ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΑΛΥΣΣΩΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΡΟΠΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑ;ΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Κύριοι Βουλευτές,

· Μόνον ένας κατοχικός προδότης του Ελληνισμού, ιδεολόγος της υποδούλωσης των Ελλήνων στον φασισμό της ΕΕ που τον θεωρεί ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Ή ένας που βάζει πάνω απ όλα την προδοτική κομματική πειθαρχία, ή ένας τελείως απληροφόρητος μπορεί να μην αισθάνεται την ύψιστη αισχύνη γιατί συμμετέχει στην υποδούλωση της Ελλάδας και στην καταστροφή του Ελληνισμού.

· Για τους απληροφόρητους και μόνον εξ ημών, επισυνάπτονται κατωτέρω και στο 3ο συνημμένο, τα συνοπτικά σημεία του μνημονίου σας, που υποδουλώνουν εις το διηνεκές την Ελλάδα . Και που, θα αποτελούν αιώνια αισχύνη για σας. Και στο 4ο συνημμένο επισυνάπτεται το μνημόνιο σας στα Ελληνικά και αγγλικά. Και στο προτελευταίο συνημμένο επισυνάπτεται το πρωτότυπο σας μνημόνιο.

· Ανάν της Κύπρου και η παντοτινή φασιστική κατοχή της Ελλάδας πάνε χέρι-χέρι. Δείτε τους Ανανιακούς Συριζέους στο 1ο συνημμένο.Και θυμηθείτε τους όλους τους προδότες του Ελληνισμού στο τελευταίο συνημμένο (κατ αλφαβητική σειρά ως προς το επώνυμο). Καθώς και στο κατωτέρω λινκ όλους, με λεπτομέρειες για τις νεοταξικές τους διασυνδέσεις:

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ “ΝΑΙ” ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

https://www.scribd.com/doc/158205508/%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F-%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%A9%CE%9D-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%94%CE%99%CE%9F-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9D-7-%CE%91%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-2004

· Με επιπλέον για άλλη μια φορά ψεύδη, περί τέλους των μνημονίων κτλ. Όχι μόνον τα συνήθη από σας, αλλά και από το την νεοναζιστική ΕΕ, με αισχρή Γκεμπελική προπαγάνδα σε βίντεο δικαιολόγησης του εγκλήματος της. Ότι δήθεν επιτέλους μας «έσωσε» ο φασισμός της. Προπαγάνδα από τον ως δείχνει η όψη του, νέον πρόεδρο του Eurogroup (ταιριαστό με το έτερο φασιστοειδές τον δολοφόνο της Ελλάδας τον Μοσχοβισύ)

· Υπενθυμίζω επίσης ότι ήδη τα αισχρά εδώ και 9 χρόνια, από το 2009 συμβαίνοντα οδήγησαν ήδη στην Εσχάτη προδοσία στο σκοπιανό (για την ιστορία, 2ο συνημμένο). Που δεν μπορεί να καλύψει το κουτόχορτο που πουλάει μαζί με τον «ΚΟΝΤΡΑ», η θρασύτητα του «Μακεδόνα» βουλευτή Γρεβενών του Σύριζα Μπγιαλα!!!!! Και ότι προφανώς μύρια έπονται.

Ευριπίδης Μπίλλης

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.

ΠΟΥ ΑΛΥΣΣΩΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

1) Οι αρχές έχουν ήδη θεσπίσει την κρατική αποζημίωση του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ – και άλλων υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ που ενεργούν υπό την εξουσία του – έναντι νομικών και άλλων δαπανών (συμπεριλαμβανομένων των πραγματικών αμοιβών του δικηγόρου και των προσωπικών χρηματοοικονομικών υποχρεώσεων) που προέκυψαν από νομικές προκλήσεις, διαδικασίες που ελήφθησαν ή απειλήθηκαν εναντίον τους σε σχέση με τις αποφάσεις που ελήφθησαν και τις ενέργειες που ελήφθησαν (συμπεριλαμβανομένων τυχόν παραλείψεων), κατά την άσκηση των επίσημων καθηκόντων τους σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και κανόνες, νόμιμους ή μη.

Αυτό ανταποκρίνεται στις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση, στη δέσμευση για την εμπιστοσύνη στις στατιστικές που υπογράφηκαν τον Μάρτιο του 2012, προκειμένου να υποστηρίξει την ΕΛ.ΣΤΑΤ στην υπεράσπιση της εμπιστοσύνης στις ελληνικές στατιστικές και να τις υπερασπιστεί από κάθε προσπάθεια υπονόμευσης της αξιοπιστίας τους, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κάλυψη της μεγάλης προδοσίας των Γεωργίου, ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου και λοιπών εξ ημών μετεχόντων μυστικά στη συνομωσία.

2) Η επιτυχία απαιτεί η κυριότητα του προγράμματος μεταρρυθμίσεων από τις ελληνικές αρχές.

Αισχρό ψεύδος για να μην έχει η κατοχή καμίαν ευθύνη

3) Τον Δεκέμβριο του 2015, οι ελληνικές αρχές πληροφόρησαν την Επιτροπή ότι θα διαθέσουν 30 εκατ. Ευρώ για σχέδια τεχνικής υποστήριξης στους τομείς της διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών και της ιδιωτικοποίησης

Αισχρή υποτίμηση του Ελληνικού δυναμικού. Για ξένους ειδικούς. Παρόμοια είχαν γίνει το 1991 από τον Μάνο στον ΟΤΕ που αν δεν ανατρέπονταν δεν θα υπήρχε ήμερα ΟΤΕ

4) Η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί στη συμφωνηθείσα στρατηγική ανάκαμψης και να αναπτύξει μια πραγματική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα είναι ελληνική ιδιοκτησίας, κατευθυνόμενη από την Ελλάδα (ψεύδος για κάλυψη των ευθυνών της κατοχής) και θα χρησιμοποιεί πλήρως τους διαθέσιμους πόρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρέχει η ΕΕ.

