Χαμός στην ΕΠΟ: φουσκωτοί και προπηλακισμοί στον ορισμό διαιτητών!

Εικόνες απογοητευτικές και ενδεικτικές της κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου, σήμερα το πρωί έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Πρωταγωνιστής ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ, Ηλίας Καραμάνης και τα άτομα ασφαλείας της ομοσπονδίας.

Όπως κατήγγειλε ο κ.Καραμάνης δέχθηκε επίθεση, με σπρωξιές, απειλές, και τσαμπουκάδες όταν ζήτησε να εισέλθει στα γραφεία της ΕΠΟ για να συναντηθεί με τους υπεύθυνους και να προχωρήσει η ΟΔΠΕ στον ορισμό διαιτητών!

Η ΟΔΠΕ θεωρεί ότι μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου υπάρχει κενό εξουσίας και δεν μπορεί η ΚΕΔ να προχωρήσει στον ορισμό διαιτητών για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

«Όπως γνωρίζετε από χθες η ΕΠΟ έπαψε να υπάρχει με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ΚΕΔ, ούτε τίποτα. Εμείς εκτιμώντας ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κίνηση αυτή», ανέφερε ο κ.Καραμάνης.

«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ ο οποίος συνέχισε, τονίζοντας ότι εκείνος και ο γγ της ομοσπονδίας διαιτητών, Γιώργος Σπανέας ζήτησαν να συναντηθούν με τον Παυσανία Παπανικολάου. Αυτός όμως, όπως ανέφερε ο Ηλίας Καραμάνης δεν επέτρεψε την είσοδο τους, με αποτέλεσμα τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι ο Παυσανίας Παπανικολάου από χθες δεν εκτελεί καθήκοντα εκτελεστικού γραμματέα καθώς έληξε η θητεία του, ενώ παρών στα γραφεία ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και μάλιστα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του στη διάρκεια της θητείας του.

Αμέσως μετά ο κ. Καραμάνης τόνισε: «Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Παπανικολάου, να του πούμε τις απόψεις μας για τον ορισμό των διαιτητών και για το ρόλο που έχουμε εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου. Στάθηκε αδύνατο να τον συναντήσουμε αφού έδωσε εντολή στους υπαλλήλου ότι δεν θα μας δεχθεί, να μας το μεταφέρουν και αυτό έγινε. Εμείς εκτιμώντας ότι η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα, αυτή τη στιγμή θα πάμε στο υφυπουργείο αθλητισμού, να δούμε τον κύριο υφυπουργό και να διαμαρτυρηθούμε για αυτή την κατάσταση, τη στιγμή που μπαίνουν και βγαίνουν στα γραφεία οι πρώην διοικούντες την ΕΠΟ ο κ. Γκιρτζίκης, ο κ. Γαβριηλίδης, ο κ. Ψαρόπουλος και εμείς δεν μπορούμε να μιλήσουμε με έναν αρμόδιο της γραμματείας της ΕΠΟ».

Πηγη sportfm
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]