ο αυτόπτης μάρτυς Μαξίμ Ρεμπό: «Συχνά ένας Έλληνας που πάει να μαχαιρώσει έναν Μουσουλμάνο, τον παρατάει για να σκοτώσει έναν Εβραίο. Οι Ισραηλίτες της Τριπολιτσάς θανατώθηκαν όλοι, οι περισσότεροι από αυτούς στην πυρά, εξαιτίας του μεγάλου μίσους που έτρεφαν γι” αυτούς οι Έλληνες, μετά τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης εναντίον των Χριστιανών της Πόλης και πάνω στο σώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου»!

Φάτε Ελληνες το κρέας των δεσποτάδων σας…

Έχει σημασία πώς εξηγούν οι ίδιοι οι Εβραίοι τον φοβερό Αντισημιτισμό που έδιεξαν οι Έλληνες το 1821. Κατ’αρχάς υπήρχε το παραδοσιακό Χριστιανικό μίσος απέναντι στον «θεοκτόνο» Λαό των Εβραίων που σταύρωσε τον Χριστό. Το μίσος αυτό ενισχύθηκε από μια σειρά ανθελληνικών ενεργειών του περιουσίου Λαού: Στην Κορώνη οι Εβραίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον επίσκοπο Γρηγόριο, που είχαν πιάσει όμηρο, πετούσαν τα κομμάτια και φώναζαν στους Έλληνες να φάνε κρέας! Λίγο μετά οι Εβραίοι έκαναν το ίδιο με τον διάκονο του δεσπότη και έναν παπά: Τους πέταξαν κι αυτούς από το κάστρο.

Όταν οι Έλληνες επιτέθηκαν εναντίον του Ναυπλίου, οι Εβραίοι βασάνισαν έναν Έλληνα μαχητή που μια οβίδα κανονιού του είχε σπάσει το πόδι. Οι Έλληνες έτρεφαν μίσος προς τους Εβραίους, διότι ενώ αυτοί πολεμούσαν για την Λευτεριά τους, οι Εβραίοι πολεμούσαν για να προωθήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.
Υπενθυμίζω ότι όλα τα παραπάνω τα γράφουν στα βιβλία τους που μνημονεύσαμε στην αρχή, οι δύο κορυφαίοι Εβραίοι ιστορικοί Μερνάρ Πιερόν και Μαρκ Μαζάουερ. Βεβαίως, επιχειρούν να δικαιολογήσουν την συνεργασία των Εβραίων με τους Τούρκους μέσω του Ταλμούδ, που τους πρόσταζε ότι ο Νόμος του Κράτους είναι και ο δικός σας Νόμος!

Λόγω των Εβραίων απέτυχε η επανάσταση στην Μακεδονία!

Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό στοιχείο που ομολογούν οι ίδοι οι Εβραίοι αλλά ουδέποτε θα καταγράψει στο βιβλίο Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού η Μαρία Ρεπούση είναι άλλο: Τόσο ο Μαζάουερ όσο και ο Πιερόν (σελ 32-34) αποδέχονται ότι η ελληνική Επανάσταση στην Μακεδονία απέτυχε εξ αιτίας των Εβραίων! Οι τούρκοι, οι Εβραίοι και οι Λεβαντίνοι της Θεσσαλονίκης συμμάχησαν και κατέστειλαν την εξέγερση των Χριστιανών σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σαρανταδύο ελληνικά χωριά κάηκαν, όλοι σχεδόν οι άνδρες εσφάγησαν και τα γυναικόπεδα φυλακίστηκαν. Ακόμη και ο Εβραιόφιλος Γάλλος περιηγητής Πουκεβίλ παραδέχεται ότι «στα γεγονότα αυτά συνέδραμαν εξαιρετικώς οι Εβραίοι»