Οι αρχές θα εφαρμόσουν τη στρατηγική με τη βοήθεια ενός Συμβουλίου Επιστημονικής Ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών εταίρων και των τομεακών επιχειρηματικών οργανώσεων, καθώς και μιας Συμβουλευτικής Ομάδας των ξένων επενδυτών.

5) Οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται να εξασφαλίσουν βιώσιμα δημόσια οικονομικά ακολουθώντας τη δημοσιονομική πορεία που συμφωνήθηκε τον Αύγουστο του 2015, η οποία βασίζεται σε στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος του προγράμματος ΕΜΣ 1,75% και 3,5% του ΑΕΠ το 2017 και το 2018 αντίστοιχα. Ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 3,5% του ΑΕΠ θα διατηρηθεί μεσοπρόθεσμα, έως το 2022.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

6) Η ελληνική κυβέρνηση θα παρακολουθεί τους δημοσιονομικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών αποφάσεων, και θα λαμβάνει τα μέτρα αντιστάθμισης που απαιτούνται για την επίτευξη των μεσοπρόθεσμων δημοσιονομικών στόχων…

Συνάγεται να μην τηρούνται οι δικαστικές αποφάσεις για να τηρούνται οι μεσοπρόθεσμοι δημοσιονομικοί στόχοι…

7) Μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος που θα εφαρμοστεί το 2019, με καθαρή εξοικονόμηση 1% του ΑΕΠ το 2019-2022 και με μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων που θα εφαρμοστεί το 2020 και με καθαρή εξοικονόμηση 1% του ΑΕΠ το 2020, το 2021 και το 2022 (βλέπε τμήμα TMU, Technical Memorandum of Understanding, μέρος L).

Ο οποίος συμφωνημένος δημοσιονομικός στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα του 3,5% το 2019 πρέπει να επιτευχθεί χωρίς επιζήμιες για την ανάπτυξη μέτρα (δηλαδή πάλιν με μείωση συντάξεων)

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

7) Οι αρχές θα τροποποιήσουν τον Κώδικα Δημόσιας Εσόδων, για να προβλέψουν την επέκταση του μηχανισμού ηλεκτρονικών δημοπρασιών σε πλειστηριασμούς που διεξάγονται από τις φορολογικές αρχές βάσει του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, σύμφωνα με τις διατάξεις του. Οι αρχές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσουν τη λειτουργία μιας δυναμικής δευτερογενούς αγοράς μη εξυπηρετούμενων δανείων

Μέτρα δήμευσης του ιδιωτικού πλούτου των εσκεμμένα οδηγηθέντων σε χρεοκοπία και εξαθλίωση Ελλήνων. Πλειστηριασμοί κτλ

8) Μέχρι το Μάιο του 2018 (βασική παραδοτέο), οι αρχές θα νομοθετήσουν για την προσαρμογή των φορολογικών συντελεστών και τη διεύρυνση της βάσης φορολογίας των ακινήτων, εάν είναι απαραίτητο, με τρόπο ουδέτερο από πλευράς εσόδων (!!!), προκειμένου να εκδοθούν λογαριασμοί της ENFIA έως τον Αύγουστο του 2018.

Εν ολίγοις η ίδια ποσοτικά αφαίμαξη με τον κατοχικό φόρο και με το φόρο εισοδήμαστος με αφαίμαξη ΟΛΩΝ

9) Οι αρχές θα διασφαλίσουν ότι η έκπτωση του ΦΠΑ στα υπόλοιπα νησιά θα εξαλειφθεί έως τα τέλη Ιουνίου του 2018 (βασικό παραδοτέο).

No comment !!!

10) Τη δέσμευση που απαιτείται για τη βελτίωση της συμμόρφωσης των πληρωμών, τη μη εισαγωγή νέων δόσεων ή άλλων συστημάτων αμνηστίας ή διακανονισμού , ούτε την επέκταση των υφιστάμενων συστημάτων και τη λήψη άμεσων μέτρων επιβολής για τους οφειλέτες που δεν πληρώσουν εγκαίρως τις δόσεις τους ή τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους.

(Βελτίωση της συμμόρφωσης, υποταγής.

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΣΩΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ.ΧΘΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΡΙΖΟΣ)

11) Ως προαπαιτούμενη ενέργεια, οι αρχές θα εκπονήσουν έγγραφο πολιτικής που θα καθορίζει τα βασικά χαρακτηριστικά, τα βήματα και το χρονοδιάγραμμα για μια μελλοντική συγχώνευση των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης στην IAPR (Independent Authority for Public Revenue in Greece, βλέπε TMU Secion BB).

Independent Authority for Public Revenue: Πλήρης κατάργηση του Ελληνικού κράτους που στο διηνεκές δεν θα ελέγχει τα έσοδα του.

12) Εξορθολογισμός (= μείωση των δαπανών για την υγεία):

Οι αρχές, σύμφωνα με τους λεπτομερείς στόχους και τις προθεσμίες που καθορίζονται στην ΤΜΧ (Τμήμα Ρ), 1. να λάβει διαρθρωτικά μέτρα με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ως μέσου συγκράτησης των δαπανών.

