Μη τους αφήσουμε να κάνουν την "Δικαιοσύνη" σαν τα ... μούτρα τους!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
 e-mail: [email protected]

Αξιολογώντας κανείς τα γεγονότα και τις δυσχερείς καταστάσεις των τελευταίων χρόνων στην πατρίδα μας καταλήγει σε ένα και μόνο συμπέρασμα ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά την φέρει η …
Ελληνική Δικαιοσύνη!!! Ναι φίλες/οι το λέω και το πιστεύω γιατί αν δεν υπήρχε ο εναγκαλισμός της με την εξουσία, την παραεξουσία και τα εκάστοτε συμφέροντα όλα θα ήταν διαφορετικά! Το τελευταίο “απίστευτο” που ακούσαμε έχει να κάνει με την ματαίωση πριν από λίγες ημέρες της συνεδρίασης του Συμβουλίου Επικρατείας για να αποφασίσει για την αντισυνταγματικότητα ή μη του “Παπάδειου” νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες με την αιτιολογία το "αρνητικό κλίμα" που έχει διαμορφωθεί από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομέλειας για το θέμα αυτό. Μάλιστα πριν από λίγες ώρες είχαμε την παραίτηση δύο αντιπροέδρων του εν λόγω συμβουλίου συγκεκριμένα του κ. Ράμμου και της κ. Σακελλαροπούλου οι οποίοι κατήγγειλαν την μεθόδευση αυτή του Προέδρου και κάποιων μελών του συμβουλίου μιλώντας ξεκάθαρα για Αρνησιδικία. Δηλαδή με λίγα λόγια φτάσαμε στο σημείο η απονομή ή και η γνωμάτευση της δικαιοσύνης για μείζονα θέματα της κοινωνίας να εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια δηλ. ότι είναι αλλήθωρη, μη ανεξάρτητη και υποχείριο ανέντιμων προσώπων και νοσηρών καταστάσεων! κ. Δικαστές μετά την μεταπολίτευση βιώσαμε το “θάψιμο” πολλών υποθέσεων διαφθοράς πολιτικών (και όχι μόνο) με αποτέλεσμα τον εξευτελισμό στα μάτια του Ελληνικού λαού, του θεσμού και του λειτουργήματος σας οπότε ευχή όλων μας είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα των δύο αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας και να ορθώσετε επιτέλους το ανάστημα σας απέναντι στους λιγοστούς επίορκους συναδέλφους σας αλλά και στα τσογλάνια του Πολιτικοοικονομικού και Κοινοβουλευτικού “Χαμαιτυπείου” που μας κυβερνά!
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

 1. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. καλησπέρα σας ειμαι ο Voevod Dracoula ο καρπαθιωτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ, Η απλή διαμαρτυρία δεν βγάζει πουθενά...!!!!!
  Του Δημήτρη Καζάκη
  Χρειάζεται επειγόντως ένα πανελλαδικό συντονιστικό κλάδων και επαγγελμάτων με μοναδικό σκοπό και αίτημα την ανατροπή των μνημονιακών δεσμεύσεων με κάθε δυνατό τρόπο.
  Ένα πανελλαδικό συντονιστικό που θα αναλάβει να συντονίσει συνελεύσεις εργαζομένων, σωματεία και πρωτοβουλίες με στόχο την κινητοποίηση όλων των κλάδων και επαγγελμάτων πανελλαδικά. Και μάλιστα με όρους γενικής πολιτικής απεργίας !!!

  Σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ, πορεία με επικεφαλής δύο άμαξες και ένα ανοιχτό αγροτικό που φέρει τον τίτλο «κάμπριο ΕΚΑΒ Πολάκη», καθώς και μηχανές και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πραγματοποίησαν το πρωί εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ και νοσοκομειακοί γιατροί στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεών τους.

  Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για «κατάρρευση» του ΕΣΥ, αναφέροντας ότι το μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία μειώθηκε συνολικά τα έτη των μνημονίων κατά 20.000, επίσης ότι οι κενές οργανικές θέσεις ανέρχονται σε 40.000, ενώ η χρηματοδότηση είναι μειωμένη κατά 350 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα νοσοκομεία θα λάβουν 1.156 δισ. ευρώ και τα ληξιπρόθεσμα θα ξεπεράσουν το 1,5 δισ. ευρώ.

  Και τι ζητά; Μα τι άλλο; Το ελάχιστο: προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών και επαρκή χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας.

  Το δυστύχημα είναι ότι κι αυτός ο κλάδος αρνείται να αντιληφθεί ότι η διαμαρτυρία δεν βγάζει πουθενά. Που-θε-νά! Αντίθετα οι αδιέξοδες και ανέξοδες επιμέρους διαμαρτυρίες των κλάδων όχι μόνο δεν φέρνουν αποτέλεσμα, αλλά ενισχύουν την ηττοπάθεια και τη μοιρολατρία.

  Και είναι απολύτως σίγουρο ότι ορισμένες κομματικές παρατάξεις στο συνδικαλισμό είναι στρατευμένες ακριβώς σ' αυτό τον σκοπό. Να εμφανιστούν ότι δήθεν διαμαρτύρονται, ενώ στην πράξη προσπαθούν πείσουν τον κόσμο και τους εργαζόμενους ότι δεν γίνεται τίποτε. Εκτός από το να ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους.
  http://www.epamhellas.gr/2016/10/06/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%87%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. ΝΕΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤ’ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΜΑΣΟΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS
   ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ...

   ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ,ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ,ΨΕΜΑ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ..

   ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟ ΣΕ Ρ/Σ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ,ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ...

   ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

   ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΖΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ,ΠΟΤΕ..!!

   ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ 20.000 ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ...

   Διαγραφή
  3. ΒΕΛΑΖΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΗΔΑ
   ΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ

   Ο Δ.Καζάκης αποκαλύπτει ΠΟΥ βρήκε τα 600 Δις ο Σώρρας
   https://www.youtube.com/watch?v=YFAlPMcjVRg

   Διαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 20.000 ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ,ΓΙΟΥΣ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ...

   ΟΜΩΣ ΕΡΠΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ,ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΕΛΙΩΣΕ...

   Artemis Sorras

   ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ???????????
   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
   ======================
   ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ,ΕΝΑΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΕΝΑΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΤΟΥ..!!!

   Διαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΡΕ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ 12ΘΕΕ!!!!ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ,ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑ?????ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΜΙΣΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ!ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΜΠΑΜΑ!!!!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΕΤΕ 10ΕΥΡΑ ΚΑΙ 50ΕΥΡ???? ΟΥΣΤ ΛΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ 12ΘΕΟΥ.

   Διαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 12ΘΕΙΣΤΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ?Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ Η ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ 12ΘΕΟ!!!!!!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ(????????) ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!!!ΠΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Κος ΠΣΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 3ΤΡΙΣ!!!!!ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΙΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΧΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ 12ΘΕΙΣΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!!!ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ Π@@@@@ΑΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

   Διαγραφή
 4. Εάν ήταν σωστός φυσικά και θα τον ακολουθούσα.
  Δυστυχώς όμως με το μυαλό που έχει δεν μου επιτρέπει η λογική μου να ου συμπαρασταθώ για το καλό το δικό του και όχι το δικό μου.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ??

  ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ,ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ...!!!
  -------------------------
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΟ 1944 ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ 2007 ΠΑΝΩ ΣΕ 117 ΤΡΙΣ$ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΓΙΑ 20-30 ΔΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

  http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

  ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ,ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ...
  ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡ. ΘΑΝΟΥ,ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...
  https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

  ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ...ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΒΟΥΛΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ??

  1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

  2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ ΑΓΟΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΜΜΕ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΒΡΑΙΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΒΟΥΛΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ...

  ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....

  Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Dona Grácia Mendes Nasi ΚΑΙ ΤΟΥ Υοsef Nasi, ΔΟΥΚΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

  http://cohen.gr/new/articles/judaism/2231-dona-gracia-mendes-nasi-sef-nasi


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι Έλληνες είχαν μια μικρή ελπίδα στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , αυτή την μικρή ελπίδα ήλθε ο πρόεδρος του Σ.Ε συνεπικουρούμενος με τους άλλους προέδρους να την διαγράψει και να επιβεβαιώσει με τον πιο αισχρό τρόπο ότι πλέον δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ στην Ελλάδα.
  ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ σε τι άλλο ελπίζετε και προσδοκάτε ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ...... ή να φύγετε με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά και να σας θυμούνται οι Ελλήνες ως ΔΙΚΑΣΤΕΣ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ!!!!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]