Νέο Εθνικό σκάνδαλο;

Τίποτα λοιπόν δεν έχει αλλάξει στην Ελλάδα του 2016;
Συμβόλαια της Εθνικής Ασφαλιστικής διεκδικούν άνθρωποι με πτωχευμένες εταιρείες, όπως ο Γιώργος Κούμπας της Κούμπας Συμμετοχών, που όμως και ελέγχεται και για αιφνίδιο πλουτισμό και είχε επιλέξει ως συνεργάτη του για το Δ.Σ. της εταιρείας του το Γιώργο Κανδαλέπα, κουμπάρο του ζεύγους Παπαντωνίου που εμπλέκεται στα μαύρα εμβάσματα της Ελβετίας. Από την άλλη, ο Τζέραλντ Τέρνερ που συνδέεται με το καθεστώς Τσοχατζόπουλου. Με τόσο βεβαρημενο ιστορικό, τι θα συμβεί αν οι εταιρείες τους πτωχεύσουν; Ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό της Εθνικής που θα βρεθεί εκτεθειμένη και οι ασφαλισμένοι της ξεκρέμαστοι; Διαβάστε εδώ να ανοίξουν τα μάτια σας. Και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ θα έβαζε τάξη στο χάος της ασυδοσίας, των αεριτζήδων και των θαλασσοδανείων. Προβλέπω νέο Εθνικό σκάνδαλο, χειρότερο της Ασπίς.

 Χριστίνα Λ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αρθρογράφε,συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά το θέμα του σκανδάλου,και επίσης θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα κάνει όλα καλά.
    Ας αναρωτηθούμε όμως,όλα αυτά τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται σιγά σιγά,μέρα με την ημέρα,και πολύ περισσότερα,που μένουν ακόμη θαμένα,είναι δυνατόν μέσα σε ενάμισυ χρόνο να τακτοποιηθούν; Το πιστεύεις αυτό που λες; Είναι δυνατόν,αυτή η σαπίλα που έχει κάτσει στο πετσί της χώρας τόσες δεκαετίες,να ξεβρωμίσει μέσα σε μερικούς μήνες;
    Αν δεν έρθουν πάλι πρόωρες εκλογές,τότε στο τέλος της τετραετίας θα κριθεί κι αυτή η κυβέρνηση,που αν συνεχίσει την φορομπηχτική της πολιτική,αν δεν ελαφρύνει τον κόσμο από τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΕΝΦΙΑ,και ένα σωρό άλλους άδικους φόρους,και αν δεν σταματήσει τον πόλεμο εναντίον της πίστεως και της ιστορίας μας,θα είναι μία από τις συντομώτερες κυβερνήσεις της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]