Μετά από όλα αυτά ήταν φυσικό οι Έλληνες της Μακεδονίας να στραφούν με μίσος εναντίον των Εβραίων, τους οποίους σε λίγο έπαψαν να προστατεύουν και οι Οθωμανικές Αρχές. Σύμφωνα με την λαϊκή δοξασία, οι Εβραίοι εθεωρούντο πλούσιοι και οι Έλληνες τους συνελάμβαναν για να ζητήσουν λύτρα. Όταν αυτά δεν καταβάλλονται, τους ξυλοκοπούν και τουςλιθοβολούν μέχρι θανάτου. Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ ήλθε στην Ελλάδα και άρχισε να σπέρνει τον τρόμο, οι Εβραίοι ανάσαναν. Όταν έπεσε το 1826 το Μεσολόγγι, οι Εβραίοι πανηγύριζαν!

Δεν μας παίρνει ο χώρος να καταγράψουμε όλη την κόντρα Ελλήνων και Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821. Θα αναφέρουμε μόνο τον ύπουλο ρόλο των Εβραίων χρηματιστών του Λονδίνου στα δάνεια που συνήψε το 1824 με την Αγγλία το υπο σύστασιν ελληνικό Κράτος (σελ. 34 του βιβλίου του Πιερόν)

Κοντολογίς: Ό,τι και να λένε η Ρεπούση, ο Λιάκος, Γιαννουλόπουλος και ο Αλαβάνος, έλληνες και εβραίοι μισούνται θανάσιμα εδώ και 22 αιώνες τουλάχιστον. Ο ρόλος των Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821 ήταν βαθύτατα ανθελληνικός και δικαίως ο Κολοκοτρώνης τους κατέσφαξε τον Σεπτέμβρη του 1821 στην Τριπολιτσά. Αυτό το παραδέχονται οι ίδιοι οι Εβραίοι ιστορικοί, αλλά το αρνούνται οι Έλληνες που γράφουν τα σημερινά σχολικά βιβλία Ιστορίας.

Γι αυτό και το 1821 έχει περιοριστεί σε δύο-τρεις σελίδες στα σχολικά βιβλία Ιστορίας. Τα παιδιά δεν πρέπει ούτε να υποψιαστούν το προαιώνιο μίσος μεταξύ Εβραίων και Ελλήνων, για να μην γίνουν Εθνικιστές και ενοχληθεί το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ που χρηματοδοτεί την έκδοση των σχολικών μας βιβλίων εδώ και λίγα χρόνια.

loading...

16 thoughts on “ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί εξολόθρευσε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;

  1. ΤΩΡΑ…"ΠΕΛΑΓΩΣΑ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ.

    ΝΑ…"ΣΧΟΛΙΑΣΩ" ΤΟ ΑΡΘΡΟ, Η' ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ…"ΥΠΝΟ", ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ "ΣΥΓΧΑΡΩ" ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΟΧΗ" ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…"ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ" ΤΑ…"ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ" ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…"ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?

    ΕΥΓΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ

  2. ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΑΙΜΟΜΕΙΚΤΗ ΛΩΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΟΣ!

    ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ "ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ", ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΑΣ…

    Γεώργιος ΣΟΥΡΗΣ (1853-1919)
    << ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
    ΚΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ >>

  3. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ 12:01 ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ
    ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΥΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

  4. ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΒΑΝΑΥΣΑ
    ΑΥΝΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;
    ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ 100% ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ TO XΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ DNA

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Ο…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ" 12.00 π.μ.,

    ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ "ΠΑΠΑΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΚΑΙ…ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ… "ΠΛΑΚΙΤΣΑ" ΣΑΝ…"ΜΟΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΑΣ"…

    ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ "ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ", ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ…"ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ"…

    ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗΝ.

  6. ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
    Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ Ο ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ…
    ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    Ή ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ Ο ΜΟΚΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ

    Σπύρος Μουμούρης
    17 Οκτωβρίου στις 5:57 π.μ. ·

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ.

    Markos Stagakis
    4 Οκτωβρίου ·

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΑΣΙΜΌΔΟ Σπύρος Μουμούρης ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟ Φ/Β,ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ..!!!

