Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου κύριε πρωθυπουργέ. Αρμόζει η συμπεριφορά αυτή σε ένα πρωθυπουργό

 


Δρ Ευριπίδης Μπίλλης * 

ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ  ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΗΝ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ «ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ» ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ Ο κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ.

Κύριοι Βουλευτές,

Ως γνωστόν το κράτος έχει συνέχεια. Έτσι θυμίζω κατ αρχήν ότι και επί ΣΥΡΙΖΑ εκαλούντο οι συνταξιούχοι να μην κάνουν αγωγές – προσφυγές κτλ.

 

Το ίδιο συνεχίστηκε και επί κυρίου Μητσοτάκη με τον υπουργό κ. Πέτσα. Κατωτέρω σχετικό βίντεο του κ. Πέτσα δηλαδή του κ. Μητσοτάκη να στήνει παγίδα ληστείας στους συνταξιούχους λέγοντας τους ότι δεν χρειάζεται να κάνουν προσφυγές.

 

Αυτό μας αποκάλυψε  θρασύτατα προ ολίγου ο κ. Χατζηδάκης,  λέγοντας πολύ μα πάρα πολύ «έξυπνα» (κουτοπόνηρα).

 

Ότι οι συνταξιούχοι που εσκεμμένα παρασύρθηκαν  και παγιδεύθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη να μην κάνουν προσφυγές.

 

Θα έπρεπε ως τόνισε με θρασύτατη «έμφαση» να γνωρίζουν την παγίδα εξαπάτησης  και ληστείας τους που τους έστησε αχαρακτήριστα ο κ. Μητσοτάκης

 

Γιατί  όπως μας αποκάλυψε  πολύ μα πάρα πολύ «έξυπνα» (κουτοπόνηρα) ο κ. Χατζηδάκης, οι  συνταξιούχοι και οι δικηγόροι, θα έπρεπε να γνωρίζουν όχι τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Πέτσα (Μητσοτάκη).

 

Αλλά μέρος ομιλίας (μία παράγραφο),  από τις χιλιάδες ομιλίες του κ. Μητσοτάκη. Που παγιδεύοντας εσκεμμένα και δήθεν νομότυπα για να ληστέψει  όσους δεν είχαν κάνει προσφυγή,  έλεγε άνευ αιδούς και ασαφώς το αντίθετο

 

Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου κύριε πρωθυπουργέ. Αρμόζει η συμπεριφορά αυτή σε ένα πρωθυπουργό.

 

Που εξαπατώντας τους συνταξιούχους για να τους ληστέψετε, καταπατείτε επίσης με την απάτη – παγίδα σας προφανώς έμμεσα και  το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που λέει ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι

 

Αίσχος και ντροπή κύριοι Βουλευτές και της ΝΔ, για την δήθεν νομότυπη αισχρή παγίδα που έστησε ο κ. Μητσοτάκης στους συνταξιούχους.  Για να τους ληστέψει για άλλη μια φορά.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

loading...