Ως προαπαιτούμενο, θα λάβουν περαιτέρω διαρθρωτικά μέτρα, όπου είναι αναγκαίο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το εκτιμώμενο χάσμα μεταξύ των δαπανών για το 2018 και των ανώτατων ορίων ανάκτησης φαρμάκων, διαγνωστικών, ιδιωτικών κλινικών και άλλων ειδών μειώνεται σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Μείωση των δαπανών φαρμάκων μέσω γενικής διείσδυσης και μείωσης των τιμών

Κάθε χρόνο λιγότερες δαπάνες υγείας με συνέπεια την περεταίρω εξαθλίωση των ελλήνων, μείωση της αγοραστικής τους δύναμης, της ρευστότητας στην αγορά και άρα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ!!

13) Έτσι ώστε να υπάρχει ένα πραγματικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας που θα στοχεύει σε λιγοστές πηγές για όσους έχουν τις περισσότερες ανάγκες.

Εξίσωση στη εξαθλίωση. θυμίζει το του Τσίπρα, «των ολιγότερο αδυνάμων»

14) να εγκρίνει νομοθεσία για τη μεταρρύθμιση της μεταρρύθμισης των παροχών αναπηρίας, ώστε να μετακινηθεί από την τρέχουσα αξιολόγηση απομείωσης σε αξιολόγηση που περιλαμβάνει συνθήκες λειτουργίας για τον προσδιορισμό της επιλεξιμότητας, δηλαδή την ικανότητα του ατόμου να ασκεί δραστηριότητες καθημερινής ζωής.

Τα βάζουν με τους ανάπηρους

15) Στο πλαίσιο των ανασκοπήσεων δαπανών,…, το πιλοτικό πρόγραμμα του συστήματος αξιολόγησης της λειτουργικής αναπηρίας θα κυκλοφορήσει, … , μέχρι το Μάιο του 2018, να ξεκινήσει η εφαρμογή της μεταρρύθμισης του συστήματος των επιδοτήσεων μεταφορών,….,

Μείωση χρημάτων για αναπήρους

16) Όλα τα μέτρα, νομοθετικά ή μη, που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου προγραμματισμού και ενδέχεται να έχουν αντίκτυπο στις λειτουργίες των τραπεζών-δηλαδή φερεγγυότητα, ρευστότητα, ποιότητα περιουσιακών στοιχείων κ.λπ.- πρέπει να λαμβάνονται σε στενή συνεννόηση με τα θεσμικά όργανα.

Πλήρης εποπτεία του προτεκτοράτου

17) Οι αρχές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσουν τη λειτουργία μιας δυναμικής δευτερογενούς αγοράς μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Πλειστηριασμοί κτλ και φυλακίσεις (χες φυλακίστηκε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Ρίζος)

18) Η Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνεργασία με τον ECB-SSM,, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι οι στόχοι του NPE,…

Διοικεί όχι η κυβέρνηση αλλά η Κεντρική ξένη Τράπεζα της Ελλάδος

19) Επιπλέον, η Τράπεζα της Ελλάδος θα υποβάλλει σε τριμηνιαία βάση στα θεσμικά όργανα έκθεση η οποία περιλαμβάνει …

Και πάνω απ όλα, οι «θεσμοί»

20) Η ανεξαρτησία του HFSF θα τηρηθεί πλήρως, …, η ανεξαρτησία της διοίκησης, της λήψης αποφάσεων και των εμπορικών πράξεων των τραπεζών θα γίνει πλήρως σεβαστή …, οποιαδήποτε πιθανή αντικατάσταση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και της ανώτερης διοίκησης των τραπεζών θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία πολιτική ή άλλη παρέμβαση

Ούτε καν, προτεκτοράτο και ούτε καν αποικιακή κυβέρνηση:

21) Προκειμένου να προωθηθεί και να ελεγχθεί η αντιπροσωπευτικότητα των τομεακών συλλογικών συμβάσεων, η κυβέρνηση, σε διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρουςκαι σε συμφωνία με τα θεσμικά όργανα …,

Όλα από τους θεσμούς για την κατοχική εργατική νομοθεσία

22) Τα μέτρα συνίστανται στην εκποίηση της δυναμικότητας παραγωγής λιγνίτη της ΔΕΗ σε υφιστάμενους ή νέους εναλλακτικούς προμηθευτές και άλλους επενδυτές

Δήμευση λιγνιτών

23) Η ΔΕΗ δεν έχει καμία συμμετοχή ή σύνδεσμο, συμπεριλαμβανομένης της προτιμησιακής προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, με οποιαδήποτε εκποιούμενη οντότητα

Αποκλεισμός ΔΕΗ

24) θα είναι ανεξάρτητο και ανεξάρτητο από τη ΔΕΗ και τις θυγατρικές της επιχειρήσει

Αποκλεισμός ΔΕΗ

25) Η εκποίηση αντιπροσωπεύει περίπου το 40% της παραγωγικής ικανότητας παραγωγής λιγνίτη της ΔΕΗ. Το ακριβές ποσοστό θα καθοριστεί με τεχνικές συζητήσεις με την Επιτροπή, σύμφωνα με τις προαναφερθείσες αποφάσεις και αποφάσεις σχετικά με τον λιγνίτη

