ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Υπήρξε η Μέρα της Μάνας του Παύλου Φύσσα

Υπήρξε η Μέρα της Μάνας του Νίκου Μουστάκα (δεν πειράζει, που δεν την πρόσεξαν πολλοί)

Υπήρξε η Μέρα της Μάνας του Ζακ Κωστόπουλου

ΣΗΜΕΡΑ ήταν η Μέρα της Μάνας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
ΟΜΩΣ, όχι για όλους.
Για κάποιους εξακολουθεί να είναι η μέρα της μάνας του Ζακ.
Υπάρχει ένας ψιλορατσισμός για το ποιους πρέπει να συμπονάς.


Η εξουσία τούτη τη φορά δεν θα δεσμευτεί. Δεν θα δώσει μάχη, δίπλα στη μάνα, για να μπει ιατροδικαστής. Για να μάθει η μάνα πώς σκοτώθηκε το παιδί της. Η εξουσία θα αφήσει τον Κωνσταντίνο “να πάει σαν το σκυλί στ’ αμπέλι”, αν και οι άνθρωποι κλαίνε και για τα σκυλιά τους, Οι άνθρωποι. – όχι τα ανθρωποειδή, που τρέφει η εξουσία. (Εδώ που φτάσαμε, από τον πολύ ανθρωπισμό, αυτή η διευκρίνηση είναι απαραίτητη)

=
Είναι εκείνα τα πράγματα που κατασκευάζουν και προωθούν μίση. Είναι η συνειδητή δράση, που ξέρουν ότι θα προκαλέσει αντίδραση.
Για να διαιωνίζεται η Κατοχή.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΑΚΡΥ.
Κάποιοι ξέρουν μόνο από κροκοδείλια δάκρυα.

Κάποιοι έχουν ξεχάσει ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ.

Ανθρωποειδή όλων των ειδών:

ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ – ΝΑΖΙΣΜΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΔΕΞΙΟΥΣ , ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ.

Οι Έλληνες και οι Αλβανοί διεθνιστές και εθνικιστές προσκυνούν τον ίδιο άνθρωπο. Ο αντιεθνικιστής Σόρος με τον εθνικιστή Ράμα. Στην Ελλάδα, θα τον δούμε δίπλα στους δικούς μας διεθνιστές, γιατί αυτή που πρέπει να συρρικνωθεί είναι η πατρίδα μας.

Για να ξέρουμε, ποιον/ποιους θέλει να βομβαρδίσει και τι να φέρει στην Ελλάδα ο πατριδοκάπηλος:

 

(Ο ηλίθιος και, ως εκ τούτου επικίνδυνος, εθνικισμός δεν διδάχτηκε τίποτε από τους εθνικισμούς της πρώην Γιουγκοσλαβίας, που χρηματοδοτούνταν από τα ίδια κέντρα και διάβαζαν πανομοιότυπα δελτία τηλεόρασης, όπου το μόνο που άλλαζε ήταν το όνομα “Σέρβος” με το όνομα “Κροάτης”).

ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ.
Τις Ελληνικές Σπουδές κάποιοι αποκάλεσαν “Ανθρωπιστικές”.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ

(Αν πιστεύετε ότι κάτι άλλο είναι η αγάπη. Δεν μας χαλάει. Αρκεί αυτή να φαίνεται στην πράξη και να αφορά όλους τους ανθρώπους).

loading...

3 thoughts on “ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

  1. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ, ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΕΙ, ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ.
    Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ "ΕΜΦΥΛΙΟ",ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ".

  3. ξεφτιλισμενοι αγαπολογοι και ειρηνολογοι εσεις φταιτε για ολα ρεζιλες

Comments are closed.