    Εξ΄ αιτίας μιας συκοφαντίας οικογένειες διαλύθηκαν, παιδιά έχουν μεινει στο δρομο,πνευματικές προσπάθειες γκρεμίστηκαν, ηγέτες έσβησαν άδοξα, ήρωες κατεξευτελίσθηκαν, πνευματικοί εργάτες δυσφημίστηκαν…

    Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τον συκοφάντη μιλάει πάντα χωρίς καμιά απόδειξη και εκτοξεύει το δηλητήριο στο θύμα του χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και ντροπής,ένα κτήνος ανάμεσα σε ανθρώπους,σήμερα έχουμε περίσσευματα ΔΥΣΤΥΧΏΣ.!!!

  7. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΕΙΣΑΙ;
    Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ή Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

    Σπύρος Μουμούρης
    4 Οκτωβρίου στις 6:03 μ.μ. ·

    ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ;
    ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 500 ΕΚΑΚΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.
    Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΜΑΛΗΨΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

    1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

    2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

    3. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100015108963255

  8. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΙ ΗΤΑΝ;
    ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ 12ΘΕΪΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ 'Η ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;
    ΒΛΑΚΑ

  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  10. ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΡΑΚΗΝΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΧΡΙΤΗ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ;

    ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΜΜΩΝΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ;
    ΣΤΗΝ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΛΙΜΝΗ;

    ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ;
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΡΗ;

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΓΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ.
    ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ.

    Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης για Πίστη, Πατρίδα και Πολιτικούς

    “ Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάμουν”.

    “΄Εβλεπε κάθε τίμιος άνθρωπος την άχλια κατάστασιν της πατρίδος του, έβλεπα κι’ εγώ ο μικρότερος όλα μας τα πράματα παραλυμένα από την Κυβέρνησιν κι’ απ’ ούλες της αρχές, όξω εις το Κράτος κλεψές κι’ άλλες ακαταστασίες. “Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη την λευτεριά όπου θα γευόμαστε, θα περικαλούσαμε τον Θεόν να μας αφήση …………εις τους Τούρκους άλλα τόσα χρόνια, όσο να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι θα ειπή πατρίδα, τι θα ειπή θρησκεία, τι θα ειπή φιλοτιμία, αρετή και τιμιότη.
    Αυτά λείπουν απ’ όλους εμάς, στρατιωτικούς και πολιτικούς. Τις πρόσοδες της πατρίδας της κλέβομεν, από υποστατικά δεν της αφήσαμε τίποτας, σε ‘πηρεσίαν να μπούμεν, ένα βάνομεν εις το ταμείον, δέκα κλέβομεν.

    Αγοράζομεν πρόσοδες, της τρώμεν όλες. Χρωστούν εις το ταμείον δεκαοχτώ ‘κατομμύρια ο ένας κι’ ο άλλος… Τέτοιοι μπαίνουν εις τα πράματα και τέτοιους συντρόφους βάνουν. “Δύσκολο είναι ο τίμιος άνθρωπος να κάνη τα χρέη του πατριωτικώς. “΄Οσοι έχουν την τύχη μας σήμερον εις τα χέρια τους, όσοι μας κυβερνούν, μεγάλοι και μικροί, και υπουργοί και βουλευταί, το ’χουν σε τιμή, το ’χουν σε ικανότη το να τους ειπής ότι έκλεψαν, ότι πρόδωσαν, ότι ήφεραν τόσα κακά εις την πατρίδα. Είναι άξιοι άνθρωποι και τιμώνται και βραβεύονται. “΄Οσοι είναι τίμιοι κατατρέχονται ως ανάξιοι της κοινωνίας και της πολιτείας.“Αυτά δεν τα λέγω εγώ μοναχός, τα λέγει όλο το κοινό και οι ‘φημερίδες. “…ένα πράμα μόνον με παρακίνησε κ’ εμένα να γράψω, ότι τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί και αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι, όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσωμεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί, να την φυλάμεν κι’ όλοι μαζί και να μην λέγει ούτε ο δυνατός «εγώ», ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγη ο καθείς «εγώ»;

    Όταν αγωνιστή μόνος του και φκειάση, ή χαλάση, να λέγη εγώ, όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκειάνουν, τότε να λένε «εμείς». Είμαστε εις το «εμείς» κι’ όχι εις το «εγώ». Και εις το εξής να μάθωμεν γνώση, αν θέλωμεν να φτειάσωμεν χωριόν, να ζήσωμεν όλοι μαζί.

