Ανδρέας Δρυμιώτης Σύμβουλος της κυβέρνησης: «Ψηφίστε τη ΝΔ που είναι επαγγελματίες κλέφτες – Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ερασιτέχνες»! (βίντεο)

Πρωτοφανής δήλωση: «Ο επαγγελματίας κλέφτης θα έρθει να κλέψει δεν θα σε σκοτώσει»!

 Σε μία σοκαριστική ομολογία προχώρησε ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ο οποίος τοποθετήθηκε σύμβουλος του Κυριάκου Πιερρακάκη τον Σεπτέμβριο του 2019, σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού ο οποίος χαρακτήρισε τη ΝΔ ως ομάδα «επαγγελματιών κλεφτών» και άρα γι’ αυτό πρέπει να ψηφιστεί και πάλι γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «ερασιτέχνες κλέφτες».

«Ο επαγγελματίας κλέφτης θα έρθει να κλέψει, δεν θα σε σκοτώσει. Ο ερασιτέχνης θα έρθει να κλέψει και να σε σκοτώσει…», σημείωσε με περισσή κυνικότητα.

Δηλαδή οι ψηφοφόροι θα το… απολαύσουν κιόλας.

«Κακά τα ψέματα, αυτή η κυβέρνηση, μπροστά σε πολύ δύσκολες κρίσεις, έδειξε ότι κάπως τα είχε διαχειριστεί Είχαμε τον Έβρο, τον Covid, τον πόλεμο στην Ουκρανία…», σημείωσε ο Ανδρέας Δρυμιώτης σε μια προσπάθεια ωραιοποίησης καταστάσεων, με τον Άρη Πορτοσάλτε να τον «σιγοντάρει», σημειώνοντας ότι ο Μητσοτάκης «αντέδρασε με την πρώτη».

Στη συνέχεια ωστόσο, ο κ. Δρυμιώτης ενημέρωσε το κοινό για την ανάγκη του να θέσει «πιο έντονα» το θέμα.

Με λίγα λόγια «προμοτάριζε» τη ΝΔ ως την «κατάλληλη» κυβερνητική λύση επειδή έχει «επαγγελματισμό» ενώ αντίθετα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ερασιτεχνική διαχείριση κρίσεων» κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του…

loading...