Δήμευση λιγνιτών

26) προσφορά δεσμεύσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας προβλέπει την εκποίηση της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από λιγνίτη της Μελίτη 1 και την επιλογή για νέο εργοστάσιο Μελίτη 2 καθώς και μονάδες 3 και 4 της Μεγαλόπολης και όλων των σχετικών περιουσιακών στοιχείων και πόρων που περιγράφονται στον πίνακα των δεσμεύσεων (εφεξής η “επιχείρηση εκποίησης”) ως συνεχιζόμενη δραστηριότητα σε έναν ή περισσότερους αγοραστές σύμφωνα με τους όρους πώλησης, της διαδικασίας εκποίησης και του χρονοδιαγράμματος που έχει εγκρίνει η Επιτροπή

Η «δήμευση» των λιγνιτών κτλ

27) Όσον αφορά τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής που χρησιμοποιούν λιγνίτη και δεν αποτελούν μέρος των επιχειρήσεων εκποίησης, όπως αυτές ορίζονται στις δεσμεύσεις, η ΔΕΗ αποφασίζει για τις επενδύσεις και εξετάζει τις παρατάσεις της διάρκειας ζωής.

Παίρνει τον λιγνίτη από την ΔΕΗ και όχι τις μονάδες!!!!

28) Η Ελληνική Δημοκρατία θα διασφαλίσει ότι όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματική εκποίηση των αγορών ή των εκχωρήσεων που αναφέρονται στην προσφορά δεσμεύσεων δεσμεύονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συμπεριλαμβανομένης της υιοθέτησης όλων των απαραίτητων νομοθετικών, κανονιστικών και τα εταιρικά μέτρα ή / και αποφάσεις, τη διαγραφή και την απόσχιση των επιχειρήσεων εκποίησης, καθώς και την επίσημη έναρξη της διεθνούς ανοικτής διαδικασίας υποβολής προσφορών της ΔΕΗ,…

Εντολή στο προτεκτοράτο

29) Έτσι ώστε, σε συνδυασμό με τα θεσμικά διαρθρωτικά μέτρα, να εξασφαλίσει τους συμφωνημένους στόχους μείωσης των μεριδίων αγοράς για τη ΔΕΗ, όπως ορίζεται στο μνημόνιο συμφωνίας. Προκειμένου να μειωθεί προοδευτικά το μερίδιο της ΔΕΗ σε λιανικό και χονδρικό εμπόριο κάτω του 50% με βιώσιμο και μόνιμο τρόπο..

Εκτέλεση ΔΕΗ με εκποίηση της:

30) Η ιδιωτικοποίηση (δηλαδή το ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου) μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της οικονομίας και στη μείωση του δημόσιου χρέους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για γέλια ιθαγενών του προτεκτοράτου για τα ξεπουλήματα. Θυμίζει το “Arbeit macht frei” των Γερμανικών κρεματορίων

31) π.χ. η ολοκλήρωση της συναλλαγής για τα περιφερειακά αεροδρόμια, η ολοκλήρωση ιδιωτικοποίησης του Λιμένα Πειραιά (ΟΛΠ), έναρξη της Εγνατίας παραχώρησης αυτοκινητοδρόμων δημοπρασία, οικονομικό κλείσιμο των Astir και TRAINOSE) και δεσμεύονται να προχωρήσουν (η κυβέρνηση) στο φιλόδοξο, συνεχιζόμενο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης του TAIPED.

Τα ήδη ξεπουλήματα Εθνικού πλούτου

32) Η εφαρμογή του συμφωνηθέντος προγράμματος ανάπτυξης του ενεργητικού TAIPED-μέσω άμεσης πώλησης, παραχωρήσεων, τιτλοποιήσεων ή άλλων μορφών νομισματοποίησης- σχετικά με όλα τα βασικά του στοιχεία ενεργητικού είναι το κλειδί για την τόνωση των ιδιωτικών επενδύσεων, την αύξηση της αποδοτικότητας και τη χρηματοδότηση του κράτους

Συνέχιση χωρίς εντροπή της «σάλτσας»-κοροϊδίας των ιθαγενών για τα ξεπουλήματα συμμετοχών του δημοσίου με τίτλους

33) Για να διατηρήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών σε βασικές προσφορές, η Ελληνική Δημοκρατία δεσμεύεται να προχωρήσει στο τρέχον πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων. Το Διοικητικό Συμβούλιο της TAIPED θα εγκρίνει το επικαιροποιημένο Σχέδιο Ανάπτυξης Περιουσιακών Στοιχείων (ADP), το οποίο περιλαμβάνει για την ιδιωτικοποίηση περιουσιακά στοιχεία υπό την TAIPED από τον Νοέμβριο του 2017. Στη συνέχεια, θα εγκριθεί από την KYSOIP.

Κανονικό δούλεμα των ιθαγενών για τα ξεπουλήματα η συμπλήρωση από τους «σκανδαλοθήρες» ΤσιπροΚαμμένους, της κατάστασης ξεπουλήματος του Εθνικού Πλούτου των ΣαμαροΒενιζέλων του 12/2014, με επιπλέον ξεπουλήματα Εθνικού πλούτου

34) Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος αποσκοπεί στη δημιουργία επιπλέον ετήσιων εσόδων (εκτός των τραπεζικών μετοχών) για τα έτη 2017, 2018 και 2019, ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, 2,0 δισεκατομμυρίων ευρώ και 1,0 δις ευρώ αντιστοίχως, έναντι 0,3 δισεκατομμυρίων ευρώ και 0,5 δις ευρώ το 2015 και το 2016 αντίστοιχα).

