Ψαριανός: Σε αυτό το χάλι που ζούμε, μόνη λύση είναι οι εκλογές ή…τανκς και ο Κιμ Γιονγκ Ουν

«Σε όλα αυτά που ζούμε η μόνη λύση είναι οι εκλογές », τόνισε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 , ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός. “Αλλιώς θα είναι τίποτα, τανκς και ο Κιμ Γιονγκ Ουν ή κάποιος άλλος,
πρόσθεσε.

«Αυτό το χάλι το τωρινό δεν περιγράφεται. Δικαίως ο κόσμος αγανακτεί, όλο αυτό είναι, νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής και κάθε ψυχοπαθή συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ερωτηθείς για το αν θα μετακινηθεί σε άλλο κόμμα ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθώ σε άλλη κοινοβουλευτική ομάδα μεσούσης της κοινοβουλευτικής περιόδου. Αυτό το πράγμα είναι αυτό που θεωρούμε και λέμε αποστασία. Όταν κλείσει η Βουλή και προκηρυχθούν εκλογές θα δούμε, δεν ξέρω, μπορεί να είμαι υποψήφιος, έχω πει, στη… Γαλλία με τον Μακρόν, παρόλο που δεν ξέρω γαλλικά. Ξέρω κάτι “γαλλικά” αλλά είναι ελληνικά».

loading...

3 thoughts on “Ψαριανός: Σε αυτό το χάλι που ζούμε, μόνη λύση είναι οι εκλογές ή…τανκς και ο Κιμ Γιονγκ Ουν

  1. Εκλογές εδώ και τώρα, το καλύτερο δημοψήφισμα. Αν ψηφίσουν τα ίδια τότε τανκς, η μόνη λύση. Μαύρο στον Τσιπρομαδούρο τον προδότη της Μακεδονίας και όχι μόνο.

  2. Ρε παιδιά φαγωθήκατε με το Δημοψήφισμα , έστω έγινε , έστω είπε ο κόσμος την γνώμη του και τι έγινε ; ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ θα το ερμηνεύσει όπως αυτός θέλει , τόσο αμνήμονες είστε , ξεχάστε το προηγούμενο δημοψήφισμα που άλλα είπε ο λαός και άλλο κατάλαβε ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ με τον κακόγουστο ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ , το μόνο που μας μένει να απαιτήσουμε είναι ΕΚΛΟΓΕΣ και μόνο ΕΚΛΟΓΕΣ , για να διώξουμε αυτούς τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους

  3. Ποια τανκς βρε άσχετε!
    Υπόθεση ενός F-16 είναι που θα περάσει σε κλάσματα του δευτερολέπτου και χωρίς φορτίο ξυστά πάνω από τη Βουλή την ώρα της ψηφοφορίας!

Comments are closed.