Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ Ρ Ο Τ Σ Ι Λ Ν Τ & Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Στην επίσκεψη στις ΗΠΑ προ ημερών, ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ εκτός των άλλων, είχε συνάντηση και σύσκεψη με την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως-Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ. (Ρεπορτάζ και φωτογραφίες δημοσίευσε ο τύπος).


Επανερχόμενος στη Τουρκία ο Σουλτάνος ΕΡΝΤΟΓΑΝ ζήτησε αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης , και το μισό Αιγαίο με τα νησιά και τη Δυτική Θράκη.

Δηλαδή ζήτησε τη μισή Ελλάδα. Την άλλη μισή τη ζητούν οι Σκοπιανοί και Αλβανοί!!!

Φως φανάρι ότι έλαβε εντολές από τον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να προχωρήσει για το εν λόγω θέμα. (Περίπτωση Κύπρου & Ιμίων).

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ έχοντας στην τσέπη του την άδεια του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ προκαλεί και εκβιάζει.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ συμμάχησε με τους ανατροπείς του, δηλαδή τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Πούλησε τον ΠΟΥΤΙΝ. Τόσο «Μπέσα» έχει…………….

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ προωθεί τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για αποκλεισμό της ΡΩΣΙΑΣ από τις θερμές θάλασσες, Αιγαίο και Μεσόγειο.

Σε περίπτωση εισβολής στην Ελλάδα, θα κλείσει τα στενά, Βόσπορο & Δαρδανέλια, για τους ΡΩΣΟΥΣ!!!

Στην πολιτική ηγεσία της πατρίδας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, Ο Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ και μαφία του της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, είναι εχθροί της Ελλάδος, ως εκ τούτου συνιστώ να κάνετε Γεωπολιτικό παιχνίδι με τη ΡΩΣΙΑ.

Κατεβάστε τη ΡΩΣΙΑ κάτω, και δώστε βάσεις στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, (Ναυστάθμους & Αεροδρόμια), εάν θέλετε να σώσουμε το Αιγαίο με τα νησιά και τη Θράκη.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!!!!!!!!!!!!

Το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, είναι ο στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και κατόπιν εντολής ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα βοηθήσει την Τουρκία να καταλάβει τα νησιά-Θράκη, όπως έπραξε στη Κύπρο & Ίμια.

Κατόπιν αυτού η Τουρκία αποκτά Α.Ο.Ζ. μέσα στην Ελληνική Α.Ο.Ζ.

Το Γεωπολιτικό παιχνίδι είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ, και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα κερδίσει τα Ελληνικά Πετρέλαια με το Φυσικό Αέριο, και θα τα πουλήσει στους Γερμανούς.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι εχθρός της Ελλάδος, απόδειξη ο δόλιος τρόπος με τον οποίον χρεοκόπησε την Πατρίδα μας.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι εχθρός της Πατρίδος, απόδειξη η δόλια επιχείρηση με την οποίαν γέμισε την Ελλάδα με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, μέσω Τουρκίας & ΟΗΕ.

Το εχθρικό ΝΑΤΟ είναι στο Αιγαίο, για να βοηθήσει τους Τούρκους εισβολείς, αλλά και τους λαθρομετανάστες!!!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ποντάρει πάρα πολύ στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να καταλάβει τη μισή Ελλάδα.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ κίνησε το ενδιαφέρον του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, λόγω της στροφής που έκανε προς ΡΩΣΙΑ, μετά το αποτυχημένο Πραξικόπημα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π. εναντίον του!!!

Οι αφελείς και επιπόλαιοι «Έλληνες» πολιτικοί, πούλησαν τα αεροδρόμια των νήσων του Αιγαίου στους Γερμανούς, χωρίς να σκεφθούν ότι οι Γερμανοί είναι ορντινάτσες του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας αυτού της Ν.Τ.Π.

Αυτό που έκαναν οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι πράξη Εθνικής Προδοσίας.

Απευθυνόμενος στους αφελείς και επιπόλαιους πολιτικούς τους λέγω, πάρτε πίσω από τη FRAPORT τα 14 αεροδρόμια των νησιών του Αιγαίου, που πουλήσατε.

Είναι θέμα Εθνικής Ασφαλείας.

Η FRAPORT θα παραχωρήσει τα Ελληνικά αεροδρόμια στο εχθρικό ΝΑΤΟ, και σε περίπτωση εισβολής των Τούρκων στο Αιγαίο, αυτά τα Ελληνικά Αεροδρόμια, θα

χρησιμοποιηθούν εναντίον των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Τόσο απλά!

Στους εφιάλτες πολιτικούς λέγω, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!

Μόνον αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί σαν τους σημερινούς επιμένουν να μένουμε μέσα στην Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, ενώ οι «εταίροι» και «σύμμαχοι» βοηθούν τους Τούρκους να καταλάβουν την Ελλάδα, μέσω του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Μόνον αφελείς & επιπόλαιοι πολιτικοί σαν τους σημερινούς, επιμένουν να διατηρούν το παράνομο και τεχνητό ΧΡΕΟΣ, το οποίο μας επέβαλλεν ο Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω Ε.Ε. & ΔΝΤ, αντί μονομερώς να το διαγράψουν, και να γλυτώσουμε από τα Μνημόνια, και τα τοκοχρεωλύσια του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Οι προδότες πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για τα δεινά που υφίσταται σήμερα η Πατρίδα μας.

Τους εφιάλτες πολιτικούς τους καθιστούμε υπεύθυνους για ότι ήθελε συμβεί στη πατρίδα……….

Αυτοί οι πολιτικοί είναι δούλοι του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αυτοί οι πολιτικοί ΔΕΝ είναι Έλληνες. Είναι οι σύγχρονοι εφιάλτες της Ελλάδος.

Οι αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί μας, ας μιμηθούν τη διπλωματία του πονηρού Σουλτάνου ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΝΙΩΘΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΣΤΗΝ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ..

  Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΡΑΞΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ. ΑΝΤΙ ΛΟΠΟΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
  ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ, ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΧΑΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.
  ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΘΕ ΗΔΗ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. και οι δυο ειναι πανεξυπνοι βλακες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ.... ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΚΟΜΑ!)... ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΕΚΤΙΚΑ, ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ;;;; ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΜΕ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΧΙ ΔΑ ΚΟΥΜΠΑΡΕ,ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ??

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ,ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....

   Διαγραφή
  2. ΕΙΧΑΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ....διορθ

   ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ...

   Διαγραφή
  3. ΡΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΕΚΑΕΥΡΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]