  11. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ…"ΠΟΝΗΜΑ" ΤΟΥ…"ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ" κου ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ…"ΘΥΣΙΕΣ" ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ…"ΕΒΡΑΙΟΙ…ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "Ξ/Ρ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

    ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΕΜΠΛΟΚΗ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ" ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ…"ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΣΥΜΦΩΝΩ" ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ … "ΟΥΣΙΑ" ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ…"ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ", ΚΙ' ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… "ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ" ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ…

    ΟΠΟΙΟΣ "ΚΑΤΑΝΟΕΙ" ΤΗΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΝΝΟΙΑ" ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ…"ΕΩΣΦΟΡΟΣ", ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ" ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΘΕΙΚΗ" ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ", ΠΟΥ ΕΠΙ… ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ…"ΒΓΟΥΝ" ΑΠΟ ΜΙΑ…ΕΡΗΜΟ 5…ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ…ΑΜΕΡΙΣΤΗ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ…θεου ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ…

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΘΕΙΚΕΣ" ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ…"ΕΝΕΡΓΕΙΑ", ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ… "ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ" ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ…ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, "ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ" ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ…"ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ" ΜΑΣ…ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΗΝ…"ΠΙΣΤΗ" ΣΕ ΕΝΑΝ … "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ…θεο", ΚΑΤΑΣΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ…"ΔΟΥΛΟΥΣ" ΕΙΣ…"ΔΟΞΑΝ…ΙΣΡΑΗΛ"…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ, ΘΕΑΤΡΑ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ, ΤΑ "ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…"ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ", ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΗΣΑΝ…"ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΔΙΑ".

    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ…"ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ", ΔΕΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ…"ΤΥΧΑΙΑ", ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ "ΘΕΣΗ" ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ…"ΔΙΟΝ" ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ "ΔΙΟΣ", ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ…"ΖΑΙΟΝ" ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ…"Σ Ι Ω Ν"…

    ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ…"ΠΟΝΗΜΑ" ΤΟΥ κου ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΔΡΑΣΗ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ…"ΡΑΤΣΑΣ" ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ…"ΔΡΑΣΗ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ…2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ…

    ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ…"ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ" ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΣΕ…"ΔΟΥΛΙΑ" ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΤΟ 148 π.χ. ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ… "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ" ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ…"ΕΜΠΛΟΚΗ" ΣΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ… "ΔΙΚΑΙΩΣ" ΝΑ…ΑΝΑΚΡΑΖΟΥΜΕ, … "ΥΠΕΡ…ΠΙΣΤΕΩΣ" Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ…

  12. ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ

    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕ ΥΠΕΞΑΙΡΕΤΗ ΥΠΟΔΙΚΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΦΡΑΓΚΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΠΕΔΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΣ.

    ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Θ' ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ. κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ

  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  14. ΧΑΙΡΕ

    ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΥΠΟΔΙΚΕ ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΚΤΛ ΚΤΛ ΑΦΡΑΓΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΑΠΗΛΑΥΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΛΙΟΥ ΣΟΥ

    ΕΞΕΡΧΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΡΟΝ ΜΟΥ Ν' ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΕΡΓΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ

    ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ

    ΧΑΙΡΕ ΓΙΕ ΤΟΥ ΔΙΑ…ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

  15. ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ…"ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ" κε "ΕΝΑΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ" ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΔΕΝ…"ΠΛΗΡΕΙ" ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ…"ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ"…

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ…"ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ…"ΚΟΠΡΙΑΣ" 1.21 μ.μ.

  16. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΕΟ LOOK" ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ" ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ…"ΕΞΟΔΑ" ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΤΟ "ΣΤΗΣΙΜΟ" ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΟΥ.

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Comments are closed.