Αφού θα μας κλείσουν που θα μας κλείσουν. Ας τους κλείσουμε πρώτοι εμείς. Με τους δικούς μας όρους. – ΒΙΝΤΕΟ

 Φράζουν τις αρτηρίες και ράβουν το στόμα. Θα πετύχει; Στην Αυστραλία δεν μπορείς να πας από πολιτεία σε πολιτεία εάν δεν είσαι εμβολιασμένος. 

Στις 31 Αύγουστου φημολογείται πως οι οδηγοί φορτηγών κλείνουν τη χώρα.

Ενδιαφέρον. To βίντεο είναι από ομιλία του Μαξ Ίγκαν. Κάτι ανάλογο είχε προτείνει και ο Ναύαρχος εδώ. Αφού θα μας κλείσουν που θα μας κλείσουν.

Ας τους κλείσουμε πρώτοι εμείς. Με τους δικούς μας όρους.

Προς τα εκεί πάει το πράγμα.

Θα στραγγαλίσουν κάθε επιχείρηση, νομοτελειακά με τα μέτρα που επιβάλλουν, διότι δεν δουλεύει κανείς, παρά μόνο οι μεγάλες πολυεθνικές.

Θέλει πολύ οργάνωση αυτή η κίνηση για να έχει επιτυχία, γιατί μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ. Να πανικοβληθεί ο κόσμος και να τρέχει για..χαρτί υγείας.

Θα ενωθούν οι Αυστραλοί σε τέτοιο σημείο ώστε να έχει το αποτέλεσμα που πρέπει; Θα αγοράσει ο κόσμος φαγητό για ένα μήνα πχ και να αντέξει να μην δώσει σεντ στο σύστημα μέχρι να τους βγάλουν αθόρυβα από τη Βουλή;

Γιατί αθόρυβα; Διαβάστε παρακάτω..

Κάτι άλλο ενδιαφέρον οργανώνεται την ίδια ημέρα. Στο πλευρό τους και οι Ν. Ζηλανδοί.

Από τις 31 Αύγουστου, και για όσο χρειαστεί λένε, τα δύο νησιά ενωμένα θα προσπαθήσουν με αθόρυβη διαμαρτυρία να ρίξουν το σύστημα.

Είναι έξυπνη κίνηση αλλά και πάλι δύσκολη στην εκτέλεση. Καμία φωνή.

Κανένα πλακάτ. Καμία δικαιολογία για τους αστυνομικούς ή τους πληρωμένους ‘Αντίφα’. ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.

Πρέπει να μην πέφτει καρφίτσα κάτω για να πετύχει. Δεν μπορούν να ρίξουν χημικά, δεν μπορούν να ρίξουν νερό με τις μάνικες. Σε ποιον; Αφού κανείς δεν διαμαρτύρεται.

Έχει δοθεί η οδηγία να φορέσει ο κόσμος κίτρινα (ίσως παραλληλισμός με τα κίτρινα γιλέκα στη Γαλλία) αλλά δεν είναι απαραίτητο και από εκεί και πέρα να μαζευτούν όλοι στα δημαρχεία των πόλεων τους και να περιμένουν νεότερα. Δεν έχει δοθεί άλλη οδηγία και οι διοργανωτές προσπαθούν να  κρατήσουν την κίνηση ‘ματ’ ως επτασφράγιστο μυστικό ως την τελευταία στιγμή.

Έχω την εντύπωση πως θα πάνε για αθόρυβο ντου. Η Αστυνομία πρακτικά ΔΕΝ μπορεί να βρίσκεται σε κάθε δημαρχείο όλης της χώρας και μερικά ίσως ‘πέσουν’ σε κατάληψης σιγής από τους ειρηνικούς διαμαρτυρόμενους.

Κάθε προσπάθεια προβοκάτσιας θα είναι παραπάνω από εμφανής και οι δράστες ίσως επιτέλους σταμπαριστούν.

Σύντομα θα μάθουμε κατά πόσο αυτό είναι αποκύημα της φαντασίας ή πασπαρτού κλειδί που θα ανοίξει τις φυλακές εκατομμυρίων ψυχών.

Εξ’ άλλου και οι δύο χώρες είναι νησιά. Δεν έχουν και πολλές επιλογές για εναλλακτικά πλάνα. Είναι ήδη φυλακισμένοι..

loading...