Η μεγαλύτερη παγκοσμίως ληστεία από τους «σκανδαλοθήρες» ΤσιπροΚαμμένους, αλλά και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ-πέραν αυτής που έγινε ήδη με τις τράπεζες. Ήτοι ξεπουλήματα περίπου €1,5 δις ετησίως. Ήτοι για 99 χρόνια θα ξεπουληθεί Εθνικός πλούτος άνω του € 1 τρις, μόνον με 1,5Χ 99 = €148,5 δις ευρώ, περίπου στο 10% της αξίας του. Ώστε να δημευθεί και το φυσικό αέριο της Ελλάδας για π0ληρωμή του «χρέους

35) Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διευκολύνει τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης και να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες κυβερνητικές ενέργειες ώστε να καταστεί δυνατή η επιτυχής εκτέλεση των προσφορών. Από αυτή την άποψη, θα ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες

Συμφωνούν σε όλα όλοι προφανώς οι κατοχικοί

36) Ο κατάλογος των κυβερνητικών εκκρεμών δράσεων έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της TAIPED και επισυνάπτεται σε αυτό το μνημόνιο ως παράρτημα και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της συμφωνίας

Δηλαδή τα επιπλέον συμφωνηθέντα ξεπουλήματα

37) Το TAIPED θα προσλάβει συμβούλους για τις βασικές υπολειπόμενες προσφορές του ADP, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού Πετρελαίου (HELPE). (ΔΕΠΑ), οι εταιρίες ύδρευσης Θεσσαλονίκης και Αθήνας (ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ αντίστοιχα), του ποσοστού του δημοσίου στον ΟΤΕ, τηλεπικοινωνιών και το 30% του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ξεπουλήματα, για πενταροδεκάρες των ΕΛΠΕ-Ελληνικά πετρέλαια που έχουν δικαιώματα σε υπό εξόρυξη πολύ μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου, και έναντι πενταροδεκάρων των, της ΔΕΠΑ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ, του 30% του αεροδρομίου

38) Και σε εξαμηνιαία βάση για 99 χρόνια θα ελέγχεται η πρόοδος των ξεπουλημάτων:

Το Σχέδιο Ανάπτυξης Περιουσιακών Στοιχείων …..

Τα ξεπουλήματα τα λένε κατ ευφημισμό «ανάπτυξη».

39) Η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για το 66% του ΔΕΣΦΑ θα ολοκληρωθεί.

Τελείωμα ξεπουλήματος ΔΕΣΦΑ:

40) Οι αρχές θα συμπληρώνουν τις εναπομένουσες Κυβερνητικές Εκκρεμείς Δράσεις που έχουν προσδιοριστεί από τα θεσμικά όργανα και την TAIPED. Συνεχείς ενέργειες

Αέναο ξεπούλημα:

41) η Ελληνική Δημοκρατία, με το ΤΑΙΠΕΔ, θα υποβάλουν στη DG MOVE για εκκαθάριση τη νέα τιμολογιακή πολιτική των διοδίων …… θα πρέπει να έχει την έγκριση του TAIPED πριν από την υποβολή του ..

Για την Εγνατία. Ανύπαρκτη η κυβέρνηση και στον καθορισμό διοδίων. Όλα η κατοχή:

42. (γ) ο Υπουργός Υποδομών θα εκδώσει μια νέα υπουργική απόφαση για να αντικαταστήσει τις κανονιστικές εξαιρέσεις που εκδόθηκαν στις 27/11/2017 στο ΦΕΚ….

Όλα τα διατάζει η κατοχή στους υπηρέτες της, την κυβέρνηση

43) (ε) Τα έγγραφα διαγωνισμού που θα συμφωνηθούν με το TAIPED πριν από την έγκριση της πρόσκλησης υποβολής προσφορών από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εγνατίας Οδού Α.Ε

Το κατοχικό ξένο υπεκράτος εγκρίνει και διατάζει

44) (στ) Η TAIPED θα ξεκινήσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του αυτοκινητοδρόμου.

Όλα κι όλα. Το ξεπούλημα το κάνει μόνη της η κατοχή:

44) α) Το προτεινόμενο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης έχει ήδη παρουσιαστεί στο Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης και αμέσως μετά την επίσημη υποβολή του, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας θα το διαβιβάσει στα αρμόδια Υπουργεία για επεξεργασία σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους.

Πραγματική Εθνική ντροπή. Μόνον εκτελούν διαταγές. Τίποτε άλλο. Έχει παρουσιαστεί λέει, σε κάποιο Συμβούλιο ξένης Κατοχικής υπερκυβέρνησης, «to the Central Administration Council» και στο τέλος τυπικά «για να μην φαινόμαστε» δούλοι, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας θα το διαβιβάσει στα αρμόδια Υπουργεία για «δημοκρατική» επεξεργασία σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους:

45) Στη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, θα υπογραφεί η Συμφωνία Αγοράς Μετοχών και Συμφωνητικό Μετόχων, με σκοπό το κλείσιμο πριν από τα τέλη Απριλίου 2018

Διαταγή ξεπουλήματος του Λιμένα Θεσσαλονίκης:

46) (γ) η Εγνατία ΑΕ θα υπογράψει τη σύμβαση κατασκευής του σταθμού διοδίων της Ασπροβάλτας με τον πλειοδότη και θα δώσει εντολή στον κατασκευαστή να αρχίσει αμέσως την κατασκευή του (Φεβρουάριος 2018) και να εξασφαλίσει την έναρξη λειτουργίας του – του επί του παρόντος υπό κατασκευή – Θεσσαλονίκης (Ωραιοκάστρου) σταθμού μεταβίβασης. Η έναρξη ισχύος θα τεθεί αμέσως μετά την έκδοση του απαραίτητου JMD (που θα συμφωνηθεί με την TAIPED) από τους Υπουργούς Μεταφορών και Υποδομών και Χρηματοδοτήσεων (Μάρτιος 2018)

Για την Εγνατία, Και πάλιν εκτελούν ως υπηρέτες ότι τους διατάζουν., Εθνική ντροπή.

47) v. Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών η παράταση της σύμβασης παραχώρησης (διαταγή) θα κυρωθεί στο κοινοβούλιο έως τον Απρίλιο του 2018 (μετά την έκδοση των απαιτούμενων αποφάσεων από τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές

Πάει το αεροδρόμιο:

48) vi. Για την ΟΛΘ η συμφωνία παραχώρησης θα κυρωθεί στο Κοινοβούλιο μέχρι τον Μάρτιο του 2018

Διαταγή!!:

49) vii.Το Διοικητικό Συμβούλιο της TAIPED, με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων,

(α) θα αναθεωρήσει τη δομή εταιρικής διακυβέρνησης της ΔΕΠΑ και της Εγνατίας Α.Ε. και θα αξιολογήσει το Διοικητικό Συμβούλιο των συγκεκριμένων εταιρειών μέχρι το Φεβρουάριο του 2018 και

β) θα αντικαταστήσει τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη, αν χρειαστεί, μέχρι τον Απρίλιο του 2018

Ότι πει το υπερκράτος ΤΑΪΠΕΔ:

50) Ένα νέο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων και επενδυτικό, η Ελληνική (!!) Εταιρεία Περιουσιακών Στοιχείων και Συμμετοχών (HCAP), η οποία θα έχει στην κατοχή της πολύτιμα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία, ιδρύθηκε με το νόμο 4389/2016 σύμφωνα με τη δήλωση της Συνόδου Κορυφής στις 12 Ιουλίου 2015).

Ελληνική τη λένε!!!! 12 Ιουλίου του 2015, όταν μας «βασάνιζαν» το παιδί μας!!

51) Ο πρωταρχικός στόχος του Ταμείου είναι η διαχείριση πολύτιμων ελληνικών περιουσιακών στοιχείων. Και το να προστατεύσει, να δημιουργήσει και τελικά να μεγιστοποιήσει την αξία τους, που θα αποκομίσει έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις και από άλλα μέσα

Ξεπουλήματα της λίστας όλου του Εθνικού πλούτου που ο Σαμαράς «πατριωτικά» ετοίμασε τον 12/2014 για τον διάδοχο του Τσίπρα. Μια και ο ιδίως ήταν αδύνατο να τα ξεπουλήσει λόγω «αριστερών» αντιδράσεων. Που δεν τις έχει ο Τσίπρας, επειδή είναι «αριστερός»:

52) Το Ταμείο είναι εγκατεστημένο στην Ελλάδα και διοικείται από το Διοικητικό του Συμβούλιο, το οποίο εποπτεύεται από Εποπτικό Συμβούλιο. Δύο μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου καθορίστηκαν από κοινού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον ESM και διορίστηκαν από τον Υπουργό Οικονομικών μαζί με τρία μέλη που ορίστηκαν από τον Υπουργό

Προπάντων η «νομιμότητα»: Καθορίστηκαν από κοινού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον ESM και διορίστηκαν από τον Υπουργό Οικονομικών:

53) Το Ταμείο αναμένεται να επιτύχει τον στόχο του, τηρώντας τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και τις κατευθυντήριες γραμμές του ΟΟΣΑ όσον αφορά τη διακυβέρνηση, την εποπτεία και τη διαφάνεια των προτύπων υποβολής εκθέσεων και τη συμμόρφωση, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές για βιώσιμες από κοινωνική και περιβαλλοντική άποψη επιχειρήσεις και διαβουλεύσεις με τα ενδιαφερόμενα μέρη

Αέναα ξεπουλήματα ερήμην του Ελληνικού κράτους:

54) Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο και τα περιουσιακά του στοιχεία θα υπόκεινται σε επαγγελματική διαχείριση υπό συνθήκες πλήρους ανταγωνισμού από το κράτος. Η δημιουργία εσόδων από τα περιουσιακά στοιχεία θα αποτελέσει μία πηγή για την αποπληρωμή του νέου δανείου του ΕΜΣ, σύμφωνα με τη Δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κορυφής).

Ξεπουλήματα από την κατοχή με δήθεν διαχείριση του κράτους. Για αποπληρωμή του ψευδούς χρέους:

55) i, Η κυβέρνηση θα λάβει επίσημη απόφαση για τη μεταφορά της Ελληνικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας στο HCAP [την «Ελληνική» Εταιρία Συμμετοχών –ξεπουλημάτων], σε συμφωνία με τα θεσμικά όργανα και λαμβάνοντας δεόντως υπόψη την έκθεση του εξωτερικού συμβούλου σχετικά με το εάν η εταιρεία μπορεί να μεταφερθεί χωρίς να διακυβεύεται η εθνική ασφάλεια

Τρομερό: Άλλοι να αποφασίζουν για την Εθνική μας ασφάλεια

56) ii. Η Γενική Συνέλευση εγκρίνει τα κεφάλαια του εσωτερικού κανονισμού της εταιρείας για τα ακόλουθα θέματα:

(α) πολιτική αμοιβών και αποζημίωσης για το εποπτικό συμβούλιο,

(β) λογιστικό πλαίσιο

(γ) πολιτική μερισμάτων, μετά από συμφωνία με τα θεσμικά όργανα σχετικά με το συγκεκριμένο περιεχόμενο αυτών των εγγράφων)

Πλήρης κατοχή για όλα

57) iii. Το Διοικητικό Συμβούλιο του HCAP θα καλύψει τις κενές θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της TAIPED και θα αντικαταστήσει τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη, αν χρειαστεί)

Πλήρως ξένη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ-Ταμείου Αξιοποίησης –ήτοι ξεπουλήματος- της Ιδιωτικής -!!!- Περιουσίας του δημοσίου. Ήτοι της συμπληρωμένης κατάσταση τι 12/2015 των ΣαμαροΒενιζέλων

58) iv. Ο νόμος του HCAP- «Ελληνική» Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (4389/2016) θα τροποποιηθεί με σκοπό να μεταβιβαστούν άμεσα τα SOEs – οι Δημόσιες επιχειρήσεις- απευθείας στο HCAP χωρίς τo πρόσθετο επίπεδο θυγατρικών. Η μεταβίβαση των κρατικών επιχειρήσεων στο HCAP θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2017 για την αποφυγή ζητημάτων δημοσιονομικής εξυγίανσης !!!!!!)

Όλον τον Εθνικό πλούτο τον μεταβίβασαν, οι σκανδαλοθήρες ΤσιπροΚαμμένοι με την συναίνεση των λοιπών κατοχικών, στην ιδιοκτησία της κατοχής χωρίς απολύτως κανένα Ελληνικό έλεγχο. Για ξεπούλημα, όσο, όσο

59) v. Το Διοικητικό Συμβούλιο του HCAP- «Ελληνική» Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας- θα αναδιαρθρώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ- Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Δημοσίου Α.Ε. , ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ- και θα αντικαταστήσει εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη εάν χρειαστεί.

Όποιος δεν υπακούει απολύεται. Κατοχικός απόλυτος φασισμός:

60) vi. Η διαδικασία προσδιορισμού του εναπομένοντος χαρτοφυλακίου ακινήτων που θα μεταφερθεί στην ΕΤΑΔ/ HCAP –«Ελληνική Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου/«Ελληνική» Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας- συνεπάγεται την πρόσληψη εξωτερικών συμβούλων από την HCAP για την εξέταση των ακόλουθων βάσεων δεδομένων με βάση τα κριτήρια που έχουν ήδη συμφωνηθεί μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμικών οργάνων:)

Μεταβίβαση κάθε περιουσιακού στοιχείου.

61) vi. (a) το εθνικό κτηματολόγιο και ειδικότερα τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν ήδη καταχωρηθεί ως ανήκοντα στο κράτος ή σε άγνωστο κάτοχο

Επιστήμονες ληστές. Δήμευση όλων. Ακόμα και όσων στο κτηματολόγιο ανήκουν σε άγνωστο κάτοχο:

62) vi. (b) τη βάση δεδομένων όλων των Υπουργείων και τη βάση δεδομένων του GSPP- Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας- για τα ακίνητα

ΟΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΕΥΣΗ. Από τις βάσεις δεδομένων όλων των «Ελληνικών» υπουργείων. Χωρίς να ακουστεί κιχ. Εθνική ντροπή

63) vi. (c) την βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε από την εργασία που πραγματοποίησε η TAIPED-το ξένο ταμείο ξεπουλημάτων- με εξωτερικούς συμβούλους το 2011 και το 2012 –

Προετοιμασία από τους «πατριώτες» ΣαμαροΒενιζέλους. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΞΕΝΗ ΕΤΑΔ/ HCAP –«Ελληνική Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου/«Ελληνική» Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας με πλήρη μυστικότητα μαφίας:

64) Η διαδικασία μεταφοράς περιγράφεται στο άρθρο 209 του νόμου 4389/2016. –

Πλήρης μυστικότητα τύπου μαφίας: Άρθρο 209. Διαδικασία λήψης αποφάσεων για τη συνεργασία με την Εταιρεία: Στο νόμο αυτό ο οποίος είναι κωδικοποιημένος έως σήμερα, έχουν πρόσβαση μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στις Συνδρομητικές Υπηρεσίες. !!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εγγραφή σε ιδιώτες.

65) vii. Το Υπουργείο Οικονομικών, χρησιμοποιώντας την τεχνική υποστήριξη του HCAP- «Ελληνική» Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας- ή άλλων εμπειρογνωμόνων, κατά την κρίση του, θα επανεξετάζει σε τακτική βάση το χαρτοφυλάκιο ακινήτων που ανήκουν στο κράτος καθώς και το χαρτοφυλάκιο των Κρατικών Επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένων των νεοσύστατων Κρατικών Επιχειρήσεων). Το κράτος μεταβιβάζει στο HCAP-στην ξένη/«Ελληνική» Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας- εκείνα που συμμορφώνονται με τους σκοπούς του HCAP.

Υπόσχεση για συνεχή μεταβίβαση περιουσιακών κρατικών στοιχείων !!!!

66) viii. Ο Υπουργός θα παράσχει την Υπουργική Καθοδήγηση για το Στρατηγικό Σχέδιο

Ως Καθοδήγηση εννοούν την εκτέλεση όλων των εντολών:

67) i. Η Γενική Συνέλευση (της «Ελληνικής» Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου/«Ελληνική» Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας) εγκρίνει το κεφάλαιο του εσωτερικού κανονισμού της εταιρείας για την επενδυτική πολιτική, κατόπιν συμφωνίας με τα θεσμικά όργανα σχετικά με το συγκεκριμένο περιεχόμενο αυτού του εγγράφου, Μάρτιος 2018)

Υπάρχει κατοχική «ιεραρχία», τελικά «εγκρίνουν» τα θεσμικά όργανα:

68) ii. Υποβολή επιχειρηματικών σχεδίων στο HCAP από τις κρατικές επιχειρήσεις που μεταφέρθηκαν στο HCAP- Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας-, όπου ο HCAP είναι ο μέτοχος πλειοψηφίας, Απρίλιος 2018

Όλος ο εθνικός πλούτος στην ξένη «Ελληνική» Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας:

69) iii. Το Διοικητικό Συμβούλιο του HCAP- Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας- θα επανεξετάσει τα Συμβούλια του ΕΛΤΑ, του ΟΑΣΑ (STASY, OSY) και θα αντικαταστήσει εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη εάν χρειαστεί (Μάιος 2018).

Για τις εισηγμένες εταιρείες, η επανεξέταση και η αντικατάσταση των εκτελεστικών και των μη εκτελεστικών μελών, αν χρειαστεί, θα είναι σε πλήρη συμφωνία με το ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο

«Σφαγείο», απόλυση, σε κάθε αντιδρώντα:

70) iv. Τα πρόσθετα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του HCAP- Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας- θα διοριστούν μέχρι τον Μάρτιο του 2018

Προετοιμασία μεθόδευσης ξεπουλημάτων, προ «εξόδου» από το μνημόνιο

71) v. Με βάση τη διαδικασία που συμφωνήθηκε μεταξύ των αρχών και των θεσμικών οργάνων, προσδιορισμός μέχρι το Μάρτιο του 2018 των προς μεταβίβαση ακινήτων. Η ολοκλήρωση της μεταφοράς των περιουσιακών στοιχείων θα πραγματοποιηθεί μέχρι τον Μάιο του 2018

Συμπλήρωση δημευόμενων:

72) vi. Τροποποίηση του καταστατικού των κρατικών επιχειρήσεων που μεταβιβάστηκε στην HCAP- Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας-, στο οποίο η HCAP κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών, έτσι ώστε να συμμορφώνεται με τον κωδικοποιημένο εταιρικό νόμο 2190/1920 και να εγκρίνει νομοθετικές διατάξεις για τη μετατροπή του ΟΑΚΑ σε Α.Α., μέχρι τον Μάρτιο του 2018)

Τροποποίηση του καταστατικού των κρατικών επιχειρήσεων…. ώστε να μπορούν να ξεπουληθούν

73) (ii) Διορισμοί

(Διάλυση Ελληνικού κράτους ή Οργάνωση της Ελληνικής αφρικανικής χώρας. Σκέτη τρέλα)

(α) προκηρύσσουν την πρόσκληση για εκείνους τους διοικητικούς, τους εναλλακτικούς διοικητικούς και ειδικούς γραμματείς κλαδικών επιπέδων που προσδιορίζονται στο TMU (τμήμα WW) ·

(β) διορίζουν Γενικούς Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και

(γ) εκδίδουν πρόσκληση για κατά θέμα γενικούς διευθυντές ·

(δ) τροποποιούν τον νόμο 4369/2016 για την καθιέρωση προθεσμίας 3 μηνών για τις διαδικασίες διορισμού όλων των Γενικών Διευθυντών, Διευθυντών και Προϊσταμένων Τμήματος, και

(ε) τροποποιούν τον νόμο 4369/2016 για να διασφαλίσει ότι οι υφιστάμενοι Γενικοί Γραμματείς θα απαλλάσσονται από τα καθήκοντά τους το αργότερο 3 μήνες μετά την πλήρωση των θέσεων που αναγράφονται στο TMU (Section WW).

74) Ως βασικά παραδοτέα

(τσιμεντοποίηση της κατοχής)

(α) οι διορισμοί διοικητικών, αναπληρωματικών διοικητικών και (ειδικών) τομέων γραμματέων που απαριθμούνται στην ΤΜΜ θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του 2018 · και

(β) οι διορισμοί όλων των θεματικών γενικών διευθυντών θα ολοκληρωθούν έως τον Μάρτιο του 2018.

Ως βασικά παραδοτέα,

(α) τον Μάρτιο του 2018, θα εκδοθεί η πρόσκληση για όλους τους διευθυντές και οι διευθυντές θα διοριστούν μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και

(β), η πρόσκληση για όλους τους επικεφαλής των τμημάτων θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2018 και θα διοριστούν οι αρχηγοί του τμήματος.

Οι αρχές θα υποβάλουν λεπτομερή έκθεση σχετικά με την εφαρμογή των παραπάνω δράσεων έως τον Ιούνιο του 2018 (βλ. Τμήμα TMU TM).

Ως προαπαιτούμενη ενέργεια, οι αρχές θα εξασφαλίσουν τακτική και απρόσκοπτη ροή ηλεκτρονικών δημοπρασιών (βλ. Τμήμα GG της TMU).

Προκειμένου να υποστηριχθεί η ικανότητα των δανειστών να διεξάγουν δημοπρασίες με αποκλεισμό, οι αρχές θα προβούν σε αξιολόγηση των πιθανών νομικών και τεχνικών εμποδίων για την περαιτέρω βελτίωση των ηλεκτρονικών δημοπρασιών μέχρι το Φεβρουάριο του 2018.

loading...