Ο βουδιστικός ναός που είναι αφιερωμένος στο γυναικείο στήθος

Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να συναντήσει κανείς σε ένα βουδιστικό ναό είναι μια ατελείωτη συλλογή από γυναικεία στήθη. Κι όμως οι τουρίστες που επισκέπτονται τον ναό Jison-In στην Ιαπωνία έρχονται... στήθος με στήθος με αυτή την ετερόκλητη εικόνα.

Ο ναός βρίσκεται στη μικρή πόλη Kudoyama της επαρχίας Wakayama και εξωτερικά μοιάζει με οποιοδήποτε βουδιστικό ναό. Στο εσωτερικό του όμως παρατηρεί κανείς ορισμένους από τους τοίχους του να είναι καλυμμένοι με εικονίσματα από γυναικεία στήθη.

Ορισμένα από αυτά είναι γεμισμένα με ύφασμα και αφρολέξ, άλλα αποτελούνται από κομμάτια ξύλου με τις ροζ θηλές να κρέμονται από μια κλωστή. Υπάρχουν ακόμη και τα πιο απλά τάματα, με στήθη ζωγραφισμένα σε μια απλή ξύλινη επιφάνεια.Σύμφωνα με τον αρχιερέα του ναού, όλα ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια όταν ένας γιατρός κατέφτασε από τη γειτονική πόλη για να προσευχηθεί για μια ασθενή του με καρκίνο του στήθους.

Ζήτησε μάλιστα αν θα μπορούσε να αφήσει στο ναό ένα εικόνισμα γυναικείου στήθους ως τάμα. Η παράξενη τακτική γρήγορα υιοθετήθηκε από πολλούς πιστούς με αποτέλεσμα, ο ναός να είναι πλέον δημοφιλής σε γυναίκες ασθενείς από όλο τον κόσμο.Το γυναικείο στήθος αντιπροσωπεύει την γέννηση και οι πιστοί χρησιμοποιούν τα εικονίσματα όταν ανησυχούν για μια ετοιμόγεννη, για προστασία από τον καρκίνο, ακόμη και για υγιές μητρικό γάλα, αναφέρει στο cnn ο αρχιερέας που βρίσκεται στο ναό τα τελευταία 40 χρόνια.

Πηγη madata
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΒΑΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΝΤΙΖΕΖ Ε' ΚΑΤΗΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΠΑΝΤΑ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΗΘΩΝ) ΚΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΟΥΛΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΥΖΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΜΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!! ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΙΙΟΛΑΣ ΩΩ ΡΕΕ ΧΑΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!! ΧΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΡΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΡΟΜΑ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]