Οι Μεγάλες Ελληνίδες του Αριστόκλειου πολιτισμού.

Τα έθνη κατακτώνται-αφανίζονται όταν απολέσουν τον πολιτισμό, την παιδεία, την θρησκεία, την γλώσσα και την ηθική. Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν μέσα από τους αμυντικούς πολέμους λόγω των Ηρώων και όχι εξαιτiας των απόλεμων-δειλών, που εγκαταλείπουν τις χώρες τους έρμαιο στα χέρια των εισβολέων, κρυμμένοι πίσω από τις ιδιότητες των προσφύγων και των αιρετικών χριστιανών που πιστεύουν και αναμένουν ανύπαρκτους σωτήρες τους οποίους κατασκεύασαν οι υπερδυνάμεις για κρατούν σε καταστολή τον Ελληνισμό, ώστε να είναι σε θέση να κυριαρχούν.

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected] και official website The Times of Voulgaroktonos,

Οι Έλληνες-Ορθόδοξοι ιερείς και οι διδάσκαλοι συμμετείχαν στους εθνικούς και αντιστασιακούς αγώνες του Ελληνικού έθνους για το ύψιστο αγαθό της Θεοδότου ελευθερίας έναντι του φασισμού-Ναζισμού, κατά την φρικτή περίοδο Γερμανική-Ιταλικής και Βουλγαρική κατοχή κατά την περίοδο 1940-1944 και όχι μόνον. Οι αγώνες του 1940 δείχνουν την ηρωική και μαρτυρική αντίσταση του Ελληνικού κλήρου και λαού. Οι Έλληνες για πολλοστή φορά απέσπασαν τον θαυμασμό και τον σεβασμό της οικουμένης.

Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί διδάσκαλοι-κληρικοί είχαν καταλυτικό ρόλο και υπήρξαν σύμβολα σε όλους τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες της πατρίδος και σε πολλές περιπτώσεις απετέλεσαν τα φωτεινά πρότυπα ηρωϊσμού και αυτοθυσίας υπέρ πίστεως και πατρίδος. Ιερείς και δάσκαλοι όλων των βαθμίδων πολέμησαν-αγωνίστηκαν και πότισαν με το αίμα τους την ματωμένη εδώ και αιώνες Ελληνική γη για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία. (1)

loading...