Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Ποιο είναι τελικά το πρότυπο του σωστού φορολογούμενου πολίτη;

Αν αληθεύει ότι οι πλειστηριασμοι για χρέη προς δημόσιο δημους κλπ ασφαλιστικά ταμεία δεν μπορούν να ανασταλουν λογω μνημονιακων υποχρεώσεων ,η κυβέρνηση θα
μπορούσε να το τρεναρει μονομερως ωστε να δίνεται εντολή οι πληστηριασμοι να ξεκινούν οταν το ποσό της οφειλής ξεπεράσει με τους τόκους και τους ανατοκισμους ένα σοβαρό ποσό πχ τις 100.000 ευρώ. Αν δεν μπορεί ουτε και αυτό η κυβέρνηση να παραιτηθει γιατι δεν μπορεί να μας κυβερνάει το ΚΚΕ οπαδοί του οποίου λενε ότι είναι αυτοι που κάνουν τις φασαρίες αφού αφού το ΚΚΕ δεν έχει την λαικη εντολή για να κάνει ότι θέλει και να μας μπαίνει καβαλα και γιατί αν το ΚΚΕ συνεχίσει όλα αυτά τα σκηνικά και τις φασαρίες η τροηκα θα μας ρίξει δύο μουντζες και θα μας αφήσει χωρις δανεικά και βοήθεια και θα γίνουμε οικονομικά αλβανια τουρκια βουλγαρια σκοπια αιγυπτος λυβιη τυνισια αλγερια κλπ τριτοκοσμικη κακομοιρια και από μέρος της λύσης μέρος του προβλήματος .

αναγνωστης

.

1 σχόλιο :

  1. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ...

    ΣΕ ΛΙΓΟ...ΑΠΟΨΕ Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 22.00 στο τηλεοπτικό κανάλι EXTRA, o Δ. Καζάκης, Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. θα είναι καλεσμένος στην νέα εκπομπή " Τα εν Δήμω" του δημοσιογράφου Μάριου Γκότζια.
    www.extratv.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή