Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Βεβαίως και αυτοί που ακόμα είχαν λεφτά ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ διότι προτίμησαν να φερθούν σαν ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ και όχι σαν πατριώτες αφήνοντας τα λεφτά τους στις τράπεζες !!

Σαμαράς στο καφενείο της Βουλής, Άδωνις, Βούλτεψη, Ντόρα έκαναν διάφορες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δηλώσεις που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ το λαό ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ γιατί
δήθεν θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα !!! ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ! ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛΣ ! ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝ. 2015 ΜΕΧΡΙ ΙΟΥΛΙΟ 2015 ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛΣ ! Βεβαίως και αυτοί που ακόμα είχαν λεφτά ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ διότι αφέθησαν να τρομοκρατηθούν από την ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ Ν.Δ. και προτίμησαν να φερθούν σαν ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ και όχι σαν πατριώτες αφήνοντας τα λεφτά τους στις τράπεζες !!! Όλοι αυτοί όσο διαρκούν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι, πως γκρινιάζουν και θυμώνουν για τα κάπιταλ κοντρολς παρότι όμως ΟΙ ΙΔΙΟΙ τα προκάλεσαν ????????????

αναγνωστης

.

1 σχόλιο :

  1. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ...αυτό το έκανε ήδη
    πολλά χρόνια το ΣΥΡΙΖΑ με τα παπαγαλάκια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή