Σου αρέσουν οι Κρέπες; Δες ΠΩΣ θα κάνεις μόνος σου ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και από Επαγγελματία!

Αυτές οι τηγανίτες είναι πραγματικά εκπληκτικές. Έχουμε δει αρκετές παραλλαγές από τηγανίτες αλλά αυτές μόλις τις είδαμε, ξέραμε ότι έπρεπε να τις δοκιμάσουμε. Είναι πανεύκολες, εντυπωσιακές και πεντανόστιμες. Και όμως γίνεται!

Είναι σαν να γεύεσαι τον παράδεισο πραγματικά. Απλά χρειάζεται να ακολουθήσετε τα βήματα προσεκτικά και να τηρήσετε τους χρόνους, γιατί άμα αργήσετε να ρίξετε την κανέλα στο μείγμα που τηγανίζεται, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ικανοποιητικό.

Θα χρειαστείτε:

1 κουτί μείγμα για τηγανίτες

Για τη γέμιση κανέλας:

1/2 κούπα μαύρη ζάχαρη 2 κ.γ. τριμμένη κανέλα 4 κ.σ λιωμένο βούτυρο

Για το γλάσο από τυρί κρέμα:

γάλα, εάν χρειαστεί, για να αραιώσει το γλάσο 60 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 1 κ.σ ξύσμα πορτοκαλιού 3/4 κούπας άχνη ζάχαρη 4 κ.σ λιωμένο βούτυρο

Για τη γέμιση: Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και βάλτε τα σε ένα κορνέ. Αφήστε το στην άκρη.

Φτιάξτε το γλάσο: Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε όλα τα συστατικά. Ίσως χρειαστεί να βάλετε το μείγμα για λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων για να μαλακώσει. Άμα είναι πολύ πηχτό, αραιώστε με λίγο γάλα.

Για τις τηγανίτες: Προθερμάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Λαδώστε το. Ρίξτε μία δόση από το μείγμα για τις τηγανίτες. Με το κορνέ κάντε μία σπείρα στο κέντρο, χωρίς να βγείτε έξω από μείγμα για τηγανίτες.Αφήστε την λίγο να ψηθεί, για περίπου 4 λεπτά, Γυρίστε από την άλλη για 1-2 λεπτά ακόμα Επαναλάβετε για το υπόλοιπο μίγμα. Σερβίρετε τις τηγανίτες ζεστές με γλάσο από τυρί κρέμα.

loading...