Σ. Παπαδόπουλος: «Συζητούσαμε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και του ηγετικού μας επιτελείου την έξοδο από την Ευρώπη» - ΒΙΝΤΕΟ

Στην αποκάλυψη ότι «συζητούσαμε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και του ηγετικού μας επιτελείου» το ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρώπη προχώρησε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,
Σάκης Παπαδόπουλος, στον απόηχο των αποκαλύψεων Ολάντ για το διάλογο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τύπωμα δραχμών στη Ρωσία.

«Δεν προέκυψε από το μηδέν αυτή η πληροφορία, τα ζητήματα που αφορούσαν τη σχέση μας με τους δανειστές και την παρουσία μας στην ΕΕ ήταν συγκρουσιακά. Όταν μας πίεζαν πολύ σκληρά είχε αναπτυχθεί φιλολογία ότι στο έσχατο της σύγκρουσης θα έπρεπε να αναζητήσουμε και άλλες λύσεις» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Όλες αυτές οι σκέψεις, οι προτάσεις, τα ενδεχόμενα κουβεντιάζονταν στο επίπεδο του ηγετικού μας επιτελείου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας της Κεντρικής μας Επιτροπής» συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα σκληρά διλήμματα που ετίθεντο στην κυβέρνηση είναι γνωστά, όπως και το περιεχόμενο της επιστολής Γιούνκερ... Τελικά καταλήξαμε στην επιλογή παραμονής στην ευρωζώνη», συμπλήρωσε ο βουλευτής.

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι ο κύριος Βαρουφάκης, ως υπουργός Οικονομικών, έθετε επίσημα στο τραπέζι το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη ζώνη του ευρώ. «Ο Γιάννης Βαρουφάκης έβαζε πάνω στο τραπέζι το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε εκτός την ενωμένη Ευρώπη», είπε και σημείωσε ότι δεν λειτουργούσε αυτόνομα.


Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]