Όταν το παγκόσμιο φαινόμενο εγκατέλειψε την νέα τάξη πραγμάτων και έγινε ο κορυφαίος του Ελληνισμού.

Ο Χριστός τον έκρινε άξιο να εκπληρώσει το θέλημα του, και εκείνος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Θεανθρώπου, ώστε το Ελληνικό έθνος να παραμείνει στον δρόμο Θεού,

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected] και official website The Times of Voulgaroktonos.

Ο Ελληνισμός είχε στήριγμα έναν θεόσταλτο ευεργέτη, που ήταν ένας πραγματικός ισαπόστολος, καθώς πολεμούσε στην πρώτη γραμμή του μετώπου σε κάθε πόλεμο, έχοντας πάντοτε στο ένα χέρι του μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου ! Αυτό είναι μια ακόμη ιστορική απόδειξη ότι ο Χριστός επιτρέπει την νόμιμη άμυνα στους Έλληνες. Ο υιός του Ρωμανού και της Θεοφανούς υπήρξε ο ακοίμητος και ακαταπόνητος φρουρός του Ελληνικού Έθνους και της Ορθόδοξου πίστεως! Ήταν Αρχάγγελος επί γης με πύρινη ρομφαία! Για αυτό και προσπαθούν να τον εξαφανίσουν από την Ελληνική ιστορία οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού, για να μην μάθουν οι νεοέλληνες τα θρυλικά του κατορθώματα. Ο Έλληνας που αναπαύεται στο Έβδομον δεν σπούδασε, ήταν αυτοδίδακτος στρατηγός, ήταν για επτά χρόνια ορφανός χωρίς παιδαγωγούς και όλα όσα αρμόζουν σε έναν πορφυρογέννητο. Αντιθέτως Ηράκλειος και Αλέξανδρος απέκτησαν πολύ υψηλή παιδεία, δεν μεγάλωσαν χωρίς γονείς, δεν είχαν αχαλίνωτη ερωτική ζωή κατά την εφηβεία και δεν προσπάθησαν να τους αφαιρέσουν τον θρόνο όπως έκαναν με τον Βασίλειο Β. O Aλέξανδρος οφείλει σε σημαντικό βαθμό αυτό που έγινε στο Αριστοτέλη. ; Hταν και έμεινε φαινόμενο μοναδικό, στην Ελληνική και την παγκόσμια ιστορία. Η μεγαλύτερη μορφή του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας μεγάλωσε μέσα στις Βακχικές κραιπάλες. Εν τούτοις όταν αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην ζωή του, έγινε ο κορυφαίος του έθνους. Οι αλλοδαποί πολιτικοί αξιωματούχοι του Imperium Romanum είχαν αποφασίσει να στερήσουν τον αυτοκρατορικό θρόνο από τον Βασίλειο. Για αυτό δεν του επέτρεψαν να σπουδάσει και τον χρησιμοποιούσαν ως διακοσμητικό στοιχείο σε όλες τις επίσημες δραστηριότητες της αυτοκρατορίας. Για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα γίνει ποτέ αυτοκράτορας χρησιμοποίησαν το κορυφαίο όπλο υβριδικού πολέμου τον Διονυσιακό πολιτισμό προσφέροντας του μια αχαλίνωτη ερωτική ζωή κατά τα εφηβικά του χρόνια. Μεγάλωσε χωρίς γονείς για ένα μεγάλο μέρος της παιδικής-εφηβικής του ηλικίας (επτά χρόνια). Για αυτό θεωρούσαν ότι θα ήταν μια εύκολη υπόθεση η αφαίρεση των νόμιμων δικαιωμάτων του.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ OFFICIAL WEBSITE TOY AΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (THE TIMES OF VOULGAROKTONOS)

loading...